Wellness en Spa

Go with the Flow met zachte melodieën terwijl u zich ontspant. Creëer thuis uw eigen Wellness ambiance met deze heerlijke muziek, een paar kaarsen en lekkere geurtjes..

Japanse instrumenten, Fluit en Cello en kalme oceaangeluiden; een eindeloze stroom aan klanken waarin u zich kunt koesteren. Geniet en laat alle dagelijkse beslommeringen los..

 

Phil Thornton - Rejuvenation NW 852

!
Phil Thornton - Rejuvenation

Phil Thornton - Rejuvenation 

Cd Rejuvenation bevat de muziek en soundscapes van Phil Thornton’s eerste album Edge of Dreams uit 1986. Een doorlopende track zonder onderbreking met kalmerende harp, hobo en zachte muziek weven een melodieus klanktapijt dat je meeneemt op een muzikale reis die verjongt en verkwikt.

Bernward Koch - Remembering Rm 2741

!
Bernward Koch - Remembering
Bernward Koch - Remembering
Remembering is de zevende release van de Duitse pianist en componist Bernward Koch. De Cd begint met het titelnummer, een bitterzoet stuk dat de toon zet voor een album met zachte pastels en een delicate aanraking. New Morning geeft de optimistische mogelijkheden van een nieuwe start zoals de stilte van de dageraad. My Secret pikt het tempo een beetje met subtiele percussie en de magie van licht rinkelende belletjes. De serene Over the Fields brengt het gevoel van zweven boven een mooi landschap, volledig ontspannen en veilig.

Gabon - Essence of Silence cd 1035

!
Gabon - Essence of Silence
Gabon - Essence of Silence
Subtiele trance ritmes zo nu en dan verweven met zacht kabbelend water. Muziek die u verleidt het alledaagse achter u te laten en even weg te glijden in de vredige staat van diepe ontspanning. Ervaar de kracht van de stilte in uzelf.

Wychazel - Beneath an Autumn Moon S 34297

!
Wychazel - Beneath an Autmn Moon
Wychazel - Beneath an Autumn Moon
Ontspannende kosmische klanken met zachte percussie en bijzondere natuurgeluiden op de achtergrond; weergegeven rust en nachtelijke stilte onder de Herfstmaan. Akoestische instrumenten en 12 snaren gitaren, fluit, hackbrett, djembe, trommel en ratel. Beneauth an Autumn Moon is een verrassend mooie ontspannings cd van Wychazel.

Rebekka De Rosa - Chillout Dreams S16035

!
Rebekka de Rosa - Chillout Dreams
Rebekka De Rosa - Chillout Dreams
Stel je voor, dat je op een warme, zonnige dag, op het terras zit van een strandbar en over de uitgestrekte zee kijkt, terwijl je geniet van de prachtige melodieën en zachte ritmen van CD Chillout van Rebekka De Rosa.

Martin Buntrock - Harmonie S01156

!
Martin Buntrock - Harmonie
Martin Buntrock - Harmonie
Lichte pianoklanken creëren een sfeer van rust en ontspanning. Luister en geniet van deze heerlijke cd!

Paul Sills - Night Spa Mg 394

!
paul sills - night spa
Paul Sills - Night Spa
Night Spa is gemaakt ter ondersteuning  van massages, spa (thuis)behandelingen, ontspanning en slaap. De tracks creëren een wereld van vrede en rust. Sfeermuziek voor in de avonduren.

Hans Christian - Nanda Devi Ne 3147

!
Hans Christian - Nanda Devi
Hans Christian - Nanda Devi
CD Nanda Devi is gemaakt om een gevoel van sereniteit te ervaren. De bedoeling van Hans Christan is om een ruimte te creëren waar je tot rust kunt komen en die je een andere kijk op het leven biedt waardoor je kunt ontspannen. Tegelijkertijd ervaart u diverse snareninstrumenten in een constant aangepast ritme. Het album is ook geschikt voor meditatie.

Andreas-Bali Pm 0094

!
andreas-bali
Andreas - Bali

Bali is terecht een van de mooiste plaatsen in Azië met zijn witte zandstranden en adembenemende zonsondergang. Rijk aan cultuur, kunst en spiritualiteit een paradijs op aarde. Andreas geeft niet alleen de essentie weer van Bali maar ook de spiritualiteit van de Balinezen.

Andreas-Mediterranean Islands Pm 0076

!
andreas-mediterranean islands
Andreas - Mediterranean Islands

Als u een cd zoekt die u meeneemt naar verre exotische plaatsen met een warme zon, dan is dit het album voor u. Andreas verpakt het romantische plaatje van zondoordrenkte terrassen en warme zandstranden met een zoete geur van bloemen terwijl de hangmat zachtjes wiegt in een zachte zeewind. Geniet van de reis.

Angelina Shana - Aroma Bath MM 16010

!
Angelina Shana - Aroma Bath

 

Angelina Shana - Aroma Bath

Je ligt in een bad gevuld met water op precies de juiste temperatuur, omgeven door het gezang van vogels, harpmuziek en engelen. U waant zich in het paradijs omringt met de geur van prachtige bloemen. Geniet van de ontspanning en 't moment. Aroma Bath van Angelina Shana is een heerlijke cd geschikt voor massage en liefdevolle therapieën.

Angelina Shana - Quiet Mind MM 16015

!
Angelina Shana - Quiet Mind

Angelina Shana - Quiet Mind

Op deze cd van Angelina Shana hoort u Tibetaanse klankschalen gemixt met ambient en rustige natuurgeluiden. Quiet Mind kalmeert uw geest en helpt uzelf naar een diepe ontspanning en welzijn. Een prachtige reis naar uw innerlijke realiteit, de stilte in uzelf. Perfecte begeleiding voor massage, meditatie en therapieën.

Angelina Shana - Sensual Touch MM 16008

!
Angelina Shana - Sensual Touch

Angelina Shana - Sensual Touch

De CD Sensual Touch bevat ambient sferen met zachte ritmen vermengt met melodieën op fluit en harp. Een kalmerende en tegelijk energiegevende creatie van Angelina Shana. U kunt zich ontspannen en bewust genieten van de sensuele gevoelens gedurende de massage.

Angelina Shana - Simply Relax MM 16018

!
Angelina Shana - Simply Relax
Angelina Shana - Simply Relax
Prachtige klanken zullen u gids zijn van de alledaagse sleur naar een plek waar u zich absoluut beschermd kunt voelen en totaal ontspannen. In de zachte omarming van een engel. Deze hemelse muziek van Angelina Shana is een mooie achtergrond voor massage en bodyhealing. Simply Relax!

Ceridwen O'Brian - Endless Floating Bm 16011

!
Ceridwen OBrian - Endless Floating
Ceridwen O'Brian - Endless Floating
Endless Floating bevat een eindeloze stroom aan klanken waarin u zich kunt koesteren als een warme deken en alle spanning kunt loslaten. Ervaar die heilige ruimte van stilte en vrede in uzelf. Perfecte muziek voor diepe ontspanning, massage, meditatie en therapieën.

Ceridwen O'Brian - Silent Place Bm 16017

!
Ceridwen OBrian - Silent Place
Ceridwen O'Brian - Silent Place
Geniet van de zachte melodieën en "go with the flow" terwijl u steeds dieper en dieper ontspant. Terwijl u alle zorgen en alledaagse beslommeringen achter u laat, vindt u de Silent Place in uzelf waar enkele het nu bestaat. Deze CD is uitermate geschikt voor massage en wellness.

Ceridwen O'Brian - Zen Spa Bm 16012

!
Ceridwen OBrian - Zen Spa
Ceridwen O'Brian - Zen Spa

Ceridwen O'Brian gebruikt originele instrumenten uit Japan verweven met zachte natuurgeluiden en creëert een sfeervolle ambiance voor ontspanning naar een plek vol sereniteit en vrede. Zen Spa is perfect als achtergrondmuziek voor therapieën. 

 

Clookai - Massage Gold Pm 078

!
clookai - massage gold
Clookai - Massage Gold
Muziek voor Massage en Healing van Clookai is prachtige ontspanningsmuziek en ideaal voor massage, aromatherapy, reflexology en healing. Het album bevat gedetailleerde aantekening van expert Zac Chandler en natuurlijk het betoverende fluitspel van Clookai.

Fridrik Karlsson -Total Balance Fgc 38

!
fridrik karlsson-total balance
Fridrik Karlsson - Total Balance
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in harmonie verkeren, zijn we in topvorm en in staat zeer effectief te handelen.

Grollo & Capitanata - The Healing Water Orm 65842

!
grollo and capitanata-the healing water
Grollo & Capitanata - The Healing Water
The Healing Water is speciaal ontwikkeld voor spa, massage en andere lichaamsbehandelingen en ondersteunt ontspanning en meditatie. De rustige gitaarmuziek en het geluid van water versterkt het mentale, spirituele en lichamelijk welzijn. De cd bevat één doorlopende track met akoestische, klassieke, elektrische en basgitaar, keyboard, orgel, fluit en synthesizer.