Mind Body & Soul

Een gezonde geest, de Mind, is belangrijk voor een gezond lichaam, the Body en  ziel, de Soul. Deze collectie CD's helpt u daarbij.

De serie CD's in Mind Body and Soul is speciaal samengesteld door  bekende, toonaangevende  therapeuten en elke track is ideaal als begeleidende achtergrondmuziek voor allerlei therapieën zoals Yoga, Chakra meditatie, Tai Chi, Feng Shui, Zen, Pilates.  

Avanindra - Natural Healing S10007

!
Avanindra - Natural Healing
Avanindra - Natural Healing

Sfeervolle muziek van Avanindra met natuurgeluiden: regen, onweer, en wind. Speciaal gecomponeerd voor Reiki en klankrituelen voor healing. De muziek is een lange track zonder pauze. Een prachtige cd om een helende omgeving te creëren. rechtenvrij

Shamindra - Relax for Yoga II

!
Shamindra - Relax for Yoga II
Shamindra - Relax for Yoga II

Het nieuwe album van Shamindra Relax voor Yoga II  is speciaal samengesteld voor Yoga oefeningen. De muziek wordt een onderdeel van de oefening.

Midori - The Healer Mg 431

!
Midori - The Healer
Midori - The Healer
En weer een prachtige cd van Midori vol liefde, licht en een warme sfeer. Koester u in de zachte klanken van The Healer, geschikt voor alle helende therapieën en altijd dan wanneer u even een liefdevolle arm om u heen wilt voelen.

Various Artists - Namaste Healing Rm 1261

!
Various Artists - Namaste Healing

Various Artists - Namaste Healing

CD Namaste Healing is een liefdevol verzamelalbum voor therapeuten ter ondersteuning van healingsessies met Liquid Mind, Kevin Kern, Kenio Fuke, Haiku en Bernward Koch.

Shaina Noll - Resting in the Now SHD 9010

!
Shaina Noll - Resting in the Now
Shaina Noll - Resting in the Now
Op CD Resting in the Now, het nieuwe album van Shaina Noll staan rustige songs en spirituele nummers die troost en heling bieden aan jong en oud. Haar composities worden door therapeuten wereldwijd gebruikt ter ondersteuning van helende sessies.

Chakradance - 7 Keys to Freedom M 4457

!
Chakradance - 7 Keys to Freedom
Chakradance - 7 Keys to Freedom
CD 7 Keys to Freedom is ontwikkeld door Nathalie Southgate voor chakrabalancing. Het album bevat zeven sleutels corresponderend met de zeven chakras met geleide meditatie en een specifieke frequentie afgestemd op de chakra. De eerste zeven tracks zijn geleid en de tweede serie is uitsluitend instrumentaal, uiteraard ook afgestemd op de betreffende chakra. Volg uw innerlijke dans door de chakras.

David Ison - CD Chakra Integration M 4372

!
David Ison - Chakra Integration
David Ison - Chakra Integration

Componist en therapeutisch klankpionier David Ison ontwikkelde Chakra Integration met als doel de zeven energiecentra van het lichaam in balans te brengen en blokkades op te ruimen, zodat u weer volledig gebruikt kunt maken van de essentie van uw chakras. Dit album kan gebruikt worden als aanvulling op de CD Chakra Incarnation maar kan ook los van elkaar gebruikt worden.

 

David Ison - CD Chakra Incarnation M 4371

!
David Ison - Chakra Incarnation
David Ison - Chakra Incarnation
Componist en therapeutisch klankpionier David Ison creëert met CD Chakra Incarnation de ideale muzikale omgeving om je lichaam te aarden, blokkades op te heffen en je zeven energiecentra te openen. Dit album kan gebruikt worden als aanvulling op de CD Chakra Integration maar kan ook los van elkaar gebruikt worden.

Kristalan - Sacred Spaces 08-140502-7

!
Kristalan - Sacred Spaces
Kristalan - Sacred Spaces

Deze instrumentale CD laat je op een sublieme wijze rust herontdekken. De prachtige melodieën laten je glijden langs de frequenties van je subtiele lichamen die je steeds dieper tot gevoelens van zaligheid leiden.

 

David Sun - Mindfulness Orm 66435

!
David Sun - Mindfulness

David Sun - Mindfulness 

Op de CD Mindfulness bespeelt David Sun de Shakuhachi, een eeuwenoude Japanse bamboefluit. Samen met strijkinstrumenten resulteert dit in een warme, beschouwende sfeer met op de achtergrond natuurgeluiden.

Merlino - Healing Light Aq 12125

!
Merlino - Healing Light
Merlino - Healing Light
CD Healing Light is muziek voor een diepe ontspanning, meditatie, Reiki-behandelingen en Yoga, speciaal geschikt voor Aerial-Yoga. Naast de bekende energie centra en de oude Lemurian chakras, worden ook totaal nieuwe chakras geactiveerd en opgeladen met de energie van de nieuwe tijd.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De CD Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Midori - Incense Mg 196

!
Midori - Incense
Midori - Incense

Incense is speciaal samengesteld voor Massage, Yoga, Reiki, Spa, diepe ontspanning, Tai Chi en meditatie. De CD heeft een track van een uur en wordt niet onderbroken. De muzikale content heeft de sfeer van India met een zachte Tabla beat, fluit en snaarinstrumenten maar met zachte westerse ambient.

Deuter - Dreamtime Ne 3131-2

!
Deuter - Dreamtime
Deuter - Dreamtime

De CD Dreamtime en de melodieën zijn totaal anders dan de meditatie albums van Deuter. Het eerste stuk bijvoorbeeld heeft een Banjo, een instrument dat Deuter nog nooit gebruikt heeft en een totaal ander geluid meeneemt.

 

Midori-A Promise of Healing Mgcd 122

Bestseller
!
midori-a promise of healing
Midori - A Promise of Healing
Verfijnde, gevoelige muziek, gecreëerd om healing te bevorderen door ontspanning van lichaam en geest. Langzaam en gracieus zonder enige percussie. Deze muziek is ook perfect geschikt voor alle vormen van ontspanning, massage en meditatie.

Alberto Grollo - Chakra Healing Energies Orm 6282

!
Alberto Grollo - Chakra Healing Energies
Alberto Grollo - Chakra Healing Energies

De instrumenten op dit album helpen bij het begeleiden van de energie naar ons lichaam en stimuleren de genezende krachten van de chakra's. Iedere chakra heeft zijn eigen muzikale toon.

Parijat - Buddha Garden Ne 77165

!
Parijat - Buddha Garden
Parijat - Buddha Garden

De CD Buddha Garden van Parijat presenteert Gitaar, Keyboard en Percussie. Energiegevende melodieën creëren een lichte sfeer van vernieuwing, verjonging, verrukking.

Mike and Terry Oldfield - Journey into Space Ne 3122

!
Mike and Terry Oldfield - Journey into Space
Mike and Terry Oldfield - Journey into Space
Journey into Space is een wervelende symfonie aan ritme voor innerlijke balans. Terry Oldfield op Fluit en zijn broer Mike op Gitaar creëren beide een punt van rust waar we kunnen ontspannen en een verbinding kunnen maken tussen lichaam en geest in een magische ruimtelijke reis.

Guna Sangah - Go with the Flow Orm 65272

!
Guna Sangah - Go with the Flow
Guna Sangah - Go with the Flow
Inspirerende muziek voor Yoga, Pilates, Tai Chi en dans en ook heel geschikt voor massage, Spa en Wellness behandelingen. De CD Go with the Flow van Guna Sangah begint relatief langzaam en slipt dan geleidelijk in een beat tempo waarna het tempo weer langzaam overgaat in een ontspannend, rustig einde.

Stuart Jones - Essential Sleep Nwm 071

!
Stuart Jones - Essential Sleep
Stuart Jones - Essential Sleep
De CD Essential Sleep van Stuart Jones gecreëerd om je te helpen rusten, ontspannen en vervolgens lekker te slapen. Met zachte pianoklanken zoals wij die kennen van Stuart Jones. Essential Sleep is een heerlijke CD voor mensen die 's nachts liggen te piekeren en niet kunnen slapen. Het luisteren naar muziek weerhoudt je van allerlei gedachten en is rustgevend.