klankschalen

Klankschalen

Klanken en vibraties kunnen ons bewustzijn beïnvloeden. Het geluid van de klankschalen symboliseert in het algemeen de spirituele transformatie, het geluid is zo krachtig dat het gemakkelijk is om jezelf over te geven aan de prachtige klanken die werken als medicijn voor innerlijke harmonie.  

Veel mensen ervaren de klank van Tibetaanse klankschalen als pure levensenergie en wordt ook wel de klank van de liefde genoemd of de klank van het licht. 

 

Craig Pruess - Light Language Attunements S34246

!
Criag Pruess & Carmen White - Light Language Attunements
Craig Pruess & Carmen White - Light Language Attunements

Een hypnotiserende, meditatieve klankreis gedragen van gechannelde zang, kristallen klankschalen, indische instrumenten en uitlopende klanksferen. Een buitengewone ervaring van de taal van het licht, gevoelig en toch diep doordringend. De muziek is gebaseerd op de A met 432 Hz.

Phil Thornton - Pure Crystal Bowls Nwm 388

!
Phil Thornton - Pure Crystal Bowls
Phil Thornton - Pure Crystal Bowls
Phil Thornton heeft op dit album het pure geluid van kristallen klankschalen geassocieerd met de eigenschappen van 7 verschillende edelstenen die op hun beurt de 7 chakra's vertegenwoordigen. Elke track staat voor een specifieke chakra met een eigen karakter, frequentie en kleur.

Aeoliah-Elixir Immortale Orm 65712

!
aeoliah-elixir immortale
Aeoliah - Elixir Immortale

Elixir Immortâle helpt je bij het activeren van nieuwe DNA codes ten behoeve van heling en verrijking. Door je te richten op deze kosmische, helende klankvibraties kun je de zeven chakra’s in je lichaam openen en activeren.

Danny Becher - Magical Tibetan Singing Bowls and Stones Orm 666452

!
Danny Becher - Magical Tibetan  Singing Bowls & Stones
Danny Becher - Magical Tibetan Singing Bowls and Stones
Danny Becher creëert op CD Magical Tibetan Singing Bowls & Stones magische klanken van onder meer Tibetaanse en kristallen klankschalen, Thaise bel, Rajasthani granieten tegels, luit en boventoonzang.

Tryshe Dheyney - Spirit of the Ancients M 4420

!
Tryshe Dheyney - Spirit of the Ancients
Tryshe Dheyney - Spirit of the Ancients
Klankheler Tryshe Dhevney heeft dit album Spirit of the Ancients, opgenomen in een heilige grot in New Mexico. De therapeutische tonen van kristallen klankschalen vloeien samen met de subtiele klanken van wind en vogelzang en bewerkstelligen innerlijke verruiming, verlichting en werken in op uw natuurlijke biofrequenties.

Ishani - Crystal Pyramid Sound 31809

!
ishani - crystal pyramid sound
Ishani - Crystal Pyramid Sound
Intuïtief muzikant Ishani speelt kristallen klankschalen in verbinding met de energie van walvissen en dolfijnen. De klanken van de piramiden resoneren met de kristalstructuren in ons met een helend en energiegevend effect op cellulair niveau.

Wychazel - Tibetan Bowls Mg 176

!
wychazel - tibetan bowls
Wychazel - Tibetan Bowls

Tibetan Bowls van Wychazel bevat het unieke geluid van de Tibetaanse Klankschalen, prachtig opgenomen tegen de achtergrond van een harmonische diepe gong en de oplopende volgorde van synthesizer chakra tonen.

Danny Becher - Message of Sound OVD 16007

!
danny becher-message of sound dvd

Danny Becher - Message of Sound DVD

Message of Sound is een  audiovisuele ervaring met film en muziek van Danny Becher. De film is een registratie van klankresonantie in water, die zichtbaar wordt gemaakt met behulp van lichtweerkaatsing. Van bovenaf kijken we naar het wateroppervlak. Op het moment dat de muziek in het water resoneert laat het wateroppervlak verschillende vibrerende patronen zien.

Terry Oldfield - Healing Sound Journey Ne 3112

!
terry oldfield-healing sound journey
Terry Oldfield - Healing Sound Journey

Terry Oldfield en Soraya Saraswati geven op hun tournee diverse concerten en workshops zoals de Healing Sound Journey workshop. De gasten worden uitgenodigd om gemakkelijk te gaan liggen of zitten, de ogen te sluiten.

Acama and Shyam Kumar Mishr-Hands on Spirit Ethic 10801

!
acama-hands on spirit
Acama and Shyam Kumar Mishr - Hands on Spirit

Inspirerende ritmes met klankschalen en de tabla. De CD Hands on Spirit is ontstaan uit het spontane idee van de twee artiesten om op een ritmische manier tabla en klankschalen te combineren.

Ashana - The Infinite Heart Sv 4298

!
ashana - the infinite heart
Ashana - The Infinite Heart
The Infinite Heart CD van Ashana is geïnspireerd door het goddelijke en neemt u mee naar een transcendente staat van diepe vrede en innerlijke healing op de zachte golven van devotie en compassie. De heldere stem van Ashana en het geluid van de kristallen klankschalen vloeien samen in een sublieme alchemie met een kracht die u letterlijk in engelachtige sferen doen verblijven. Alles wat geen nut heeft, valt weg en onthult de kostbare essentie van het goddelijke in ons.

Ashana-All is Forgiven SV 1678

!
ashana-all is forgiven
Ashana - All is Forgiven
De pure klanken van kristallen klankschalen zijn op de CD All is Forgiven uniek gecombineerd met Ashana's stem en de mantra. Een prachtige creatie van healingmuziek die zo kalmerend en rustgevend is dat u zachtjes teruggeleid wordt naar u innerlijk en contact kunt maken met uw hogere zelf.

Ashana-Beloved SV 2250

!
ashana-beloved
Ashana - Beloved
Beloved is de opvolger van de bestseller CD All is Forgiven en is pure liefde, zacht, vreugdevol en adembenemend mooi. De engelachtige stem van Ashana samen met de klanken van kristal reflecteren kwetsbaarheid en gevoeligheid.

Ashana-Jewels of Silence Sv 4055

!
ashana-jewels of silence
Ashana and Thomas Barquee - Jewels of Silence

Na Ashana's debuut CD All is Forgiven is Jewels of Silence een prachtige alchemie van goddelijke inspiratie voor chakra meditatie of voor het slapen gaan om te ontspannen en terug te keren naar het centrum van stilte.

 

Ben Scott and Christa Michell-Tibetan Chakra Meditations Orp 58432

Bestseller
!
ben scott and crista michell-tibetan chakra meditations
Ben Scott and Crista Michell - Tibetan Chakra Meditations
Deze buitengewone CD van Ben Scott en Christa Michell is al vele jaren een bestseller. Klankschalen worden oorspronkelijk gebruikt in Tibet door sjamanen van de Bon Pot religie uit het pre-Buddhisme om de goden gunstig te stemmen voor een goede oogst, healing en om negatieve energieën uit te bannen.

Danny Becher-Tibetan Singing Bowls Orb 60962

!
danny becher-tibetan singing bowls
Danny Becher - Tibetan Singing Bowls
Pulserende klanken tussen de rechter en de linker schalen creëren een vibrerend patroon op Tibetan singing Bowls CD. Dit patroon kan hersengolven afstemmen in alpha en theta. In drie prachtige muziekstukken van Danny Becher kunt u de balans en harmonie tussen de linker en de rechterkant van uw hersenen ervaren.

Danny Becher-Touched by Sound Orm 62862

!
danny becher-touched by sound
Danny Becher - Touched by Sound
Op de CD Touched by Sound worden onder andere Tibetaanse, Thaise en Japanse klankschalen en bellen gebruikt, de Chinese en Birmaanse gong, de Kalimba, zwarte platte Rajasthani stenen en glazen en kristallen klankschalen.

Danny Becher-Healing Crystal and Tibetan Bowls Orm 65192

!
danny becher-healing crystal and tibetan bowls
Danny Becher - Healing Crystal and Tibetan Bowls
Op CD Healing Crystal and Tibetan Bowls van Danny Becher kunt u luisteren naar het geluid van kristallen en metalen klankschalen die samenvloeien in een sonische harmonie en het u gemakkelijker maken om te mediteren.

Danny Becher-In Resonance Orp 59142

!
danny becher-in resonance
Danny Becher - In Resonance
Contrasterende geluidssculpturen in 7 bewegingen, gespeeld op klankschalen uit Nepal, Tibet, Thailand en Japan, kristallen schalen, Arabische luit, Chinese tempelgongen, windgongen, dit alles in combinatie met boventonen. 

Deuter -Tibet Nada Himalaya II Ne 2412

!
deuter-tibet-nada himalaya ii
Deuter - Tibet Nada Himalaya II

De sublieme harmonische trillingen van de Tibetaanse klankschalen en de gave van Deuter om puurheid te creëren zorgen voor een diepe resonantie in ons hart. De luisteraar wordt meegenomen naar een serene en vredevolle wereld.Een reis naar het diepste van je innerlijke wezen terwijl je gedachtestroom kalmeert.