Reiki

Een speciale collectie cd's samengesteld door top-artiesten om Reiki- behandeling te versterken en negatieve energie te neutraliseren. 

De cd Reiki Gold van Llewellyn is ook geschikt om lekker te kunnen slapen en Chris Conway geeft Reiki op een Keltische wijze met zijn cd Celtic Reiki. Aeoliah is de meester onder de Reiki muziek en heeft prachtige healing albums.

 

Aeoliah-Healing Music for Reiki 3 Orb 5212-2

!
aeoliah-healing music for reiki iii
Aeoliah - Healing Music for Reiki 3

Healing Music for Reiki 3 is origineel in Noord Amerika uitgekomen als Angels of Healing 3. De muziek was gecreëerd om de luisteraar te ontspannen en te inspireren. Deze rustige melodieën met af en toe piano zijn de ideale achtergrond voor meditatie, ontspanning, massage en healing.

Aeoliah-Healing Music for Reiki 2 Orb 5211-2

!
aeoliah-healing music for reiki ii
Aeoliah - Healing Music for Reiki 2

Healing Music for Reiki 2: Mandala van Integratie. Het tweede deel in Aeoliah's Healing Music for Reiki- serie bevat twee transparante tracks die als anker fungeren voor de helende energieën van Reiki en andere vormen van therapie.

Llewellyn - Reiki Gold 2 Pm 270

!
Llewellyn - Reiki Gold 2
Llewellyn - Reiki Gold 2
Reiki Gold 2 is de lang verwachte opvolger van Llewellyns Reiki klassieker Reiki Gold. Ook hier is de muziek afgestemd op het verplaatsen van de handen. Elke track duurt 5 minuten.

Merlin's Magic - Reiki Gentle Healing Energy S 34107

!
Merlins Magic - Reiki Gentle Healing Energy
Merlin's Magic - Reiki Gentle Healing Energy
Een prachtige samenstelling muziek speciaal gecomponeerd voor Reiki. De harmonische melodieën samen met natuurinstrumenten vormen een uitstekende begeleiding bij de behandeling van Reiki. Elke 5 minuten is een klokje te horen voor de wisseling van de handposities. Aanbevolen door Reikimasters.

Nandin - Reiki Meditation Mb 6312

!
Nandin - Reiki Meditations
Nandin - Reiki Meditation
Reikimuziek van Nandin met fluit leidt u regelrecht naar een tijdloze innerlijke ruimte. Reiki Meditation is een kalmerende en ontspannende CD met tempelbelletjes, harp, en windgongen. Het album is geschikt voor diverse therapieën of gewoon als sfeervolle achtergrondmuziek.

Brainscapes-Sacred Spaces Orm 63532

!
brainscapes-sacred spaces
Brainscapes - Sacred Spaces

Toen Alain Eskinasi, oprichter van Brainscapes, zich in Reiki ging verdiepen merkte hij dat de muziekkeuze vrij beperkt was. Hij creëerde daarom een muzikaal concept, speciaal gecomponeerd voor Reiki en heling gerelateerde sessies. Waar sommige new age muziek vaak als zweverig wordt beschouwd maakt Brainscapes ambiente, meditatieve muziek die toegankelijk, persoonlijk, voelbaar en aards is.

Llewellyn - Music for Reiki Attunement Pm 088

!
Llewellyn - Music for Reiki Attunement
Llewellyn - Music for Reiki Attunement

In samenwerking met de bekende Reiki Master Philip Permutt en onze populaire Reiki-componist Llewellyn is de prachtige cd Music for Reiki Attunement tot stand gekomen. Een uur niet onderbroken muziek voor Reiki behandelingen en bijzondere therapieën.


 

Deuter - Reiki Hands of Love Ne 3142-2

!
Deuter - Reiki Hands of Love
Deuter - Reiki Hands of Love
CD Reiki Hands of Love is de harmonieuze relatie tussen geluid en melodie, de perfecte flow voor ontspanning en healing. De mens heeft ontelbare mogelijkheden en een daarvan is de helende kwaliteit via onze handen.

Llewellyn - Reiki Treatments Pm 217

!
llewellyn - reiki treatments
Llewellyn - Reiki Treatments

Reiki Treatments van Llewellyn bevat twaalf speciaal getimede tracks van elk 5 minuten met natuurgeluiden en natuurgeluiden met muziek. Zachte golven, een kabbelende rivier en vogelzang.

 

Parijat - Reiki Healing Waves Ne 77222

!
parijat - reiki healing waves
Parijat - Reiki Healing Waves
Parijat heeft Reiki bestudeerd in Schloss Wolfsbrunnen in Duitsland in 1982. Zijn opgedane kennis heeft hij samengevat in de CD Reiki Healing Waves. Een ideaal album voor iedereen die op zoek is naar een plek vol vrede, sereniteit en healing.

Wychazel - Reiki Masterclass Mg 317

!
wychazel - reiki masterclass
Wychazel - Reiki Masterclass

Cd Reiki Masterclass van Wychazel is kalmerende muziek met een oriëntaals tintje voor Reiki en diepe ontspanning. Elke drie minuten gaat er een klein belletje voor het veranderen van de handposities. De tracks kunnen geselecteerd worden voor begeleiding van de Reikibehandeling tot 23 posities.

 

Aeoliah-Healing Music for Reiki 1 Orb 5210-2

Bestseller
!
aeoliah-healing music for reiki i
Aeoliah - Healing Music for Reiki 1

Deze muziek is de eerste in een serie composities geschreven voor diverse vormen van therapieën zoals Reiki, Massage, Shiatsu en andere vormen van healing.

Aeoliah-Healing Music for Reiki 4 Orb 5490-2

!
aeoliah-healing music for reiki iv
Aeoliah - Healing Music for Reiki 4

Healing Music for Reiki 4 is speciaal gecomponeerd voor Reiki, massage en andere therapieën. Twee tracks van een half uur laten u horen waarom Aeoliah een meester is in engelenmuziek. Vanaf de eerste toon tot de laatste hemelse klank creëert deze muziek een onmiddellijke sfeer van verjonging in lichaam en geest.

Aeoliah-The Reiki Effect 2 Orp 61262

!
aeoliah-the reiki effect ii
Aeoliah and Mike Rowland - The Reiki Effect 2

Twee top-artiesten komen voor het eerst samen om een unieke opname te creëren om de kosmische energie van Reiki en andere therapeutische sessies te ondersteunen. Mike Rowland componist en meditatiecoach is beroemd om zijn "Fairy Ring" en diverse bestsellers. Aeoliah is componist en Reiki Master en een eerste klas visionair artiest.

Aeoliah-The Reiki Effect Orp 59832

!
aeoliah-the reiki effect
Aeoliah and Mike Rowland - The Reiki Effect

Twee top-artiesten samen op een album! De kracht van Reiki is altijd aanwezig, liefde is het enige dat nodig en er voor open staan.

Andreas - Reiki Colours Pm 265

!
andreas - reiki colours
Andreas - Reiki Colours
Reiki Colours bevat speciale 5 minuten tracks ideaal voor Reiki behandelingen. De cd is niet alleen ontspannend maar is een reis door het lichaam, afgestemd op de behandeling. Bijvoorbeeld, terwijl de cliënt langzaam in een diepere ontspanning glijdt, wordt de muziek lichter, vloeiend en teder. Tegen het einde van de behandeling wordt de muziek melodieuzer en meer aards.

Aroshanti - Reiki Relaxation

!
aroshatni - reiki-relaxation
Aroshanti - Reiki Relaxation
Haal diep adem en breng uw geest tot rust. Cd Reiki Relaxation is geïnspireerd door de meest heilige concepten van Reiki. Het album neemt u mee op een reis door de Reiki handelingen en draagt bij tot diepe meditatie en healing.

Aroshanti - Reiki Sound Essence

!
aroshanti - reiki sound essence
Aroshanti - Reiki Sound Essence
CD Reiki Sound Essence is een helende reis naar de bron, de essentie van Reiki. Emoties en diepe harmonieën resoneren met de muziek om het contact te herstellen met de bron van helende energie. Gecreëerd door Aroshanti.

Chris Conway and Llewellyn - Celtic Reiki Pm 091

!
chris conway-celtic reiki
Chris Conway and Llewellyn - Celtic Reiki
Celtic Reiki van Chris Conway en Llewellyn is een bijzondere manier van Reiki namelijk op de Keltische wijze en maakt gebruik van de energieën van de elementen; Aarde, Vuur, Water en Lucht en bepaalde type bomen om helende energie te creëeren.

Daniel Otsuka-Reiki Healing Touch Mbs 924

!
daniel otsuka-reiki healing touch
Daniel Otsuka - Reiki Healing Touch

Wij hebben dit album naar een aantal Reiki healers gezonden met de vraag om deze cd te proberen tijdens hun werk. De positieve feedback was enorm. Samen met Reiki Master Christopher Wilson heeft Daniel dit uitmuntende album gecreëerd met 5 minuten tracks voor Reiki behandeling.