Natuurgeluiden

Een heerlijke collectie cd's met natuurgeluiden.

U kunt luisteren naar de zilte zeelucht, dolfijnen en walvissen, meeuwen, vogels in de kloostertuin, kikkers, bijen en tropische regenwouden met al hun natuurlijke geluiden en het Afrikaanse landschap. Ontspan en geniet van de cd's met natuurgeluiden op deze pagina.

 

Sounds of the Earth-The Garden Orn 5542-2

!
sounds of the earth-the garden
Sounds of the Earth - The Garden

Alsof u door een tuin loopt die geschilderd is door Monet. Een merel, een vlasvink, een roodborstje en nog veel meer mooie vogels met hun zang. Als de avond nadert hoort u in de verte een stroompje en zomerduiven op het platteland.

Sounds of the Earth-Paradise Island Orn 5534-2

!
sounds of the earth-paradise island
Sounds of the Earth - Paradise Island

Een koor tropische vogels met een paradijsvogel heet u welkom op dit tropisch eiland. In de verte hoort u het geluid van de zee, een zachte golfslag op het strand. Een track van 60 minuten om heerlijk te relaxen.

Sounds of the Earth-Wadden Orn 58222

!
sounds of the earth-wadden, sands & seagulls
Sounds of the Earth - Wadden

Wadden, Sands and Seagulls. Van de wadden wordt gezegd dat ze de kinderkamer vormen van de Noordzee. Hoewel het getij inzet met zijn eeuwigdurend ritme is het mogelijk om de stilte te horen van de wadden, de zee en het zand zo vol van beweging.

Sounds of the Earth - Ocean Waves 2 Orm 66482

!
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Cd Ocean Waves 2 is de succesvolle opvolger van de eerste cd. Rustgevende zee-geluiden voor healing en als achtergrondmuziek voor therapieën en meditatie. Heerlijke muziek om ook lekker te kunnen slapen. Puur natuur zonder muziek.

Sounds of the Earth-Sounds of the Night Orn 58212

!
sounds of the earth-sounds of the night
Sounds of the Earth - Sounds of the Night

Sounds of the Night begint met het geluid van vogels op het platteland en gaat verder met de zang van een nachtegaal, kikkers en krekels en de roep van een bosuil.

Deuter - Ocean Waves Ne 3125-2

!
Deuter - Ocean Waves
Deuter - Ocean Waves
Gedurende zijn talloze reizen rond de wereld heeft Deuter de geluiden van de zee opgenomen. Elke track geeft de trillingen en geluiden weer van een unieke spirituele plek op Aarde. De geluiden zijn life opgenomen zonder toevoegingen, puur natuur. We moeten enkel leren horen om ons te kunnen afstemmen op de harmonie van de natuur.

Sounds of the Earth - Gentle Birdsong Orm 66302

!
Sounds of the Earth - Gentle Birdsong
Sounds of the Earth - Gentle Birdsong
Op deze rustige CD Gentle Birdsong van Sounds of the Earth kunt u genieten van de vogelzang van verschillende kleine vogels, zoals een roodborstje, merel, leeuwerik, koekoek, tuinfluiter, vink, lijster en huismus.

Sounds of the Earth - Whispering Reed Orm 65672

!
Sounds of the Earth - Wispering Reed
Sounds of the Earth - Whispering Reed

Whispering Reed  neemt je mee naar de oevers van een meer op een zonnige dag. Een verkoelend briesje laat het water zachtjes door de rietkraag bewegen. De ontspannende klanken van natuurgeluiden doen je de drukte van de stad vergeten en laten je genieten van de serene composities van Moeder Natuur. 

Sounds of the Earth - Pebble Beach Orm 65682

!
Sounds of the Earth - Pebble Beach
Sounds of the Earth - Pebble Beach

Het geluid van de zee die aan land spoelt heeft bijna op iedereen een kalmerend effect. Op Pebble Beach hoor je golven zachtjes aan land rollen. Als je goed luistert, kun je het eindeloze ritme horen van water en kiezels die bewegen in de branding.

Ultimate Natural Sounds - Tranquil Birdsong Pm 141

!
Ultimate Natural Sounds-Tranquil Birdsong
Ultimate Natural Sounds - Tranquil Birdsong
Tranquil Birdsong bevat het natuurlijke gezang van tjirpende vogels. Heerlijk om te ontspannen na een drukke dag. Geproduceerd door Niall.

Ultimate Natural Sounds - Calming Seas Pm 138

!
Ultimate Natural Sounds-Calming Seas
Ultimate Natural Sounds - Calming Seas
Zachte golven rollen over een zandstrand in Calming Seas. De Ultimate Sound serie gaat over het creëren van kalmerende natuurlijke sfeer zonder plotselinge geluiden of onplezierige interrupties. De cd is opgenomen op Pendower Beach, Roselund Peninsula in Cornwall, een afgezonderd strandje omgeven van hoge klifs met mooi goudkleurig zand. 

Deuter - Notes from a Planet Ne 2907

!
Deuter - Notes from a Planet
Deuter - Notes from a Planet

Met veel plezier kondigen wij u het nieuwe album van Deuter aan. Het album is samengesteld uit diverse natuurgeluiden die Deuter Musica Natura noemt. De geluiden van vogels, wind en water worden niet meer bewust waargenomen door ons. Door het bewust waarnemen van deze natuurgeluiden kunnen we hun rustgevende effect ondergaan.

Hemi-Medi-Birdsong Concert Orp 61882

!
hemi-medi-birdsong concert
Hemi-Medi - Birdsong Concert

Birdsong Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en/of meditatie, een natuurlijke slaap, creativiteit en energie. Birdsong Concert laat u luisteren naar het ontspannende geluid van vogels in de ochtend, speciaal opgenomen op locatie om de natuurlijke harmonie weer te geven. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Hemi-Medi-River Concert Orp 61922

!
hemi-medi-river concert
Hemi-Medi - River Concert

River Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en/of meditatie, een natuurlijke slaap, creativiteit en energie. U hoort het natuurlijke, ontspannende geluid van een rustig kabbelend beekje uit de bergen. De opnamen zijn zo gemaakt dat de harmonie van de natuur tot uiting komt. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Hemi-Medi-Ocean Concert Orp 62532

!
hemi-medi-ocean concert
Hemi-Medi - Ocean Concert

Ocean Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en meditatie, creativiteit en energie. U hoort het natuurlijke, ontspannende geluid van een rustige branding. De opnamen zijn zo gemaakt dat de harmonie van de natuur tot uiting komt. Het is alsof u zelf op het strand bent. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Natural Sounds-Ocean Waves at Sunset Nwm 230

!
natural sounds-ocean waves at sunset
Natural Sounds - Ocean Waves at Sunset

Geniet van het moment, krachtige golven in de branding, zeemeeuwen en u voelt zich optimaal ontspannen. Het overweldigende gevoel van de golven heeft een verfrissende werking.

Natural Sounds-Tranquil Summer Garden Nwm 231

!
natural sounds-tranquil summer garden
Natural Sounds - Tranquil Summer Garden

Geniet van het fantastische zomerweer, hoor de vogels in de verte en een stromend water naar de wei beneden, vliegen, een wesp, een bij en het gevoel één te zijn met de natuur op een warme zomerse dag, lekker liggend in de tuin.

Natural Sounds-Woodland Nightfall Nwm 233

!
natural sounds-woodland nightfall
Natural Sounds - Woodland Nightfall

Als de zon ondergaat over wuivende korenvelden op een warme zomerse dag, beginnen de krekels met hun avondkoor en de vogels vinden hun nest. Ver op de achtergrond een beekje. Het gonst van bedrijvigheid.

Natural Sounds-Mountain Stream Nwm 234

!
natural sounds-mountain stream
Natural Sounds - Mountain Stream

U kunt luisteren naar een kabbelend beekje, dat zachtjes omlaag stroomt en nog zachter op de achtergrond hoort u het geluid van vogels. Het steeds veranderende geluid van helder water over platte stenen heeft een bijzonder ontspannen werking.

Natural Sounds-Forest Raindrops Nwm 235

!
natural sounds-forest raindrops
Natural Sounds - Forest Raindrops
Het ritme van de regen tussen bladeren en takken. Zachtjes op de achtergrond het geluid van de vogels en af en toe het gerommel van onweer. Verzachtend en verfrissend.