David & Steve Gordon-Sacred Spirit Drums Seqx 833

!
david and steve gordon-sacred spirit drums
David and Steve Gordon - Sacred Spirit Drums

Het muzikale verhaal op deze cd reflecteert David en Steve's Native American inspiratie en sjamanisme. Het verhaal gaat over de spirituele reis van een sjamaan op zoek naar healing voor de Aarde en de mens. Sacred Spirit Drums is de muzikale interpretatie van deze sjamanistische reis.

John Richardson-Drums of a Nation Nwm 441

!
john richardson-drums of a nation
John Richardson - Drums of a Nation
De kracht van trance ceremoniële drums en mystieke natuurgeluiden, monochord en sjamaanse zang. Drums of a Nation creëert een gigantische fysieke en spirituele intensiteit. Het ritmische geluid van regen en de hoefslagen van galopperende paarden, is een perfecte mix met de hypnotische resonante drumming van John Richardson.

John Richardson-Spirit of the Redman I Nwm 601

!
john richardson-spirit of the redman i
John Richardson - Spirit of the Redman
Een unieke en krachtige opname met spirituele zang ter herdenking aan de glorieuze eeuw van de Native American Indianen. De 4 elementen zijn op 2 Cd's opgenomen. Op deel 1 hoort u "Song of the earth" en "Song of the wind".

Medwyn Goodall-Sacred Medicine Mgcd 24

!
medwyn goodall-sacred medicine
Medwyn Goodall - Sacred Medicine

Een bestseller. Een rijk gevulde cd met authentieke Native American chants, fluit en percussie, gemixt met moderne drums en keyboard. Sacred Medicine is een muzikale en spirituele reis met enorme diepgang.

Medwyn Goodall-Great Spirit Nmw 240

!
medwyn goodall-great spirit
Medwyn Goodall - Great Spirit

Een bestseller album op het gebied van Native American stijl en winnaar van goud. Energiegevende muziek, Trommels, Panfluit en Gitaar.

Medwyn Goodall-Medicine Woman Nwm 229

!
medwyn goodall-medicine woman i
Medwyn Goodall - Medicine Woman

Medwyn maakt gebruik van traditionele instrumenten en ritmen om vrouwelijke energieën te eren. Panfluit, gitaar en sjamaanse trommels zijn de hoofdinstrumenten in deze cd. Door balans zijn we in staat een betere harmonie te creëeren met de koesterende kant in onszelf.

 

Medwyn Goodall-Eagle Spirit Nwm 269

!
medwyn goodall-eagle spirit
Medwyn Goodall - Eagle Spirit

Een bestseller op het gebied van Native American muziek. Pakkend en melodisch. Dit album is het tweede gedeelte van de Spirit trilogie. Uitstekend geschikt voor healing.

Medwyn Goodall-Guardian Spirit Nwm 402

!
medwyn goodall-guardian spirit
Medwyn Goodall - Guardian Spirit
Een bestseller op het gebied van Native American stijl. Pakkend en melodieus. Guardian Spirit is het tweede gedeelte van de Spirit trilogie van Native American titels.

Medwyn Goodall-Medicine Woman II Nwm 463

!
medwyn goodall-medicine woman ii
Medwyn Goodall - Medicine Woman II

In Medwyn's Medicine Woman II geeft de Godin ons kracht, roept zij de energie op van Smaragd en geeft de Aarde haar reinheid terug. Dit album is het vervolg van Medicine Woman I met heel zijn inspiratie. De reis gaat verder met deze cd naar een land waar de stormen voorbij zijn en elk nieuw leven een geschenk is.

Medwyn Goodall-Medicine Woman III Nwm 568

!
medwyn goodall-medicine woman iii
Medwyn Goodall - Medicine Woman III

Dit album is de kroon op het werk en het laatste deel van de trilogie Medicine Woman. De serie eert het vrouwelijke en de kracht van de Godin tijdens de verwezenlijking van deze helende reis.

 

Medwyn Goodall-Shoshone Dream Omm 58642

!
medwyn goodall-shoshone dream
Medwyn Goodall - Shoshone Dream

Native American godheden, geloven, totempalen en tradities zijn de inspiratie voor deze muziek. Elke track vertaalt oude mysteries in een muzikaal beeld, ritme en romantiek. Shoshone neemt je mee naar een andere tijd waar alles eenvoudiger is.

Miten-Global Heart Native Soul Pm 04444

!
miten-global  heart native soul
Miten - Global Heart Native Soul

Een bijzondere viering ter ere van de Aarde met traditionele chants en hartverwarmende songs gezongen door een groep uitstekende wereldmuzikanten uit Amerika, Engeland, Japan en Brazilië, met RajRishi, Devakant, Veeresh, Sid, Ravi, Satgyan en Reiff Jr.

Niall-Spirit of the Shaman Pmcd 0086

!
niall-spirit of the shaman
Niall - Spirit of the Shaman

Niall creëert een prachtige magische verbeelding in dit inspirerende eerbetoon aan de Shaman. Je krijgt het gevoel dat alle stammen samenkomen voor een grote en bijzondere ontmoeting.

Niall-Power Animals Pmcd 0111

!
niall-power animals
Niall - Power Animals

Sjamanen en Indianen geloven dat iedereen beschermdieren bij zich heeft. De energie van dieren die de persoon in kwestie beschermen en kracht geven. Niall heeft een inspirerende CD gemaakt met Indiaanse invloeden om de beschermdieren te eren.

Niall-Native American Nights Pmcd 0183

!
niall-native american nights
Niall - Native American Nights
Het nieuwste album van Niall is een eerbetoon aan de inheemse bevolking van Noord-Amerika. Native American Nights is een prachtige en ontspannende cd die de luisteraar uitnodigt voor een moment van rust bij een kampvuur onder een flonkerende sterrenhemel. Het bevat oorspronkelijke inheemse fluiten en zachte drums die gemaakt zijn door de Blackfoot stam.

Phil Thornton-Shaman Nwm 293

!
phil thornton-shaman
Phil Thornton - Shaman

Een cirkel van geluid, twinkelende bellen, Drums, Windgongen, Pijpen, het geluid van wolven, donder en op de achtergrond het geluid van de Didgeridoo verhelderen de visie van de Sjamaan. In één ogenblik is zijn dans van het goddelijk lot, aanvankelijk langzaam, begonnen.

R. Carlos Nakai-Sundance Season Cel 13024

!
carlos nakai-sundance season
R. Carlos Nakai - Sundance Season

Met Sundance Season kunt u genieten van het prachtige fluitspel van Carlos, zachte drums met authentieke gezangen en instrumenten.

R. Carlos Nakai-Desert Dance Cel 13033

!
carlos nakai-desert dance
R. Carlos Nakai - Desert Dance

Desert Dance is een regendans met prachtig fluitspel, zachte drums en authentieke gezangen. Geschikt voor meditatie.

R. Carlos Nakai-Wind of Devotion M 1219

!
carlos nakai -wind of devotion
R. Carlos Nakai - Winds of Devotion

Twee belangrijke genomineerde muzikanten en tevens twee vertegenwoordigers van oude culturen en tradities die ondanks de geografische afstand, innerlijk hetzelfde zijn. De fluitist R. Carlos Nakai en de Tibetaanse Nawang Khechoq ontmoeten elkaar op deze cd met de treffende titel Wind of Devotion. In de vier composities zijn wijsheid en gevoel bijna tastbaar.

Robert Gass-Medicine Wheel Shm 1015

!
robert gass-medicine wheel
Robert Gass - Medicine Wheel

Medicine Wheel is een unieke en magische reis in de wereld van de Native American geïnspireerde muziek. De 35 stemmen van de bekende roep On Wings of Song komen samen met bekende Native American muzikanten zoals Brooke Medicine Eagle, fluitist Spotted Eagle en de Wil Numkena zangers.