native

Native American

Native American godheden, geloven, totempalen en tradities zijn de inspiratie voor deze muziek.

Elke track van elke CD vertaalt oude Native American mysteries in een muzikaal beeld, ritme en romantiek en neemt je mee naar een andere tijd waar alles eenvoudiger is.  

Sandra Ingerman - The Spirit of Healing M 4475

!
Sandra Ingerman - The Spirit of Healing

Sandra Ingerman - The Spirit of Healing

De nieuwe CD van Sandra Ingerman, The Spirit of Healing bevat 3 tracks waarop docente Sandra Ingerman en trance drummer Byron Metcalf traditionele drums en andere Sjamaanse instrumenten combineren met Field Effect Audio Technology™. De muziek is een krachtige ondersteuning bij iedere vorm van Sjamanistische (drum)sessies.

Llewellyn - Didgeridoo Gold Pm 285

!
Llewellyn - Didgeridoo Gold
Llewellyn - Didgeridoo Gold

Australische klanken door Llewellyn vastgelegd op twee lange tracks voor ontspanning en healing. CD Didgeridoo Gold bevat de natuurlijke geluiden van Australië als een ode aan de oorspronkelijke bewoners, de Aboriginals. Zachte geluiden van het instrumentarium maakt de cd geschikt voor meditatie en om lekker te kunnen slapen.

Niall - Medicine Power Pm 159

!
niall-medicine  power
Niall - Medicine Power

Medicine Power is een compilatie van bestseller albums zoals Spirit of the Shaman, Power Animals, Native American Nights plus een splinternieuwe openingstrack en een buitengewoon muzikaal eerbetoon aan de native American indianen. In het album worden alle facetten van het leven benaderd. Met authentieke gezangen, drums, en fluit omvat Medicine Power, kracht, liefde en healing.

R. Carlos Nakai-Wind of Devotion M 1219

!
carlos nakai -wind of devotion
R. Carlos Nakai - Winds of Devotion

Twee belangrijke genomineerde muzikanten en tevens twee vertegenwoordigers van oude culturen en tradities die ondanks de geografische afstand, innerlijk hetzelfde zijn. De fluitist R. Carlos Nakai en de Tibetaanse Nawang Khechoq ontmoeten elkaar op deze cd met de treffende titel Wind of Devotion. In de vier composities zijn wijsheid en gevoel bijna tastbaar.

Medwyn Goodall - Great Spirit II MG 433

!
Medwyn Goodall - Great Spirit II
Medwyn Goodall - Great Spirit II

CD Great Spirit II is een direct vervolg op zijn geliefde 'Great Spirit' album. Geïnspireerd door de inheemse Amerikaanse stammen en culturen, met een authentiek Cherokee-gebed.Met inheemse houten fluiten, Buffalo-drums, framedrums en percussie, akoestische gitaar, marimba's en panfluiten.

Marina Raye - Liquid Silk S05163

!
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye bespeelt haar native flute in harmonie met de natuur in deze meditatieve reis naar het hart van de vrede. Zijdezachte golven van geluid nemen je mee naar een wereld buiten de tijd - een wereld waar het water zacht stroomt, waar het leven lief is en hoop schittert in ieder hart. Welkom thuis in Liquid Silk.

Wychazel - Shaman The Healing Drum 4 Mg 409

!
Wychazel - Shaman IV The Healing Drum
Wychazel - Shaman The Healing Drum 4
Het vierde album van Wychazel van de trilogie Shaman The Healing Drum is gewijd aan Trance. Drie tracks met elk 15 minuten durende hypnotische trommeltracks volgen vier korte stukken voor de Callback. Gebruikte instrumenten: Djembé, trommel, ratels, fluit met gezang en atmosferische effecten.

Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance M4706

!
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf laat op CD Shamanic Trance Dance het inheemse, tijdloze geluid van drums, ratels en didgeridoo samenvloeien met opzwepende trance ritmes en moderne tribal-electro grooves.

Various Artists - Spirit Horse Mg 396

!
Various Artists - Spirit Horse
Various Artists - Spirit Horse
Verzamelcd van Medwyn Goodall, Jon Richards en Wychazel met een Indiaans thema en inheemse instrumenten. CD Spirit Horse is het resultaat van de spirituele krachten van deze fantastische muzikanten.

Llewellyn - Native American Gold Pm 293

!
Llewellyn - Native American Gold
Llewellyn - Native American Gold
CD Native American Gold van Llewellyn is een rustgevend album verweven met het geluid van houten fluitjes en een zachte slag van drums tegen een achtergrond van natuurgeluiden. Geïnspireerd door de native american mytology. Met authentieke chants en percussie. De cd is geschikt voor meditatie en healing.

Wychazel - White Wolf Spirit 2 Mg 380

!
Wychazel - White Wolf Spirit 2
Wychazel - White Wolf Spirit 2
CD White Wolf Spirit 2 is de waardige opvolger van het succesvolle eerste album van Wychazel. De Witte Wolf beweegt zich vrij tussen het spirituele en fysieke. Hij is er als we hem nodig hebben als de vriend, beschermer of leraar. Luister naar de Native American Fluit en laat de hypnotiserende beat van de sjamaanse drum de weg vrijmaken naar je eigen werkelijk pad.

Medwyn Goodall - Medicine Woman 5 Mg 312

!
Medwyn Goodall - Medicine Woman 5
Medwyn Goodall - Medicine Woman 5
De nieuwe cd in de serie Medicine Woman van Medwyn is gebaseerd op de Maya cultuur, melodieus, prachtig en inspirerend geschreven in de stijl van Medicine Woman 1 en 2. Een prachtig klanktapijt door het regenwoud met een mooie ambiance van lichtbundels tussen de bomen en oude ruïnes transformeren mind, body and soul door helende energieën. De cd bevat een bonus track van pure natuurgeluiden. Met panfluit, gitaar en bamboe fluit.

Sandra Ingerman - Taiko Drum Journeys M4335

!
Sandra Ingerman - Taiko Drum Journeys
Sandra Ingerman - Taiko Drum Journeys
Cd Taiko Drum Journeys bevat dynamische drum-arrangementen ten behoeve van Sjamaanse spirituele rituelen. De vakkundige Sandra Ingerman speelt de Japanse taiko drum speciaal bedoeld voor sjamanistische rituelen en om een andere staat van bewustzijn te ervaren.

Jon Richards - Vision Quest Mg 323

!
Jon Richards - Vision Quest

Jon Richards - Vision Quest

Vision Quest is een spirituele meditatie CD om te aarden. Jon Richards combineert authentieke Native American gezangen, fluit en drum met eigentijdse instrumenten en natuurgeluiden. Meeslepende melodieën begeleiden u op uw persoonlijke reis.

Llewellyn - Native American Prayer Pm 31977

!
Llewellyn - Native American Prayer
Llewellyn - Native American Prayer
Het gevoelige geluid van de Native American houten fluit creëert een prachtig album met muziek om lichaam en geest tot rust te laten komen en brengt de luisteraar in een sfeer van vrede en geluk. De cd Native American Prayer is geproduceerd door Llewellyn.

Wychazel - White Wolf Spirit Mg 207

!
Wychazel - White Wolf Spirit
Wychazel - White Wolf Spirit
De langzame hypnotiserende hartslag van de Sjamanen Drum roept het diepe geluid van donder op en opent het pad tussen de fysieke wereld en de wereld van de Vision Quest. De sjamanen fluit is "zang" van de wind die de witte wolf aanroept en je begeleid in het domein van de White Wolf Spirit.  Wychazel is er opnieuw in geslaagd om een prachtige "sjamanen" cd te maken.

Wychazel - Shaman 3 The Healing Drum Mg 203

!
Wychazel - Shaman III The Healing Drum
Wychazel - Shaman 3 The Healing Drum
Shaman 3 is het laatste album in de Award winnende Shamanic Drumming trilogie. Nogmaals drie hypnotische ritmes van Wychazel van ongeveer 15 minuten speciaal opgenomen voor trancewerk gevolgd door een vierde kortere track om terug te keren. Gebruikte instrumenten: framedrums, ratelaars, fluit en atmosferische effecten.

Wychazel - Shaman II The Healing Drum Mg 193

!
Wychazel - Shaman II The Healing Drum
Wychazel - Shaman II The Healing Drum
De internationale bestseller van Wychazel Shaman The Healing Drum wordt een trilogie waarvan het derde deel later komt dit jaar. Het oergeluid an de Sjamaanse drum, speciaal opgenomen voor trance en visualisatie. Drie tracks van 15 minuten gevolgd door een vierde iets kortere track voor Callback. Instrumenten: Frame drum, ratels, native american fluit en atmosferische effecten. Geniet van de reis!.

Wychazel - Shaman The Healing Drum Mg 184

!
Wychazel - Shaman The Healing Drum
Wychazel - Shaman The Healing Drum
De CD Shaman van Wychazel bevat het oergeluid van de Sjamanistische drum, speciaal opgenomen voor trance of visualisatie. The Healing Drum bevat drie tracks van vijftien minuten gevolgd door een kortere vierde track voor Callback. Instrumenten: Frame drum, ratels, native american fluit en atmosferische effecten. Geniet van de reis!

Anugama-Shamanic Dream II Osm 105-2

Bestseller
!
anugama-shamanic dream ii
Anugama - Shamanic Dream II

Shamanic Dream II is ontspannen transachtige muziek met een zachte sjamaanse spirit die ons uitnodigt naar de essentie van het 'zijn'. Eerbiedige fluitmelodieën, een ontspannen heartbeatdrum en gezangen begeleiden ons op deze magische reis.