Natuurgeluiden

Een heerlijke collectie cd's met natuurgeluiden.

U kunt luisteren naar de zilte zeelucht, dolfijnen en walvissen, meeuwen, vogels in de kloostertuin, kikkers, bijen en tropische regenwouden met al hun natuurlijke geluiden en het Afrikaanse landschap. Ontspan en geniet van de cd's met natuurgeluiden op deze pagina.

 

Deuter - Notes from a Planet Ne 2907

!
Deuter - Notes from a Planet
Deuter - Notes from a Planet

Met veel plezier kondigen wij u het nieuwe album van Deuter aan. Het album is samengesteld uit diverse natuurgeluiden die Deuter Musica Natura noemt. De geluiden van vogels, wind en water worden niet meer bewust waargenomen door ons. Door het bewust waarnemen van deze natuurgeluiden kunnen we hun rustgevende effect ondergaan.

Deuter - Ocean Waves Ne 3125-2

!
Deuter - Ocean Waves
Deuter - Ocean Waves
Gedurende zijn talloze reizen rond de wereld heeft Deuter de geluiden van de zee opgenomen. Elke track geeft de trillingen en geluiden weer van een unieke spirituele plek op Aarde. De geluiden zijn life opgenomen zonder toevoegingen, puur natuur. We moeten enkel leren horen om ons te kunnen afstemmen op de harmonie van de natuur.

Hemi-Medi-Birdsong Concert Orp 61882

!
hemi-medi-birdsong concert
Hemi-Medi - Birdsong Concert

Birdsong Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en/of meditatie, een natuurlijke slaap, creativiteit en energie. Birdsong Concert laat u luisteren naar het ontspannende geluid van vogels in de ochtend, speciaal opgenomen op locatie om de natuurlijke harmonie weer te geven. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Hemi-Medi-Ocean Concert Orp 62532

!
hemi-medi-ocean concert
Hemi-Medi - Ocean Concert

Ocean Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en meditatie, creativiteit en energie. U hoort het natuurlijke, ontspannende geluid van een rustige branding. De opnamen zijn zo gemaakt dat de harmonie van de natuur tot uiting komt. Het is alsof u zelf op het strand bent. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Hemi-Medi-River Concert Orp 61922

!
hemi-medi-river concert
Hemi-Medi - River Concert

River Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en/of meditatie, een natuurlijke slaap, creativiteit en energie. U hoort het natuurlijke, ontspannende geluid van een rustig kabbelend beekje uit de bergen. De opnamen zijn zo gemaakt dat de harmonie van de natuur tot uiting komt. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Natural Sounds-African Landscape Nwm 276

!
natural sounds-african landscape
Natural Sounds - African Landscape

Het authentieke gezang van stammen, geitenbellen en een verbazingwekkende drumsessie zorgen voor een bijzondere ontdekkingsreis.

Natural Sounds-Dolphins and Wales Nwm 271

!
natural sounds-dolphins & whales
Natural Sounds - Dolphins and Whales

Het vriendelijke geluid van Dolfijnen en de diepe resonantie van Walvissen creëren een onderwaterwereld met een magische intensiteit. Een aantal van de opnames zijn onderwater gedaan.

Natural Sounds-Forest Raindrops Nwm 235

!
natural sounds-forest raindrops
Natural Sounds - Forest Raindrops
Het ritme van de regen tussen bladeren en takken. Zachtjes op de achtergrond het geluid van de vogels en af en toe het gerommel van onweer. Verzachtend en verfrissend.

Natural Sounds-Jungle Nwm 280

!
natural sounds-jungle
Natural Sounds - Jungle

Een sprankelende wereld, regen, zinderende hitte en het wonder van een ongetemde natuur met papegaaien, vogels en oerwoudgeluiden.

Natural Sounds-Monastery Garden Nwm 273

!
natural sounds-monastery garden
Natural Sounds - Monastery Garden

Dit album plaats u op een mooie zomerdag in een kloostertuin, u bent omringd door het geluid van vogels en terwijl u door de tuin wandelt, hoort u in de verte een kerkklok en dan, de rustgevende Gregoriaanse gezangen van de monniken.

Natural Sounds-Mountain Stream Nwm 234

!
natural sounds-mountain stream
Natural Sounds - Mountain Stream

U kunt luisteren naar een kabbelend beekje, dat zachtjes omlaag stroomt en nog zachter op de achtergrond hoort u het geluid van vogels. Het steeds veranderende geluid van helder water over platte stenen heeft een bijzonder ontspannen werking.

Natural Sounds-Ocean Waves at Sunset Nwm 230

!
natural sounds-ocean waves at sunset
Natural Sounds - Ocean Waves at Sunset

Geniet van het moment, krachtige golven in de branding, zeemeeuwen en u voelt zich optimaal ontspannen. Het overweldigende gevoel van de golven heeft een verfrissende werking.

Natural Sounds-Rainforest Nwm 274

!
natural sounds-rainforest
Natural Sounds - Rainforest

Het doorweekte regenwoud komt tot leven met de zang van vogels en deze primaire energie wekt elementaire gevoelens.

Natural Sounds-Sea Moods Nwm 277

!
natural sounds-sea moods
Natural Sounds - Sea Moods

Eb en vloed, golven die komen en gaan, de zee blijft verzachtend, wild en verfrissend. Bijna een uur de klank van de branding, de zee in al zijn vormen van een rustige tot een ruige zee met af en toe het geluid van meeuwen.

Natural Sounds-Surf and Spray Nwm 282

!
natural sounds-surf and spray
Natural Sounds - Surf and Spray

Schuimend brekende golven geven je nieuwe energie wanneer je maar wil. Geniet en ontspan!

Natural Sounds-Thunderstorm Nwm 272

!
natural sounds-thunderstorm
Natural Sounds - Thunderstorm

De hemel ontlaadt zichzelf met veel kracht, stortregens en het dramatische geluid van onweer en explosies verlichten de lucht.

Natural Sounds-Tibetan Monastery Nwm 275

!
natural sounds-tibetan monastery
Natural Sounds - Tibetan Monastery

We treden binnen in het heiligdom van de Tibetaanse monniken. U hoort Tibetaanse Gongen, Klankschalen, de Tibetaanse Hoorn en af en toe de Shakuhachi, terwijl de diepe meditatieve gezangen een unieke sereniteit en rust creëren.

Natural Sounds-Tranquil Summer Garden Nwm 231

!
natural sounds-tranquil summer garden
Natural Sounds - Tranquil Summer Garden

Geniet van het fantastische zomerweer, hoor de vogels in de verte en een stromend water naar de wei beneden, vliegen, een wesp, een bij en het gevoel één te zijn met de natuur op een warme zomerse dag, lekker liggend in de tuin.

Natural Sounds-Tropical Night Nwm 281

!
natural sounds-tropical night
Natural Sounds - Tropical Night

Kikkers zingen in het avondrood, een verfrissende sprankelende regen en het rustgevende geluid van zachte golven. Het lijkt wel een nacht, die we alleen kennen als we op vakantie zijn. In de verte de klank van de branding, krekels en veel stilte. Uitstekend geschikt voor mensen die moeite hebben met slapen.

Natural Sounds-Woodland Nightfall Nwm 233

!
natural sounds-woodland nightfall
Natural Sounds - Woodland Nightfall

Als de zon ondergaat over wuivende korenvelden op een warme zomerse dag, beginnen de krekels met hun avondkoor en de vogels vinden hun nest. Ver op de achtergrond een beekje. Het gonst van bedrijvigheid.