terry oldfield - sweet awakenings

Fluitmuziek

Een collectie fluitmuziek die de unieke kwaliteiten vertoond van elke artiest en de mogelijkheid middels meditatie en klankvibraties healing, ontspanning en harmonie te bewerkstelligen.

 

Geniet van de pure klanken van Terry Oldfield of de Chakuhachi van Riley Lee, de zachte ruis van een vleugelslag en de zacht bries door het bamboe.

Devakant - Inner Space S28819

!
Devakant - Inner Space
Devakant - Inner Space
Een eindeloze ruimte waarin tijd niet bestaat. CD Inner Space is een overvloed aan indische bamboefluit en klankschalen, verweven met Mantras, Sutras, Koans en gregoriaanse gezangen neemt u mee op een meditatief pad naar het stille centrum van het eigen "zijn".

Devakant - Ancestors S32193

!
Devakant - Ancestors
Devakant - Ancestors

CD Ancestors bevat de mooiste concertopnamen van 2010 tot 2014 van Devakant. Wereldmuziek voor meditatie met oude gebeden van Dankbaarheid, Liefde en Vrede. Devakant gebruikt daarbij traditionele instrumenten uit de hele wereld: Bansuri fluit, Bass fluit, Cello, Duduk, Sho, Klankschalen, Bau, Boventonen harp, Keltische harp en Keyboard.

Devakant - Earth & Sky S34227

!
Devakant - Earth & Sky
Devakant - Earth & Sky
De muziek van Earth and Sky is ontstaan in de Andes, in de buurt van een actieve vulkaan die oorspronkelijk Ruca Pillian heette, wat betekent "Huis van de Geesten". De spirit van de bergen komen tot uitdrukking in de muziek; het vuur van de vulkaan, het diepe blauw van het meer, intensieve regenbuien en de groene wouden.

Terry Oldfield-Waking the Spirit Ne 3010

!
terry oldfield-waking the spirit
Terry Oldfield - Waking the Spirit

Het verre dreunen van de didgeridoo's in de primitieve tonen van Australië, een gepassioneerd eerbetoon aan de cultuur van de Aboriginals.

Terry Oldfield-Zen Ne 3008

!
terry oldfield-zen
Terry Oldfield - Zen

Deze compositie is doordrongen van een hogere sensibiliteit, waardoor de luisteraar een spiritueel gebied betreed en de ervaring deelt. De pure essentie oproepend op zoek naar verlichting, een vleug van vrede en begrip komt tot uitdrukking als Terry's fluit en het authentieke Japanse instrumentarium de luisteraar leidt over het pad van Zen.

Chris Conway - Flute Dreamer PM 280

!
chris conway - flute dreamer

Chris Conway - Flute Dreamer 

Cd Flute Dreamer van Chris Conway bevat vijf stukken die als een doorlopende track met prachtige fluitmuziek samenvloeien. Elk stuk neemt je mee, zwevend in een droom, steeds hoger. 

Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations M 2505

!
riley lee - shakuhachi flute meditations
Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations
De Shakuhachi fluit kan net zo uitdrukkingsvol zijn als de menselijke stem. Het geluid van zachte regen evenaren, de zachte bries door het bamboe of de zachte ruis van een vleugelslag. Als de shakuhachi gespeeld wordt door de meester kunt u vooral de kwaliteit van stilte ervaren; de essentie van meditatie. 

Terry Oldfield - Pure Flute S 34228

!
Terry Oldfield - Pure Flute
Terry Oldfield - Pure Flute
Weer verrast Terry Oldfield ons met zijn nieuwe cd Pure Flute. Op magische wijze brengt Terry de pure klanken van zijn instrumentale reizen tot uitdrukking in dit nieuwe album voor meditatie of Yoga. Luister en geniet!

Terry Oldfield - Rhapsody S34446

!
Terry Oldfield - Rhapsody
Terry Oldfield - Rhapsody
De muziek van Terry ontstaat uit inspiratie vanuit een speciale plek die verder gaat dan het rationele verstandelijke. Hij 'hoort' het geluid van de fluit waarmee een samensmelting tot stand komt, een verlenging van lichaam en geest en in het goddelijke spel verenigt, Krishna of hoe je het ook noemt, die het hele universum droomt en in alles wat is verscheint.

Terry Oldfield - Sweet Awakenings NE 3138

!
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
CD Sweet Awakenings brengt in u in een staat van ontspannen bewustzijn. De melodieën van Terry Oldfield komen voort uit stilte en creëren een tijdloze plek van ontspanning en healing.

Terry Oldfield - Temple Moon S 34239

!
Terry Oldfield - Temple Moon
Terry Oldfield - Temple Moon

Tempelklokken, mantrazang en het magische fluitspel van Terry Oldfield leiden ons naar een heilige plek waar de oude mantras ons tot stilte brengen. De muziek stopt het denken en bevordert een zuivere staat van "zijn".

Terry Oldfield-A Time for Peace Ne 2305

!
terry oldfield-a time for peace
Terry Oldfield - A Time for Peace
In A Time for Peace zijn natuur en muziek verweven tot een klanktapijt van rust en vrede. Vogels, krekels, een kabbelend watertje met Cello, Harp, Gitaar en Synthesizer. Ervaar zelf de helende kracht van dit meesterwerk.

Terry Oldfield-Out of the Depths Ne 3002

!
terry oldfield-out of the depths
Terry Oldfield - Out of the Depths

Een buitengewone opname die het majestueuze van de walvis weergeeft. Een achtergrond van walvissen door de zang van Image Moogen en de fluit van Terry Oldfield samen met de sirene-achtige klank van een duikboot en u waant zich ver onder de oppervlakte van de oceaan.

Paul Horn - The Stillness Inside M 2119

!
paul horn - the stillness inside
Paul Horn - The Stillness Inside
In 1968 is Paul Horn de Taj Mahal ingeslopen met een fluit en bandrecorder en creëerde een geïmproviseerd meesterwerk dat definitief de geboorte inluidde van een nieuw genre muziek. Met de bijzondere eigenschap om de essentie van heilige bodem in muziek weer te geven, maakte Paul Horn een serie albums vanuit alle hoeken van de wereld.