stonehenge

Keltische Muziek

Oude legenden, Noorse Goden en Druïden  komen tot leven in deze prachtige collectie Keltische muziek met Uillean Pipes, Dulcimers en Bodhruns; de authentieke instrumenten van folk.

Een rijk klanktapijt aan oude wijsheden die we nooit moeten vergeten. Laat u inspireren door deze muzikale reis naar een historisch Keltisch verleden!

 

Aethera - The Gaelic Mystery MMP 33149

!
Aethera - The Gaelic Mystery

Aethera - The Gaelic Mystery
CD the Gaelic Mystery is het debuut album van Aethera. Een buitengewone CD en een eerbetoon aan het begrip Keltische, mystieke muziek. Aethera weerspiegelt op een sterke manier de Gaelic Mystery, raakt u diep en...kippenvel. Met Mpeg-video Dungannon Dew.

Andreas-Magickal Nights Pm 221

!
Andreas - Magickal Nights
Andreas - Magickal Nights
Als vervolg op de bestseller Nature Angels heeft Andreas de cd Magickal Nights gecreëerd voor iedereen die iets betoverends wil toevoegen aan zijn leven. Magickal Nights is niet alleen mystiek en romantisch maar is ook gemaakt met liefde voor de Godin. 

Bliss - Through these Eyes CD 18198

!
bliss-through these eyes
Bliss - Through these Eyes
Through these Eyes van Bliss vinden veel klanten het favoriete album van Bliss. Ontspannen muziek voor therapeutisch werk en als je van Keltische melodieën houdt dan is dit je album. Love Peace and Wisdom is bijzonder ontroerend en bij Road of Gold komen de tranen. Een album vol liefde.

Bridget McMahon-Avalon Moon Pmcd 0096

!
bridget mcmahon-avalon moon
Bridget McMahon - Avalon Moon
Avalon Moon is het vervolg op het debuutalbum Celtic Woman. Met passie zingt Bridget traditionele Ierse songs in een fris nieuw jasje. Gastartiesten zijn Vikki Clayton, lid van de groep Govannen en de keltische harpist France Ellul.

Bridget McMahon-Celtic Woman Pmcd 0098

!
bridget mcmahon-celticwoman
Bridget McMahon - Celtic Woman

Celtic Woman is het debuut album van Bridget McMahon, geproduceerd door Chris Conway. Ierse traditionele songs in een nieuw jasje vormen het decor voor Bridget's prachtige passionele stem.

Carsten Rosenlund-Celtic Treasure Fmf 1363

!
carsten rosenlund-celtic treasure
Carsten Rosenlund - Celtic Treasure

De tijdloze Keltische sfeer en natuurgeluiden creëren een verfijnde achtergrond voor de muziek. De meeste melodieën zijn nieuw en gecomponeerd door Carsten zelf.

Carsten Rosenlund-Distant Shores Fmf 1306

!
carsten rosenlund-distant shores
Carsten Rosenlund - Distant Shores
Keltische muziek op z'n best. Prachtige melodieën brengen u in contact met uw innerlijke zelf, dromen en verlangens naar vroeger tijden.

Carsten Rosenlund-Homelands Fmf 1246

!
carsten rosenlund-homelands
Carsten Rosenlund - Homelands
Homelands is de opvolger van de bestseller She Moved Trough the Fair en is een verzameling prachtige Keltische muziek inclusief vier gevoelige songs die perfect passen met het instrumentale genre om een warme sfeer te creëren waarbij u zich thuis voelt.

Carsten Rosenlund-Only Dreams Fmf 1270

!
carsten rosenlund-only dreams
Carsten Rosenlund - Only Dreams
Keltische adembenemende melodieën vol sfeer en verlangen met kleine verfijnde details die de meest verrukkelijke beelden oproepen. Een cd om steeds weer te beluisteren en heerlijk te ontspannen.

Carsten Rosenlund-She Moved Through the Fair Fmf 1209

Bestseller!
!
carsten rosenlund-she moved through the fair
Carsten Rosenlund - She Moved Through the Fair
Een bestseller! Sluit uw ogen en voel de spirit van de Keltische wereld. Meeslepende melodieën vol verlangens, schoonheid en betovering. Geniet en ontspan met deze heerlijke muziek. Instrumenten: Irish whistles, low whistles, Irish harp, guitar, recorder small pipes & accordion.

Chris Conway - Celtic Dreamer PM 225

!
Chris Conway - Celtic Dreamer
Chris Conway - Celtic Dreamer
Multi instrumentalist Chris Conway heeft een bijzonder album gecreëerd; Celtic Dreamer. Keltische ontspanningsmuziek om te relaxen en beter te kunnen slapen. Met gast artiesten van Govannen (u kent ze van Celtic Fire) spelen zij de muzikale mythe van Caer Ibormeith; de prinses die om het jaar veranderd in een zwaan, haar verschijning in een droom aan Aengus en zijn zoektocht naar haar.

Chris Conway - Celtic Gold PM 274

!
chris conway - celtic gold

Chris Conway - Celtic Gold 

Kalmerende muziek met een Keltische twist door de Irish flutes op de voorgrond. Celtic Gold is doorlopende stuk verdeeld in tracks voor een gemakkelijke navigatie.

 

Chris Conway - Spirits of the Mermaids Pm 264

!
Chris Conway - Spirits of Mermaids
Chris conway & Mo Coulson - Spirits of the Mermaids
Ontspannende Keltische muziek van Chris Conway en Mo Coulson. CD Spirits of the Mermaids is gemaakt met diverse instrumenten zoals de Keltische Harp, Ierse fluit, Siter en de mooie stem van Mo Coulson.

Eamonn Karran - Celtic Skies RM 8183

!
Eamonn Karran - Celtic Skies
Eamonn Karran - Celtic Skies
Het derde album van Eamonn Karran is gevoelige Ierse pianomuziek met vrouwelijke vocals, drum, synthesizer en Uilleann pipes. CD Celtic Skies laat u verlangen naar Ierland met al zijn tradities en prachtige meeslepende muziek.

Eamonn Karran - Ill be with You RM 8184

!
Eamonn Karran - Ill be with You
Eamonn Karran - I'll be with You
Traditionele muziek van Eamonn Karran met Ierse roots en moderne arrangementen met piano en Uillean Pipes, verweven met gezang.

Enam - Luna Magistra Orm 6296

!
Enam - Luna Migistra
Enam - Luna Magistra

Weer een cd van Enam met prachtige nummers over liefde en verlangen maar ook met vrolijke Keltische volksliedjes. Luna Magistra bevat muziek die geïnspireerd is op de eeuwenoude Keltische mythe van de maangodin zoals die verteld werd door een minstreel. Op de hartverwarmende composities zijn onder andere meerstemmige zang, piano, harp, cello, hobo, slagwerk, klavecimbel en gitaar te horen.

Enam - Secret Worlds Orm 62645

!
Enam - Secret Worlds
Enam - Secret Worlds
Na M'Anchelii en Purple and Gold opnieuw een magisch album met romantische zang en Keltische muziek van Enam. Tijdens het luisteren naar Secret Worlds kun je bijna een beeld oproepen bij de muziek. Is het echt of is het een droom? Geniet van deze prachtige, rustgevende muziek en laat je meevoeren naar een geheime wereld.

Govannen - Celtic Air Pm 292

!
Govannen - Celtic Air
Govannen - Celtic Air
De Keltische band Govannen maakt de elementen-serie compleet met CD Celtic Air. De opvolger van Healing Waters, Celtic Fire en Celtic Earth. Traditionele Keltische muziek met luchtige stukken en een zachte streling van de wind.

Govannen - Celtic Earth Pm 258

!
Govannen - Celtic Earth

Govannen - Celtic Earth

Celtic Earth is de opvolger van het succesvolle album Celtic Fire van Govannen. Ierse fluit, fiddle, bodhran en een hele serie exotische instrumenten vertegenwoordigen de reis van een Keltische stam naar hun thuisland kriskras over de aarde.

Govannen - Celtic Fire OM 0082

!
govannen-celtic fire
Govannnen - Celtic Fire
Celtic Fire is de opvolger van hun best seller Healing Waters en is een verrassend Keltisch album met echte Keltische instrumenten inclusief tinnen Fluit, Viool, Bodhran en Gitaar.