New Instrumental

New instrumental is instrumentale muziek  op New Age niveau en een goed voorbeeld daarvan is Kitaro, een muzikant met bijzondere kwaliteiten.

Luister en geniet van de muziek op deze pagina New Instrumental. 

 

Age of Echoes - Beyond the Farthest Shore

!
Age of Echoes - The Farthest Shore
Age of Echoes - Beyond the Farthest Shore
Beleef een wereld vol mysterie en oude legenden in het avontuur van Age of Echoes met hun laatste CD Beyond the Farthest Shore. Een mooi samengaan van keyboard en gitaar met invloeden van Ambient, Chill Out en New Age.

Andrew Kinsella - Aura Mg 321

!
Andrew Kinsella - Aura
Andrew Kinsella - Aura The Light that Heals
Een lieflijke mix van zachte synthesizers, heldere melodieën en een zacht ritme, nodigen u uit voor een fantastische reis in een verkwikkende en verfrissende wereld. Een reis waar u vol energie en ontspannen van thuiskomt.

Brian Carter-Walking in Harmony Nwm 522

!
Brian Carter - Walking in Harmony
Brian Carter - Walking in Harmony

Muziek heeft de kracht om je mee op reis te nemen en dit album is rustig en comfortabel reisgezelschap. Rustige melodieën, gespeeld op keyboard, akoestische en elektrische gitaar en piano. Walking in Harmony van Brian Carter zal onmiddellijk de aandacht hebben van degene die ontspanning en verlichting zoekt.

Clifford White-The Gods of Olympus Mgcd 134

!
Clifford White - The Gods of Olympus
Clifford White - The Gods of Olympus

De mens is altijd al gefascineerd geweest van de Griekse Mythologie en legendes. De talrijke Goden op de CD The Gods of Olympus worden door Clifford White uitgebeeld in muzikale vorm. Ontspan en laat Clifford u vergezellen op een historische reis door de eeuwen naar de Goden van Olympus. Een buitengewoon krachtig, indrukwekkend album dat precies de sfeer weergeeft.

Deuter - Land of Enchantment Kuck 11081

!
deuter-land of enchantment
Deuter - Land of Enchantment

In het tiende album licht Deuter een tipje van de sluier en maakt u kennis met de magie van het leven. Hij combineert akoestische instrumenten en synthesizers in zijn meesterwerk. De tracks zijn opgenomen op diverse geografische gebieden, van Frankrijk en Hawaï tot Santa Fé en geven een impressie van zijn ervaringen.

Gandalf - Between Earth and Sky RM 3150

!
Gandalf - Between Earth and Sky
Gandalf - Between Earth and Sky
De CD Between Earth and Sky bevat een compilatie van de mooiste tracks opgenomen tussen 1994 en 2001 van eerder uitgebrachte CD's in Europa. Maak een rustige reis door het kleurrijke muzikale landschap van Gandalf en geniet!

Gandalf - Earthsong and Stardance RM 3168

!
Gandalf - Earthsong and Stardance
Gandalf - Earthsong and Stardance
Dertig jaar ervaring van Gandalf in harmonie met het ritme van de natuur zijn hoorbaar op de CD Earthsong and Stardance; een feestelijk eerbetoon aan de wondere wereld en de schoonheid van het universum. Meesterlijk mixt hij zijn bekende geluiden met het Corso Wien Orkest en een Sanskriet koor. Dit album laat de grenzen tussen hemel en aarde vervagen.

Gandalf - Lotus Land RM 3169

!
Gandalf - Lotus Land
Gandalf - Lotus Land
Soms, als muziek gecreëerd wordt vanuit het diepst van het hart, reflecteert een glimp van een hemels paradijs binnen in ons, het grenzenloze en eeuwige Lotus Land. Mooie CD van Gandalf. Luister zelf.

Gandalf - Sacred River RM 3160

!
Gandalf - Sacred River
Gandalf - Sacred River
Gandalf nodigt je uit jezelf te visualiseren in een boot op de Heilige Rivier waar muziek de veerman is die je veilig naar de overkant brengt. De CD Sacred River is geïnspireerd door Siddharta die leerde van de oude, wijze veerman en aandachtig luisterde naar de stemmen van de rivier totdat hij het eeuwigdurende lied hoorde van eenheid en harmonie.

Gandalf - Sanctuary RM 3165

!
Gandalf - Sanctuary

Gandalf - Sanctuary

Sanctuary is een mooie nieuwe CD van de Oostenrijkse meester muzikant Gandalf. Zoals Gandalf zegt: 'we verlangen allemaal naar een plek in ons leven waar we veilig zijn, waar we ons even kunnen terugtrekken van het lawaai en de waanzinnigheid van de wereld, een toevlucht van balans en vrede.

Guy Sweens - Dawn Goddess S34522

!
Guy Sweens - Dawn Goddess
Guy Sweens - Dawn Goddess
In oude religieuze culturen wordt de Dawn Goddess vaak aanbeden. De Romeinen hadden Aurora, de Inka's Chasca en de Grieken Eos die het dag lieten ontwaken. Soms is het licht dan zo mysterieus dat het lijkt alsof men zich op een andere planeet bevind.

Guy Sweens - Pathways Mmg 392

!
Guy Sweens - Pathways
Guy Sweens - Pathways
CD Pathways, eerder uitgebracht als een speciale editie onder de titel The Passion for Music, bevat een combinatie van verschillende muziekstijlen zoals middeleeuws, jazz, oosters en klassiek. Guy Sweens liet zich inspireren door legendes en sprookjes en neemt je mee naar de tijd van draken, ridders en troubadours.

Guy Sweens-Gaya of Wisdom Mgcd 53

!
guy sweens-gaya of wisdom
Guy Sweens - Gaya of Wisdom
Met Gaya of Wisdom heeft Guy Sweens het levensverhaal van Buddha in klank gezet. Een fantastisch album rijk aan het ritme van de exotische tabla, fluit en stemmen uit India die inspirerend werken als een frisse wind.

Guy Sweens-Kamadeva Mgcd 97

!
guy sweens-kamadeva
Guy Sweens - Kamadeva
Omhels het leven en drijf mee op de gelukzaligheid van de Indiaanse God van de Liefde. Een fantastisch mooi album dat in stijl vergelijkbaar is met Gaya of Wisdom. Levendig, gepassioneerd en  vol melodische warmte met een zacht ritme.

John Serrie - Day Star Nw 365

!
John Serrie - Day Star
John Serrie - Day Star

Het nieuwe album van John Serrie in 2014: Day Star is het tweede deel van zijn Science Fiction serie die begon met Thousand Star. Serrie gaat nu nog dieper in op de impressies van het heelal en de luisteraar gaat op een akoestische reis door de kosmos. U verliest besef van ruimte en tijd en krijgt het gevoel alsof u deel uit maakt van een avontuur in onbekende werelden. Inspirerende cd!

John Serrie - The Sentinel Nwm 389

!
John Serrie - The Sentinel
John Serrie - The Sentinel
Met CD The Sentinel maak je een reis door een virtuele realiteit, je eigen verbeelding en een muzikaal universum dat gecreëerd is door John Serrie. Zijn inspiratiebron was het korte verhaal The Sentinel van A. C. Clarke, dat later het uitgangspunt was van het boek en de film 2001 A Space Odyssey.

Jon Richards - Gaia Mg 424

!
Jon Richards - Gaia
Jon Richards - Gaia
Ruimtelijke cd van Jon Richards met verheven ritmen en melodieën. De klanken van gitaar en keyboard worden verweven met kleine oasen van stilte. Gaia is dynamisch, verfrissend met een mooie drum; een eerbetoon aan de natuur.

Karunesh-Colours of Light Orb 61342

!
Karunesh - Colours of Light
Karunesh - Colours of Light

De CD Colours of Light van Karunesh is gevuld met bonte harmonieën die fonkelen door golven van klanken, vloeiend als reflecterend licht door prisma's van vreugdevolle expressie en positieve gevoelens. Dit album werd tien jaar geleden totaal uitverkocht en was sindsdien niet meer verkrijgbaar.

Karunesh-Secrets of Life Orr 61302

!
Secrets of Life
Karunesh
Karunesh - Secrets of Life
Deze tropische globe-hopper is een re-release van een bijzonder album uit 1995 met het kenmerk van de meester; de dwarsfluit, sfeerindicators, lichte ritmes met een tribal gevoel, een aanraking van Aziatische en Oosterse spiritualiteit en mystieke onderdelen van electronica om het geheel compleet te maken.

Karunesh-Sky's Beyond Orp 61352

!
Karunesh - Skys Beyond

Karunesh - Sky's Beyond

Sky's Beyond heeft een mystieke kwaliteit met prachtige melodieën die uw hart openen voor een hogere sfeer buiten deze wereld. Elektrische gitaar in de openingtrack, met artiesten zoals Prem Joshua, Sangit Om en Kamal, maar het is Karunesh die verantwoordelijk is voor de overgrote meerderheid van de muziek, zowel het componeren, arrangeren en de productie.