yoga-meditation-and-body-fitness-web-header.jpg-nggid044726-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Yoga

Cd's speciaal gecreëerd voor Yoga, met inspiratie uit de Indiase Raga, voor ontspanningsoefeningen en de Zonnegroet.

Yoga wordt al duizenden jaren beoefend voor zowel fysiek als geestelijk welzijn, een toestand die voor iedereen bereikbaar is. Monique Briggeman maakt uw lichaam los en warm met de cd De Zonnegroet en op de DVD van Leeann Carey leert u yogahoudingen en ademhalingstechnieken.

 

Sayama - Yoga Meditations S 32823

!
Sayama - Yoga Meditations
Sayama - Yoga Meditations
Op CD Yoga Meditations laat Sayama klanken en natuurgeluiden samensmelten waardoor een ruimte ontstaat voor meditatie en stilte. De onderlinge stukken worden verbonden met zeegeluiden zodat een ononderbroken meditatie mogelijk is.

Chris Haugen - Falling Water RM 9876

!
Chris Haugen - Falling Water Shimmering Strings
Chris Haugen - Falling Water
Zijn passie voor Yoga en Surfen is de inspiratiebron van Chris Haugen voor dit album. De klanken van  verschillende gitaren zoals de Weissenborn en Banjo zijn als golven die rustig aan land spoelen. De CD is geschikt voor yoga, meditatie en ontspanning.

Soraya en Terry Oldfield - Yoga Nidra S34502

!
Soraya Saraswati - Yoga Nidra
Soraya en Terry Oldfield

Yoga Nidra is de kunst van het niet-doen, die het lichaam en de denkende geest een staat van diepe rust biedt. Het bewuste bewustzijn blijft wakker in Yoga Nidra als je de eenvoudige instructies volgt, terwijl het lichaam zich opent voor universele energie. De oefeningen zijn ideaal voor stress management of voor herstel na ziekte. 

 

Chinmaya Dunster - On Sacred Ground Ne3702

!
Chinmaya Dunster - On Sacred Ground
Chinmaya Dunster - On Sacred Ground
CD On Sacred Ground van Chinmaya Dunster is muziek voor Yoga maar kan ook gebruikt worden voor de Osho meditaties. Het album is bijna 60 minuten lang met gitaar, fluit, viool, en klassieke Indiase instrumenten. Elke track correspondeert met een andere chakra.

Aykanna - Light in the Darkness SV 4767

!
Aykanna - Light in the Darkness
Aykanna - Light in the Darkness
Drie krachtige mantra’s van Aykanna in de Kundalini yoga traditie (Yogo Bhajan) leiden je naar de helende ruimte van positiviteit, liefde en geluk. De cd Light in the Darkness maakt deel uit van de Meditations for Transformation serie.

Various Artists - Namaste Yoga Rm 1262

!
Various Artists - Namaste Yoga
Various Artists - Namaste Yoga
CD Namaste Yoga is een inspirerende collectie muziek ter ondersteuning van Yoga inclusief Kiran Murti, Buedi Siebert, Sacred Earth en Karunesh.

Ashana - The Illuminated Path SV 4412

!
Ashana-The Illuminated Path
Ashana - The Illuminated Path
Cd "The Illuminated Path" van Ashana bevat muziek en geschreven instructies voor twee krachtige Kundalini Yoga meditaties voor persoonlijke richtlijnen en diepe healing. Gebruik de meditaties minimaal 40 dagen om veranderingen te bewerkstelligen.

Bhavana - Ayurveda Paradise Nm 10016

!
Bhavana - Ayurveda Paradise
Bhavana - Ayurveda Paradise

CD Ayurveda Paradise  is muziek voor het hart. Gevoelige ritmes perfect voor Ayurvedische massage of voor ontspanning. Ambient gemixt met sitar en tabla begeleiden u naar een volledig gevoel van welzijn en geluk. Fantastisch album van Bhavana tegen stress na een dag van hard werken.

Bhavana - Yoga and Silence Nm 10019

!
Bhavana - Yoga and Silence
Bhavana - Yoga and Silence
Op de CD Yoga and Silence van Bhavana zijn de sitar en tabla verweven met zachte percussie dat een meditatieve sfeer creëert voor uw dagelijkse Yoga oefeningen. Heerlijke muziek voor ontspanning, massage en healing.

Bhavana-Shivananda Cd 10027

!
bhavana-shivananda
Bhavana - Shivananda

De muziek van Bhavana ontstaat tijdens zijn yoga lessen. Het gelijkblijvende ritme ondersteund door Tablas, Sitar en andere authentieke instrumenten zorgt voor een weldadige sfeer om yoga te beoefenen. Deze muziek is ook uitstekend geschikt voor ontspanningsoefeningen.

Body Mind Elements - Zen BME 2013008

!
Body Mind Elements - Elements for Zen
Body Mind Elements - Elements for Zen

CD Elements for Zen is het nieuwste album van het Zweedse componisten trio Body Mind Elements waaronder grammy award winner producent Magnus Fryberg en eveneens genomineerd voor de grammy award producent en artiest Awa Manneh. Het derde lid van de groep is keyboardspeler, artiest Jay-Jay Johnson, Erik Jansson.

Chis Conway-Yoga Gold Pm 42

!
chris conway-yoga gold
Chris Conway - Yoga Gold
Yoga Gold is een muzikaal meesterwerk, een prachtige muzikale reis van track tot track terwijl de muziek rustiger wordt naarmate het album eindigt, zoals in een Yoga sessie. Instrumenten: Piano, FLuit, akoestische en elektrische Gitaar, Citers, tempelbellen en gongen.

Chris Conway - Ayurveda Gold Pm 286

!
Chris Conway - Ayurveda Gold

Chris Conway - Ayurveda Gold

Ontspanningsmuziek van Chris Conway met de aandacht op de vijf Ayurveda elementen, lucht, vuur, aarde, ether en water; de fundamenten van het leven en de balans tussen de elementen. CD Ayurveda Gold heeft een exotisch instrumentarium dat een dromerige reis creëert door de elementen. Speciale gast: Mo Coulson en Zorpinda Zorpin.

David Sun - Music for Yoga and Relaxation Orm 61792

!
David Sun - Music for Yoga and Relaxation
David Sun - Music for Yoga and Relaxation
Het hoogste doel van Music for Yoga and Relaxation is het realiseren van het ware geluk, vrijheid en verlichting. Yoga heeft een aantal onderliggende doelen zoals lichamelijke gezondheid, geestelijke harmonie en emotionele balans.

David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing S 34062

!
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
Ruimtelijke klanken voor Yoga, Massage en ontspanning. Yoga Heart Healing is een CD met een hypnotiserende en etherische sfeer en geschikt voor begeleiding van bijna elke vorm van spiritualiteit; een channeling met de Kosmos. Tijdens meditatie wordt het bijna tastbaar, het gevoel deel uit te maken van iets groters.

Grollo & Capitanata-Yoga Experience Evm 99142

!
grollo and capitanata-yoga experience
Grollo and Capitanata - Yoga Experience
Voor de beoefenaars van Yoga en Meditatie is deze CD een aanrader. Zacht, ontspannend maar ook soms krachtig. Gitaar, fluit, keyboard, klankschalen en natuurgeluiden zijn de hoofdingrediënten voor deze CD. Grollo & Capitanata zijn vooral bekend van hun succesvolle Reiki-heart CD's die door healers over de hele wereld worden gebruikt.

Jaya Lakshmi - Kundalini Kirtronica M 4713

!
Jaya Lakshmi - Kundalini Kirtonica
Jaya Lakshmi - Kundalini Kirtronica
Jaya Lakshmi en Ananda laten gewijde chants en mantra’s uit India op CD Kundalini Kirtronica samenvloeien met dans. De tracks hebben een helend effect op lichaam en geest; of je nu alleen luistert of meedanst en meezingt.

Kevin Kendle-Music for Yoga Vol. I Nwm 525

!
kevin kendle-music for yoga vol.i
Kevin Kendle - Music for Yoga Vol. I

Een collectie muziek die perfect is voor een complete Yoga sessie en die gebruikt wordt op de DVD Relaxing Yoga. Het album is verdeeld in vier gedeelten, twee tracks voor warming-up oefeningen en twee langere tracks voor het hoofdprogramma.

 

Lagoon West -Yoga Mbs 903

!
lagoon west-yoga
Lagoon West - Yoga

Of het nu gaat om het verbeteren van je lichaamshouding of het bereiken van een hogere spiritualiteit door mystieke ervaringen, de kracht van Yoga kan men niet ontkennen. Yoga is een techniek en geen religie en wordt al duizenden jaren beoefend voor zowel fysiek als geestelijk welzijn, een toestand die voor iedereen bereikbaar is.

Leeann Carey-Easy Yoga DVD Mbs dvd 7

!
LeeAnn Carey - Easy Yoga
Leeann Carey - Easy Yoga DVD

Voor een ieder die nog niet bekend of een beginner is met Yoga, is deze DVD een uitstekend uitgangspunt. Leeann Carey neemt je mee op een Yoga-reis die ons toont hoe we de Yoga-houdingen en de ademhalingstechnieken kunnen gebruiken om lichaam en geest te ontspannen.