creative-yoga-and-meditation-techniques-web-header.jpg-nggid044725-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Meditatie

Cd's speciaal gecreëerd voor meditatie: een Zenreis, hartchakrameditatie, meditatie voor healing en sjamanistische innerlijke reizen of voor ontspanning en achtergrondmuziek voor geleide meditaties of visualisaties. 

De essentie van de Tibetaanse muziek vindt u op de cd Tibetan Meditation van Phil Thornton en ook Bliss raakt hier weer uw hart en ziel met The Journey. De Japanse Chakuhachi en de Chinese Dizi fluit van Aroshanti nemen u mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen. Heerlijke meditatie cd's.

 

Acama - Resilienz Cd 11501

!
Acama - Resilienz
Acama - Resilienz
Deze meditatie-cd van Acama bevat vier muziekstukken die door hun structuur met meerdere lagen, op het onbewuste inwerken. In het bijgaande cd boekje staat een meditatie eveneens uit vier stukken, behorende bij de vier muziekstukken. De gestelde doelen in de meditatie kunnen op deze manier beter bereikt worden. Acama verwerkt in al zijn muziek harmonisch afgestemde frequenties en stimulerende ritmen om een rustgevende, ontspannen werking te bewerkstelligen.

Adrian Collier - Lost in Fractal Forest S 34525

!
Adrian Collier- Lost in Fractal Forest
Adrian Collier - Lost in Fractal Forest

Adrian creëerde een klankreis vanuit een blauwe oceaan naar de stille wereld van het fractal bos. Terwijl u begeleid wordt door een Engel en door een mystiek betovert scenario reist, zal het pad dat je zult ontdekken, je leven veranderen. Fractal Forest is een cd die je toestaat door zeven inspirerende sferen te reizen.

 

Aeoliah-The Seven Chakras Or 2811

!
aeoliah-the seven chakras
Aeoliah - The Seven Chakras

The Seven Chakras is eerder released onder de naam Crystal Illumination. De opname is een rijk gecomponeerde symfonische reis door de zeven chakras. Uitbundige, meditatieve en transformerende muziek.

Aleya Dao - Light Body Sound Healing M4046

!
Aleya Dao - Light Body  Sound Healing
Aleya Dao - Light Body Sound Healing
Het energielichaam of lichtlichaam is de essentie van datgene wat we waren voor de geboorte en wat blijft bestaan na onze dood. Het is de bron van puur spiritueel ontwaken en healing. Met de cd Light Body Sound Healing geeft klankheler Aleya ons ruimtelijke muziek, gecreëerd om te resoneren op het subtiele energetische niveau om ons fysieke lichaam in balans te brengen met ons innerlijk.

Andrew Kinsella - Cosmic Dawn Mg 428

!
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
De kosmische ambience van cd Cosmic Dawn gecombineerd met rustige, suggestieve klanklandschappen is geschikt voor meditatie, diepe ontspanning en om een kosmisch bewustzijn te creëren.

Anima - Light of Aluna S31980

!
Anima - Light of Aluna
Anima - Light of Aluna
CD The light of Aluna van Anima is een compositie met hoge frequenties om de oorspronkelijke verbinding met de Grote Moeder, Kosmische Moeder of ook wel Oermoeder genoemd te reactiveren en de connectie met de pure essentie van je ziel te herontdekken.

Annelies Hoornik - De Zielenreis 9079995097

Bestseller
!
annelies hoornik - de zielenreis
Annelies Hoornik - De Zielenreis

De Zielenreis is een CD die diep in gaat op het Zielendoel van de luisteraar. De essentie van de ziel. Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. De Zielenreis. ..

Aroshanti - TAO Relaxation

!
aroshanti - tao-relaxation
Aroshanti - TAO Relaxation

Tao Relaxation, een bestseller CD van Aroshanti. De pracht van dit album is met geen woorden te beschrijven terwijl je jezelf verliest in haar stilte en absolute schoonheid. In het Zen Budhisme is Tao de weg van Budha. Tao of Dao is de uitdrukking van de natuurlijke balans tussen twee uitersten. Het is zacht en stil maar ongelooflijk krachtig. Het is de Tao die het universum in geordend en in balans houdt.

Aroshanti - Warrior of Zen

!
aroshanti - warrior-of-zen
Aroshanti - Warrior of Zen

Ontdek het pad van de Zen master. Zen energie voor geest, lichaam en spirituele balans. Tien betoverende tracks met authentieke instrumenten, uitgevoerd en gearrangeerd door Shakuhachi meester Aroshanti.

Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Ashana - River of Light CDS 4551

!
ashana-river of light
Ashana - River of Light

CD River of Light is een adembenemende combinatie van Ashana's engelachtige vocalen en 't buitenaardse geluid van kristallen klankschalen. Dit is Ashana's eerste album dat uitsluitend gewijd is aan gezangen en hymnen uit de Kundalini yoga en Sikh tradities met hypnotische heilige woorden en kristallen schalen die leiden tot diepe ontspanning en genezing.

Ashaneen - Waves of Life Rm 8888-2

!
Merlino - Tranquility
Ashaneen - Waves of Life
Waves of Life is de muzikale toegang tot een vergeten dimensie. Ideale muziek voor meditatie, rust en ontspanning. Veruim uw horizon, adem in en laat u meevoeren op de golven van het leven. Prachtige cd van Ashaneen..

Billy McLaughlin-Guitar Meditations Nwm 772

!
billy mclaughlin-guitar meditations
Billy McLaughlin - Guitar Meditations

De perfecte balans creëert de ideale sfeer voor meditatie, Yoga of healingsessies. Zachte gitaar en Keyboard gecombineerd zorgen voor een serene, vredige muziek die effectief kalmeert en het hart aanspreekt.

Bliss - The Journey CD 18196

!
bliss-the journey
Bliss - The Journey

The Journey van Bliss word wereldwijd gebruikt voor meditatie, massage, reflexzonetherapy en workshops. De luisteraar gaat op reis naar vrede en stilte. Het album is gebaseerd op Keyboard maar de subtiele harmonie van Bliss is aanwezig en raakt ook hier weer uw hart en ziel.

 

Byron Metcalf - Inner Rythm Meditations M 4898

!
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf presenteert u CD Inner Rhythm Meditations met composities die afwisselend rustig en energiek zijn. Je hoort een subtiele mix van percussie en rustige instrumentatie, waaronder de Shakuhachi fluit.

Carl Borden - Breathe RM 6336

!
Carl Borden - Breathe
Carl Borden - Breathe
Sluit je ogen, adem diep in en uit en laat alle spanningen los. De prachtige composities van Carl Borden op CD Breathe ondersteunen en verdiepen de ontspanning. Borden’s debuutalbum Echoes of Bliss leverde hem een onderscheiding op en Breathe is een meer dan waardige opvolger.

Catharina Dorinde-Temple van Heling Simply R 816

!
catharina dorinde-tempel van heling
Catharina Dorinde - Tempel van Heling

Een gesproken (geleide) meditatie en visualisatie cd met op de achtergrond muziek van Michael Hammer.

Ceridwen O'Brian - Body Healing S16037

!
Ceridwen OBrian - Body Healing
Ceridwen O'Brian - Body Healing
Serene klanken en akoestische instrumenten doordrongen met natuurgeluiden en af en toe Tibetaanse klankschalen creëren een diepe ontspanning. Geschikt voor healing en meditatie. Ook heerlijk om te kunnen slapen deze bijzondere cd van Ceridwen O'Brian.

Chris Conway-Guiding Light Pm 35

!
chris conway - guiding light
Chris Conway - Guiding Light
We hebben allemaal tijden gekend die we met recht de 'donkere tijden' kunnen noemen en momenten waarop ons leven omringd schijnt te zijn met licht. Aan de betekenis van Licht kunnen we onze eigen invulling geven, of het nu inspiratie is, liefde, vertrouwen of een gevoel van verhoogde spiritualiteit. Deze muziek is een reis naar het Licht. Guiding Light is een naadloos, ononderbroken stuk muziek, ideaal voor meditatie of healing.

Deepak Chopra - The Soul of Healing Meditation RS 31182

!
deepak chopra - the soul of healing meditations
Deepak Chopra - The Soul of Healing Meditation
Voor al diegenen die kennis willen maken met meditatie, is CD The Soul of Healing Meditation een aanrader. Het is een eenvoudig en praktisch begin, met 8 verschillende geleide meditaties.