Deuter - Illumination of the Heart Ne ? Sil. 77290

!
Deuter - Illumination of the Heart
Deuter - Illumination of the Heart
CD Illumination of the Heart is een van Deuter's meesterwerken. Een verscheidenheid aan instrumenten komen aan bod inclusief Fluit, Keyboard, Cello, Piano en Gitaar die op een speciale manier met elkaar zijn verweven.

Deuter - Mirage S77301

!
Deuter - Mirage
Deuter - Mirage
Het klanklandschap van Mirage leidt u naar een oord waar U beschouwend terug kunt kijken naar het verleden. Een plek die onderdeel uitmaakt van het heden maar niet van deze wereld is. De prachtige muziek van Deuter werkt als een fata morgana, een luchtspiegeling die u zachtjes meeneemt naar die stilteplek. Balsem voor de ziel.

Deuter - Satta Temple Trance Ne 3801

!
Deuter - Sattva Temple Trance
Deuter - Sattva Temple Trance
Sattva Temple Trance is ontstaan uit een persoonlijke wens van Waduda (van New Earth Records). Haar visie was het om muziek te creëren waarmee ze groepen kan leiden in Trance-meditatie. Een nieuwe ervaring op het pad van Deuter. Luister en geniet.

Deuter - Space S 77297

!
Deuter - Space
Deuter - Space
Geef jezelf de ruimte om te ontspannen met deze cd. Geef je lichaam de ruimte voor beweging, open je hart en maak ruimte voor liefde. De klanken van Space van Deuter begeleiden je naar je innerlijke ruimte voor stilte tijdens meditatie of ontspanningsoefeningen.

Doreen Virtue - Chakras en Visualisaties 9079995028

Bestseller
!
doreen virtue - chakras en visualisaties
Doreen Virtue - Chakras en Visualisaties
Deze CD van Doreen Virtue bevat een ochtend en avond chakra visualisatie. Ze helpen je om volledig in je kracht en spiritueel ontwaakt de dag te beginnen. De avond visualisatie helpt je de stress van de dag los te laten en een goede nachtrust te hebben.  Bij regelmatig gebruik van deze CD wordt je aura sterker en ben je minder gevoelig voor de energieën om je heen.

Doreen Virtue - Engelen en Romantiek 9079995066

Bestseller
!
doreen vritue - engelen en romantiek
Doreen Virtue - Engelen en Romantiek

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen Virtue leert je op deze CD hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen. Ze geeft ook specifieke voorbeelden over hoe het Engelenrijk als een cupido kan ingrijpen in je liefdesleven.

Doreen Virtue - Engelen in Atlantis II 9079995080

Bestseller
!
doreen virtue - engelen in atlantis ii
Doreen Virtue – Engelen in Atlantis II
Engelen in Atlantis II van Doreen Virtue is Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik en is het succesvolle vervolg op Engelen in Altantis I. De CD bevat een reinigende visualisatie die erop is gericht om emotionele pijn los te laten inclusief een healing in Atlantis.

Doreen Virtue - Engelen Therapie Meditaties 9079995042

Bestseller
!
doreen virtue - engelen therapie meditaties
Doreen Virtue - Engelen Therapie Meditaties
Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd van Doreen Virtuee waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren. Je hoeft je er alleen maar open voor te zetten. Doreen Virtue leidt je door een krachtige healing met deze Engelen Therapie sessie.

Doreen Virtue - Healing met Engelen 9079995059

Bestseller
!
doreen virtue - healing met engelen
Doreen Virtue - Healing met Engelen

De engelen zijn krachtige healers maar ze kunnen je alleen helpen wanneer jij ze het vraagt. Met de opbeurende cd Healing met Engelen helpt Doreen Virtue je te ontdekken hoe je de hulp van de engelen kunt ontvangen.

Doreen Virtue - Karma Loslaten 9079995011

Bestseller
!
doreen virtue - karma loslaten
Doreen Virtue - Karma Loslaten

Doreen Virtue legt op de CD Karma Loslaten uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven.

Doreen Virtue - Manifesteren met Engelen 9079995035

Bestseller
!
doreen virtue - manifesteren met engelen
Doreen Virtue - Manifesteren met Engelen
Deze Nederlands gesproken cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. 

Doreen Virtuee - Engelen in Atlantis I 9079995073

Bestseller
!
doreen virtue - engelen in atlantis i
Doreen Virtue – Engelen in Atlantis I
Engelen in Atlantis van Doreen Virtue is Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik. De CD bevat een krachtige meditatie terwijl Doreen je leidt naar het oude Atlantis met priesteressen en Aartsengelen.

Frank Lorentzen - Portals of Rainbows Fmf 1426

!
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Portals of Rainbows is opgedragen aan de spirituele meesters die het Regenboog stadium hebben bereikt na hun lichamelijke dood. De Regenboog is een teken dat de overleden lama totale verlichting heeft bereikt en zich openbaart tijdens de crematie ten overstaan van de toegewijde volgelingen.

Guna Sangah - Chakra Balancing Orm 60912

!
guna sangah-chakra balancing
Guna Sangah - Chakra Balancing

De CD Chakra Balancing is een open en speelse benadering van Guna Sangah voor balans in onze zeven krachtcentra. Door het draaien van de chakras wordt energie geabsorbeerd en ook weer afgegeven. De chakras verspreiden de vitale energie die ons leven mogelijk maakt.

Ian Cameron Smith-Guided Meditation for Sleep Mbs 919

!
ian cameron smith-guided meditation for sleep
Ian Cameron Smith - Guided Meditation for Sleep
Een van de meest populaire albums om uw nachtrust te optimaliseren. Luister naar deze geleide meditatie en laat de stem van therapeute Simonette Vaja gecombineerd met de zachte muziek van Ian Cameron u langzaam in een diepe slaap wegdromen.

Ivan Marin Garcia - Journey Through the Chakras Orm 6261

!
ivan marin garcia - journey trough the chakras
Ivan Marin Garcia - Journey Through the Chakras
Ivan Marin Garcia is geboren in Spanje. Hij is Reiki Master en muzikant en ervan overtuigd dat de combinatie van Reiki en muziek helend werkt. Zijn eerste album Journey Through the Chakras reist door de chakras. De muziek is buitengewoon geschikt voor visualisatie, meditatie en ontspanning.

Jason D. McKean - OM Serenity S.32505

!
jason d. mckean - om serenity

Jason D. McKean - OM Serenity 

Gelatenheid is een levenshouding. Laat het OM toe in je hart en de transformatie die nodig is om datgene te bewerkstelligen wat nodig is. Het Om wordt gezongen door mannelijke en vrouwelijke stemmen verweven met harp en synthesizer.

Jeff Strong - Focused Attention M2100

!
Jeff Strong - Focused Attention
Jeff Strong - Focused Attention

CD Focused Attention van Jeff Strong bevat een doorlopende track om je geest scherp te houden tijdens lezen of autorijden, op werk of bij het studeren. Je hoort verschillende ritmes die je hersenen opladen naar de mid-alpha staat van bewustzijn en het niveau van alertheid verhogen. Het programma heeft een Gonga hand drum gemixt met een aangename ambient instrumentale soundtrack.

 

John Keech-Pure Meditation Nwm pcd 822

!
john keech-pure meditation
John Keech - Pure Meditation

Pure Meditation is buitengewoon geschikt voor meditatie. Met kalmerende pianomelodieën die u kunt gebruiken als focus of om de juiste sfeer te creëren terwijl u over iets anders mediteert.

Josette van Leeuwen - Adem je Vrij AJV 2011

!
josette van leeuwen - adem je vrij
Josette van Leeuwen - Adem je Vrij
Ademen lijkt zo simpel, iets wat je automatisch doet. Toch ademen veel mensen verkeerd, terwijl uit wetenschappelijk onderzoek gebleken is dat een goede ademhaling de gezondheid bevordert. Adem oefeningen brengen meer balans, ontdoen het lichaam van afvalstoffen, reduceren stress en bevorderen een gezonde slaap.