Medwyn Goodall-Excalibur Nwm 199

!
medwyn goodall-excalibur
Medwyn Goodall - Excalibur

Een tijdloze klassieker. Excalibur is het vervolg van de Druid trilogie. De oude gebruiken, de heidens gestijlde muziek. Een absolute bestseller.

Medwyn Goodall-Merlin Nwm 196

!
medwyn goodall-merlin
Medwyn Goodall - Merlin

Dit album maakt deel uit van de Druid trilogy. De muziek van Merlin maakt herinneringen wakker en laat de stem van je hart spreken vol zachtheid en liefde.

Medwyn Goodall-The Scroll Nwm 484

!
medwyn goodall-the scroll
Medwyn Goodall - The Scroll

Medwyn heeft met dit album een muzikaal epos geschreven dat net zo fascinerend is als het leven van de jonkvrouwen en krijgers in het verhaal zelf. Dit is het tweede gedeelte van de Clan Trilogie. Fluit, Viool, Bodhrun, Keltische Harp, Gitaar en Mandoline.

Medwyn Goodall-The Sourcer's Daughter Mgcd 11

Bestseller
!
medwyn goodall-the sorcerers daughter
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter
The Sorcerer's Daughter is het begin van een nieuwe Keltische serie, vol emotie en melodieus. Keltische instrumenten verweven met Snaren, Fluit, Gitaar en Piano in de essentie van het emotionele portret van een mooie, bijzondere vrouw. Een vrouw gezegend met oude wijsheden en magische krachten.

Midori - Emerald Mg 209

!
Midori - Emerald
Midori - Emerald
CD Emerald bevat prachtige, rustige muziek gebaseerd op traditionele 16e eeuwse Ierse volksmuziek die je blijft achtervolgen. Midori laat je een landschap horen van golvende groene heuvels, dalen en beekjes die stil zijn blijven staan in de tijd.

Noirin Ni Riain - Hearth Sounds M4365

!
Noirin Ni Riain - Hearth Sounds
Noirin Ni Riain - Hearth Sounds
De bekende Ierse zangeres Nóirín Ní Riain zingt samen met haar twee zoons 18 traditionele Ierse en wereldliedjes ter ere van huis, haard, familie en het goddelijke. Het album Hearth Sounds is opgenomen in de indrukwekkende Glenstal Abbey.

Olof Hammer-Upon A Celtic Shore Mgcd 149

!
olof hammer-upon a celtic shore
Olof Hammer - Upon A Celtic Shore
Upon A Celtic Shore is ritmisch met drums vol energie met een prachtige Keltische sfeer.

Owen & Moley - O Suilleabhain Fields of Grace M4831

!
Owen & Moley - Fields of Grace
Owen & Moley - Fields of Grace
CD Fields of Grace bevat 3 werelden van gewijde muziek: de oude stijl van de Ierse Sean-nós, middeleeuwse Gregoriaanse zang en Engelse traditionele hymnen. De broers Owen & Moley Ó Súilleabháin danken hun talent aan hun moeder de bekende Noirin Ni Riain.

Phil Thornton-Solstice Nwm 471

!
phil thornton-solstice
Phil Thornton - Solstice

Traditionele Keltische geluiden vermengd met de diepe resonantie van de E-bow Gitaar, Bas, Keyboard en een aanstekelijk ritme. Dit album omvat het rituele en mysterieuze van de oude vieringen die tijdsveranderingen markeren.

Ruaidhri-Celtic Goddess PM 197

!
ruaidhri-celtic goddess
Ruaidhri - Celtic Goddess

Ruaidri presenteert u zijn debuut album Celtic Goddess geïnspireerd door de Keltische Goden. Heerlijk om gewoon van te genieten of om mee te werken in rituelen om gebruik te maken van de energie van een specifieke Godin (zoals liefde, vruchtbaarheid, bescherming, wijsheid, geld etc.), individueel of in groepen.

Runestone - Pendragon Mg 188

!
runestone - pendragon
Runestone - Pendragon
Pendragon is ontstaan uit inspiratie van de legenden, personen en plaatsen in het leven van Merlijn gedurende de gebeurtenissen die geleid hebben tot aan de geboorte van King Arthur.

Runestone-Sacred Circle Mgcd 87

!
runestone-sacred circle
Runestone - Sacred Circle
Na jaren is Runestone terug met dit prachtige verhalende album met uitstekende muzikale kwaliteiten. Sacred Circle neemt u mee naar magische werelden. Ontdek de wereld van heilige cirkels en Keltische mythologieën in deze atmosferische en inspirerende opname gecreëerd door de talenten van Runestone.

Runestone-The Lost Henge Mgcd 96

!
runestone-the lost henge
Runestone - The Lost Henge
The Lost Henge is gebaseerd op een ware gebeurtenis. Tijdens een storm aan de kust is de ruïne van een oude henge cirkel van hout vrijgekomen. Tot op heden heeft de cirkel haar geheimen niet prijsgegeven en blijft gehuld in mysterie. Runestone heeft, geïnspireerd door de cirkel, exact de mystieke sfeer weergegeven in dit album.

Runestone-The Raven and the Moon Mgcd 106

!
runestone-the raven and the moon
Runestone - The Raven and the Moon
Runestone overtreft alles met dit nieuwe album dat velen bestempelen als het beste album ooit door hen gemaakt. Melodisch, modern maar prachtig sfeervol en mysterieus. Dim de lichten en laat u meevoeren naar een magische wereld vol honing en mede.

Steve McDonald - Days of Olden Glory Aq 2129

!
Steve McDonald - Days of Olden Glory
Steve McDonald - Days of Olden Glory

CD Days of Olden Glory is een muzikale herinnering aan de tijd van oorlog en vrede in Schotland. De tekst kijkt terug in de tijd maar met een bewustzijn van de huidige tijd. De songs en de vocalen herkennen we duidelijk uit de vorige albums van Steve McDonald.

 

 

Terry Oldfield-Celtic Blessing Ne 3005

!
terry oldfield-celtic blessing
Terry Oldfield - Celtic Blessing

Imogen Moore brengt met haar engelachtige stem, begeleid door zacht fluitspel van Terry, de oude taal van de Kelten weer tot leven. De Keltische melodieën zorgen voor een vredige sfeer en dit album is voor iedere muziekcollectie een verrijking.

Terry Oldfield-Celtic Spirit Ne 3003

!
terry oldfield-celtic spirit
Terry Oldfield - Celtic Spirit

Celtic Spirit laat een diep verlangen ontwaken naar de oude Keltische wereld van schoonheid en magie. Een inspirerend album met Bagpipes, tin whistles, keyboard alto en soprano flutes, drums en percussie.

Terry Oldfield-Glastonbury Tor Ne 3013

!
terry oldfield-glastonbury tor
Terry Oldfield - Glastonbury Tor
De oude energieën van de "Green Isles" komen tot leven door Terry Oldfields arrangement en fluitspel op Glastenbury Tor. Tor is Keltisch voor heuvel. Op de cover ziet u de ruïne van de St. Michael's kerk. De Tor wordt geassocieerd met Avalon en de King Arthur legende. Christopher Hodapp schrijft in zijn boek The Templar Code For Dummies dat Glastonbury Tor een van de mogelijke locaties is van de Heilige Graal.

Threefold - Troubadour Mg 186

!
Threefold - Troubadour
Threefold - Troubadour
Threefold is terug om u mee te nemen naar de tijd van de troubadours. Romantische figuren vertellen verhalen van de natuur, ridders en helden. Troubadour is een levendig, keltisch album vol energie, geschiedenis, luit, gitaar, drum, fluit en een scheutje modern keyboard.

Threefold-Candle Magic Mgcd 82

!
threefold-candle magic
Threefold - Candle Magic

Candle Magic is een buitengewoon meesterwerk van Threefold. Met deze cd hebben zij een dusdanige enorme stap voorwaarts gedaan zodat woorden als suberbe en prachtig hier niet volstaan. De muziek vult uw kamer met een sfeer van een andere wereld. Een fantastisch mooie Keltische cd met een vleugje Clannad.