energie

Energiegevende muziek

Een selectie gevoelige, expressieve opnames, ritmisch,  levendig en inspirerend. Gecreëerd om vernieuwde energie te geven.

Geniet van de muziek, dans, drums en gitaren en voel de energie die daarbij vrij komt.

Jaya Lakshmi - Kirtronica M 3108

!
Jaya Lakshmi - Kirtronica
Jaya Lakshmi - Kirtronica
Kirtonica is het geschenk van India aan de wereld; extatisch gezang en dans met de kracht direct in het hart bij ons diepste zelf te komen; de kracht van liefde die zich in ons hart bevindt en om je volledig over te geven aan de muziek. Jaya Lakshmi kanaliseert spirituele energie naar uitbundige ritmes waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Amina Alaoui-Gharnatie en Concert S 62606

!
Amina Alaoui-Gharnati en Concert
Amina Alaoui - Gharnatie en Concert

Uit de Recensie van Happinez: Indrukwekkende muziek van Amina en haar musici die bedreven zijn in het produceren van bedwelmende wolkjes muziek op hun fluiten, gitaren en drums.

Anugama-Exotic Dance Osm 110-2

!
Anugama - Exotic Dance
Anugama - Exotic Dance
Een opwindend ritme gespeeld op Afrikaanse drums helpt u geblokkeerde energie weer te laten stromen.

Anugama-Jungle of Joy Osm 113-2

!
Anugama - Jungle of Joy
Anugama - Jungle of Joy

De jungles van de eilanden langs de Stille Oceaan stralen een sfeer van sereniteit, een stilte vol leven. Jungle of Joy heeft vreugdevolle, meditatieve melodieën met een aards ritme.

Anugama-Morning Breeze Osm 114-2

!
Anugama - Morning Breeze
Anugama - Morning Breeze

Vrolijke melodieën verwelkomen u in de morgen bij uw krantje en de thee. Morning Breeze is een verrijking voor al uw dagelijkse activiteiten zodat u 's avonds nog net zo fit bent als 's morgens.

Bliss - You CD 18192

!
Bliss - You
Bliss - You
Het langverwachte album You van Bliss is een wervelwind veroorzaakt door de beste muzikanten in Engeland. Van ballades zoals Pale Green Angel en Lone Space tot georkestreerd drama (this beautiful girl).

Dave Stringer - Elixir M 4512

!
Dave Stringer - Elixir
Dave Stringer - Elixir

The Radiance Sutras van Lorin Roche, een klassieke tekst over yoga filosofie, was de inspiratiebron voor dit album. Elixir verenigt het zangtalent van kirtan/chant artiesten Dave Stringer & Donna De Lory met singer songwriter Joni Allen.

Frank Steiner - I Ching Symphony RM 8128

!
Frank Steiner - I Ching
Frank Steiner - I Ching Symphony
CD I Ching Symphony brengt de 5000 jaar oude I Ching tot leven; het boek der veranderingen. De acht gevoelig en soms dynamische stukken corresponderen met de acht trigrammen van de I Ching. Deze acht trigrammen  zijn symbolen voor de elkaar afwisselende overgangstoestanden met vele betekenissen.

Fridrik Karlsson - Good Morning Fgc 52

!
Fridrik Karlsson - Good Morning
Fridrik Karlsson - Good Morning

Good Morning is energiegevende muziek om heerlijk mee wakker te worden en je verder de hele dag fit te voelen. Een goed begin in de morgen is de belofte van een stralende dag.

James Asher - Return of the Tiger Ne 3104

!
Return of the Tiger
James Asher - Return of the Tiger
Met de cd Return of the Tiger creëert James Asher een ritmisch klanktapijt, rijk aan slagwerk, etnische instrumenten en wereldwijde culturele invloeden. James begon in 1998 met het succesvolle album Feet in the Soil.

Jeff Strong - Focused Attention M2100

!
Jeff Strong - Focused Attention
Jeff Strong - Focused Attention

CD Focused Attention van Jeff Strong bevat een doorlopende track om je geest scherp te houden tijdens lezen of autorijden, op werk of bij het studeren. Je hoort verschillende ritmes die je hersenen opladen naar de mid-alpha staat van bewustzijn en het niveau van alertheid verhogen. Het programma heeft een Gonga hand drum gemixt met een aangename ambient instrumentale soundtrack.

 

John de Kadt - Rhythms of the Infinite M1419

!
John de Kadt - Rhythms of the Infinite
John de Kadt - Rhythms of the Infinite
Het ritme van de drum is een van de oudste en meest directe manier om 't bewustzijn te vergroten. De cd Rhythms of the Infinite van John de Kadt nodigt ons uit voor een werelds percussiefeest met een vleugje hypnotische melodieën van de Citer, Esaraj, Bansurie fluit, Gitaar en Bas.

John Richardson-Spiritual Rhythms Nwm 496

!
john richardson-spiritual rhythms
John Richardson - Spiritual Rhythms
Aanstekelijke ritmen geïnspireerd door verschillende culturen, met gitaar en de prachtige stem van Pia maken dit album een opmerkelijke opname van een van de meest toonaangevende kunstenaars van muziek voor een hoger bewustzijn.

Kavi-Breath of Fire Ne 3109

!
Kavi - Breath of Fire
Kavi - Breath of Fire

Breath of Fire is gemaakt om te dansen in volledige overgave en totale concentratie. Dit album is de alchemie van geluid, adem beweging en een innerlijk vuur van transformatie dat ontstaat wanneer we ons compleet laten gaan.

Lex van Someren-Ayam Cd 02703

!
Lex van Someren - Ayam
Lex van Someren - Ayam

Ayam verenigt de polen van kracht en vrede. Mystieke muziek die ons uitnodigt om te dansen. Dit album is de muzikale alchemie van stemmen en instrumenten zoals Didgeridoo, Gitaar, Fluit, Sax, Trompet, Percussie en Gongs.

Lex van Someren-Dance of the Soul Cd 02834

!
Lex van Someren - Dance of the Soul
Lex van Someren - Dance of the Soul

Dance of the Soul is vreugdevolle, energiegevende muziek, wekt de spirits tot leven en nodigt uit tot zingen en dansen. Klank en ritme bekend van pop- en wereldmuziek zijn op een unieke manier gecombineerd met elementen van mystieke muziek om een harmoniserend effect te creëren.

Lex van Someren-The Northern Light Cd 01976

!
Lex van Someren - The Northern Light
Lex van Someren - The Northern Light

Dit album is het eerste album van Lex van Someren, geproduceerd in 1993, geïnspireerd door de schoonheid van Noorwegen, de gastvrijheid en eenvoud van de mensen.

Louis Villegas - Cafe Olé Nwm 1120

!
Luis Villegas - Cafe Ole
Louis Villegas - Cafe Olé

De muziek van Luis Villegas zijn vingerverslindende arpeggio's met een aanstekelijk ritme in hypnotische jams en onvergetelijke melodieën.

Maria Ma Jam Connection - Bubbles on the Floor Ethic 11523

!
Maria Ma Jam Connection - Bubbles on the Floor

Maria Ma Jam Connection - Bubbles on the Floor

Muzikant Maria Ma bekend om haar wereldmuziek is het gelukt met het Hackbrett haar eigen onmiskenbare stijl te ontwikkelen en nieuwe muzikale wegen in het Wereldmuziek genre te creëren. Voor het project Jam Connection heeft zij samen met drie andere muzikanten: Flo Ryan, Gernot Reichholf und Valerie Fritz, acht nieuwe groove-achtige, gevoelige muziekstukken ontwikkeld die een nieuwe en buitengewone authentieke klank vormen.

Medwyn Goodall - Moon Goddess II Mg 200

!
Medwyn Goodall - Moon Goddess II
Medwyn Goodall - Moon Goddess II
Gebruik makend van zijn originele sounds uit het verleden, gaat Medwyn terug naar zijn "hit making roots". Moon Goddess II is eenvoudig en pakkend. Medwyn doet weer waar hij goed in is en dat is spelen vanuit het hart en een energie creëren die zo uniek is als hijzelf.