stonehenge

Keltische Muziek

Oude legenden, Noorse Goden en Druïden  komen tot leven in deze prachtige collectie Keltische muziek met Uillean Pipes, Dulcimers en Bodhruns; de authentieke instrumenten van folk.

Een rijk klanktapijt aan oude wijsheden die we nooit moeten vergeten. Laat u inspireren door deze muzikale reis naar een historisch Keltisch verleden!

 

Eamonn Karran - Ill be with You RM 8184

!
Eamonn Karran - Ill be with You
Eamonn Karran - I'll be with You
Traditionele muziek van Eamonn Karran met Ierse roots en moderne arrangementen met piano en Uillean Pipes, verweven met gezang.

Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2 Mg 416

!
Medwyn Goodall - The Sorcerers Daughter 2
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2
CD The Sorcerer's Daughter twee is de opvolger van de succesvolle eerste en is een bitter-zoete mix tussen Keltisch en orchestrale stilte die in elkaar overvloeien om een verhaal uit te beelden. Je verliest jezelf bijna letterlijk in de met sneeuw bedekte bossen en bergen. Ook hier heeft Medwyn weer een mooie subtiele sfeer gecreëerd. Instrumenten: Ierse fluit, Harp en Piano.

Wychazel - In Search of Lemuria Mg 410

!
Wychazel - In Search of Lemuria
Wychazel - In Search of Lemuria
De dromerige melodieën van Wychazel's CD In Search of Lemuria nemen je mee naar het verdwenen mystieke eiland Lemuria. Je hoort exotische, atmosferische geluidseffecten in combinatie met instrumenten als akoestische gitaar, fluit en duduk.

Owen & Moley - O Suilleabhain Fields of Grace M4831

!
Owen & Moley - Fields of Grace
Owen & Moley - Fields of Grace
CD Fields of Grace bevat 3 werelden van gewijde muziek: de oude stijl van de Ierse Sean-nós, middeleeuwse Gregoriaanse zang en Engelse traditionele hymnen. De broers Owen & Moley Ó Súilleabháin danken hun talent aan hun moeder de bekende Noirin Ni Riain.

Various Artists - Legends Mg 401

!
Various Artists - Legends
Various Artists - Legends
CD Legends bevat de meest succesvolle Keltische tracks van Medwyn Goodall, Wychazel, Jon Richards en Midori. De nummers zijn onder meer afkomstig van de albums Renaissance, Beltane Moon, The Sacred Tree en Emerald.

Govannen - Celtic Air Pm 292

!
Govannen - Celtic Air
Govannen - Celtic Air
De Keltische band Govannen maakt de elementen-serie compleet met CD Celtic Air. De opvolger van Healing Waters, Celtic Fire en Celtic Earth. Traditionele Keltische muziek met luchtige stukken en een zachte streling van de wind.

Lex van someren - Perle Avap 047

!
Lex van Someren - Perle
Lex van Someren - Perle
Perle is het dubbelalbum van Lex van Someren met vier muzikale talenten die internationaal met hem op tournee waren in 2013. Meer dan twee uur prachtige live-muziek voor inspiratie, meditatie en ontspanning.

Eamonn Karran - Celtic Skies RM 8183

!
Eamonn Karran - Celtic Skies
Eamonn Karran - Celtic Skies
Het derde album van Eamonn Karran is gevoelige Ierse pianomuziek met vrouwelijke vocals, drum, synthesizer en Uilleann pipes. CD Celtic Skies laat u verlangen naar Ierland met al zijn tradities en prachtige meeslepende muziek.

Steve McDonald - Days of Olden Glory Aq 2129

!
Steve McDonald - Days of Olden Glory
Steve McDonald - Days of Olden Glory

CD Days of Olden Glory is een muzikale herinnering aan de tijd van oorlog en vrede in Schotland. De tekst kijkt terug in de tijd maar met een bewustzijn van de huidige tijd. De songs en de vocalen herkennen we duidelijk uit de vorige albums van Steve McDonald.

 

 

Noirin Ni Riain - Hearth Sounds M4365

!
Noirin Ni Riain - Hearth Sounds
Noirin Ni Riain - Hearth Sounds
De bekende Ierse zangeres Nóirín Ní Riain zingt samen met haar twee zoons 18 traditionele Ierse en wereldliedjes ter ere van huis, haard, familie en het goddelijke. Het album Hearth Sounds is opgenomen in de indrukwekkende Glenstal Abbey.

Aethera - The Gaelic Mystery MMP 33149

!
Aethera - The Gaelic Mystery

Aethera - The Gaelic Mystery
CD the Gaelic Mystery is het debuut album van Aethera. Een buitengewone CD en een eerbetoon aan het begrip Keltische, mystieke muziek. Aethera weerspiegelt op een sterke manier de Gaelic Mystery, raakt u diep en...kippenvel. Met Mpeg-video Dungannon Dew.

Andreas-Magickal Nights Pm 221

!
Andreas - Magickal Nights
Andreas - Magickal Nights
Als vervolg op de bestseller Nature Angels heeft Andreas de cd Magickal Nights gecreëerd voor iedereen die iets betoverends wil toevoegen aan zijn leven. Magickal Nights is niet alleen mystiek en romantisch maar is ook gemaakt met liefde voor de Godin. 

Bliss - Through these Eyes CD 18198

!
bliss-through these eyes
Bliss - Through these Eyes
Through these Eyes van Bliss vinden veel klanten het favoriete album van Bliss. Ontspannen muziek voor therapeutisch werk en als je van Keltische melodieën houdt dan is dit je album. Love Peace and Wisdom is bijzonder ontroerend en bij Road of Gold komen de tranen. Een album vol liefde.

Bridget McMahon-Avalon Moon Pmcd 0096

!
bridget mcmahon-avalon moon
Bridget McMahon - Avalon Moon
Avalon Moon is het vervolg op het debuutalbum Celtic Woman. Met passie zingt Bridget traditionele Ierse songs in een fris nieuw jasje. Gastartiesten zijn Vikki Clayton, lid van de groep Govannen en de keltische harpist France Ellul.

Bridget McMahon-Celtic Woman Pmcd 0098

!
bridget mcmahon-celticwoman
Bridget McMahon - Celtic Woman

Celtic Woman is het debuut album van Bridget McMahon, geproduceerd door Chris Conway. Ierse traditionele songs in een nieuw jasje vormen het decor voor Bridget's prachtige passionele stem.

Carsten Rosenlund-Celtic Treasure Fmf 1363

!
carsten rosenlund-celtic treasure
Carsten Rosenlund - Celtic Treasure

De tijdloze Keltische sfeer en natuurgeluiden creëren een verfijnde achtergrond voor de muziek. De meeste melodieën zijn nieuw en gecomponeerd door Carsten zelf.

Carsten Rosenlund-Distant Shores Fmf 1306

!
carsten rosenlund-distant shores
Carsten Rosenlund - Distant Shores
Keltische muziek op z'n best. Prachtige melodieën brengen u in contact met uw innerlijke zelf, dromen en verlangens naar vroeger tijden.

Carsten Rosenlund-Homelands Fmf 1246

!
carsten rosenlund-homelands
Carsten Rosenlund - Homelands
Homelands is de opvolger van de bestseller She Moved Trough the Fair en is een verzameling prachtige Keltische muziek inclusief vier gevoelige songs die perfect passen met het instrumentale genre om een warme sfeer te creëren waarbij u zich thuis voelt.

Carsten Rosenlund-Only Dreams Fmf 1270

!
carsten rosenlund-only dreams
Carsten Rosenlund - Only Dreams
Keltische adembenemende melodieën vol sfeer en verlangen met kleine verfijnde details die de meest verrukkelijke beelden oproepen. Een cd om steeds weer te beluisteren en heerlijk te ontspannen.

Carsten Rosenlund-She Moved Through the Fair Fmf 1209

Bestseller!
!
carsten rosenlund-she moved through the fair
Carsten Rosenlund - She Moved Through the Fair
Een bestseller! Sluit uw ogen en voel de spirit van de Keltische wereld. Meeslepende melodieën vol verlangens, schoonheid en betovering. Geniet en ontspan met deze heerlijke muziek. Instrumenten: Irish whistles, low whistles, Irish harp, guitar, recorder small pipes & accordion.