New Instrumental

New instrumental is instrumentale muziek  op New Age niveau en een goed voorbeeld daarvan is Kitaro, een muzikant met bijzondere kwaliteiten.

Luister en geniet van de muziek op deze pagina New Instrumental. 

 

Phil Thornton - Initiation S 07197

!
Phil Thornton - Initiation
Phil Thornton - Initiation

De klassieker van Phil Thornton, nu digitaal geremasterd.  Authentieke, krachtige walvisgezangen en het gekwetter van vogels komen samen met de droomtijdgeluiden van de didgeridoo.

Jon Richards - Gaia Mg 424

!
Jon Richards - Gaia
Jon Richards - Gaia
Ruimtelijke cd van Jon Richards met verheven ritmen en melodieën. De klanken van gitaar en keyboard worden verweven met kleine oasen van stilte. Gaia is dynamisch, verfrissend met een mooie drum; een eerbetoon aan de natuur.

Patrick Kelly - Mystical World Mg 365

!
Patrick Kelly - Mystical World
Patrick Kelly - Mystical World
CD Mystical World is Patrick Kelly op zijn best met composities die klinken als de soundtrack van een epische film. De muziek neemt je mee naar mystieke werelden voorbij de horizon. Naast orkestratie hoor je instrumenten als fluit en gitaar.

Guy Sweens - Pathways Mmg 392

!
Guy Sweens - Pathways
Guy Sweens - Pathways
CD Pathways, eerder uitgebracht als een speciale editie onder de titel The Passion for Music, bevat een combinatie van verschillende muziekstijlen zoals middeleeuws, jazz, oosters en klassiek. Guy Sweens liet zich inspireren door legendes en sprookjes en neemt je mee naar de tijd van draken, ridders en troubadours.

Guy Sweens - Dawn Goddess S34522

!
Guy Sweens - Dawn Goddess
Guy Sweens - Dawn Goddess
In oude religieuze culturen wordt de Dawn Goddess vaak aanbeden. De Romeinen hadden Aurora, de Inka's Chasca en de Grieken Eos die het dag lieten ontwaken. Soms is het licht dan zo mysterieus dat het lijkt alsof men zich op een andere planeet bevind.

Paul Sills - Aniem Mg 427

!
Paul Sills - Aniem
Paul Sills - Aniem
Paul Sills geeft je het gevoel in een fantasiewereld te zijn beland. Laat u meevoeren op een mystieke, muzikale reis naar een andere wereld.

The Haiku Project - Nebula Rm 7274

!
The Haiku Project - Nebula
The Haiku Project - Nebula
CD Nebula herinnert ons eraan dat wij deel uitmaken van de natuur en dat het onze taak is om de aarde te beschermen.

John Serrie - The Sentinel Nwm 389

!
John Serrie - The Sentinel
John Serrie - The Sentinel
Met CD The Sentinel maak je een reis door een virtuele realiteit, je eigen verbeelding en een muzikaal universum dat gecreëerd is door John Serrie. Zijn inspiratiebron was het korte verhaal The Sentinel van A. C. Clarke, dat later het uitgangspunt was van het boek en de film 2001 A Space Odyssey.

Paul Sills - Electric Storm Mg 411

!
Paul Sills - Electric Storm
Paul Sills - Electric Storm
Chill-out muziek van Paul Sills in de stijl van Jean Michel Jarre en Vangelis. De melodieuze thema’s van CD Electric Storm zijn prachtige klanklandschappen in een modern jasje.

Medwyn Goodall - The Dreamworld Mg 399

!
Medwyn Goodall - The Dreamworld
Medwyn Goodall - The Dreamworld
Medwyn Goodall heeft voor het eerst zijn ambiente synthesizertracks op één album gezet. CD The Dreamworld bevat tracks van de cd’s Dreamweaver, Serve Chilled, The Portal, Eye of the Wolf en Medicine Woman 4. Met invloeden uit het genre Vangelis en Jean-Michel Jarre.

Medwyn Goodall - The Portal MG 390

!
Medwyn Goodall - The Portal
Medwyn Goodall - The Portal
CD The Portal is een new age Oxygene, muziek geïnspireerd door Jean Miche Jarre en Vangelis. Tijdens onweer ontstaat een oude portal en op dat moment openbaren de sterren ons een wervelende visualiserende reis naar verre oorden. Medwyn heeft zichzelf weer overtroffen met een inspirerend album, gecreëerd als één ononderbroken track.

Guy Sweens-Gaya of Wisdom Mgcd 53

!
guy sweens-gaya of wisdom
Guy Sweens - Gaya of Wisdom
Met Gaya of Wisdom heeft Guy Sweens het levensverhaal van Buddha in klank gezet. Een fantastisch album rijk aan het ritme van de exotische tabla, fluit en stemmen uit India die inspirerend werken als een frisse wind.

Guy Sweens-Kamadeva Mgcd 97

!
guy sweens-kamadeva
Guy Sweens - Kamadeva
Omhels het leven en drijf mee op de gelukzaligheid van de Indiaanse God van de Liefde. Een fantastisch mooi album dat in stijl vergelijkbaar is met Gaya of Wisdom. Levendig, gepassioneerd en  vol melodische warmte met een zacht ritme.

Medwyn Goodall - Beautiful World Mg 383

!
Medwyn Goodall - Beautiful World
Medwyn Goodall - Beautiful World
In het album Beautiful World mixt Medwyn Goodall solo gitaar, drum, cello en snaren met flair en invloeden van Elo, Dire Straits en de Beatles. De muziek is levendig en inspirerend; je moet je gewoon gelukkiger voelen of je wil of niet. De CD is een prachtige fusie tussen de beste pop en new age muziek.

Age of Echoes - Beyond the Farthest Shore

!
Age of Echoes - The Farthest Shore
Age of Echoes - Beyond the Farthest Shore
Beleef een wereld vol mysterie en oude legenden in het avontuur van Age of Echoes met hun laatste CD Beyond the Farthest Shore. Een mooi samengaan van keyboard en gitaar met invloeden van Ambient, Chill Out en New Age.

Wychazel - The Healing Light of Isis Mg 329

!
Wychazel - The Healing Light of Isis

Wychazel - The Healing Light of Isis

Laat uw beslommeringen achter u en stap in de wereld van Wychazel en het oude Egypte. Een exotische sonische wereld van zachte muziek, opgenomen voor een diepe ontspanning en emotionele healing.

Andrew Kinsella - Aura Mg 321

!
Andrew Kinsella - Aura
Andrew Kinsella - Aura The Light that Heals
Een lieflijke mix van zachte synthesizers, heldere melodieën en een zacht ritme, nodigen u uit voor een fantastische reis in een verkwikkende en verfrissende wereld. Een reis waar u vol energie en ontspannen van thuiskomt.

Kerani - The Journey

!
Kerani - The Journey

Kerani -  The Journey

CD The Journey is de tweede cd van Kerani en is het muzikale verhaal van onze persoonlijke reis door het leven, of dit nu fysiek of emotioneel is. Kerani neemt je mee naar verre oorden en landen die je meer dan waarschijnlijk al eens gezien hebt in je dromen.

Medwyn Goodall - Tears of the Dragon Mgcd 185

!
medwyn goodall-tears of the dragon
Medwyn Goodall - Tears of the Dragon
Drie kristallen bekend als de Tears of the Dragon werden gevormd in het oude gebergte in China. 2000 jaar later kwamen zij tevoorschijn uit de oceaan en verlichtten het heelal. De wereld ontwaakte en was sereen, levendig, vernieuwd en alle tranen verdwenen..

John Serrie - Day Star Nw 365

!
John Serrie - Day Star
John Serrie - Day Star

Het nieuwe album van John Serrie in 2014: Day Star is het tweede deel van zijn Science Fiction serie die begon met Thousand Star. Serrie gaat nu nog dieper in op de impressies van het heelal en de luisteraar gaat op een akoestische reis door de kosmos. U verliest besef van ruimte en tijd en krijgt het gevoel alsof u deel uit maakt van een avontuur in onbekende werelden. Inspirerende cd!