Various Artists - Aquarium DVD 9082

!
various-aquarium
Various Artists - Aquarium DVD

Maak van uw TV of computer een prachtig aquarium. De film is opgenomen in het Sydney Aquarium in Australië en bestaat uit twee gedeelten die naadloos in elkaar overgaan en is constant looped voor een non-stop beeld. Geen troep, geen vissen voeren en het beste van de film is dat hij Nemo-vriendelijk is.

Various Artists-Fireplace DVD 9090

!
various-fireplace
Various Artists - Fireplace DVD

Creëer een prettige omgeving met een digitale open haard op uw computer of TV. Geniet van de sfeer van een open haardvuur zonder de schoorsteen te moeten vegen, zonder rook of as op uw kasten. U kunt kiezen tussen twee vuurtjes, plus een bonus breedbeeld open haard.

Veronique Coignac-The Beginners Guide to Pilates DVD Mbs dvd 8

!
Veronique Coignac - Beginners Guide to Pilates
Veronique Coignac - The Beginners Guide to Pilates DVD

Gepresenteerd door Veronique Coignaq, een Pilatesinstructeur met meer dan 20 jaar ervaring. Gefilmd vanuit verschillende hoeken, ziet u een reeks gedetailleerde oefeningen op de mat die de lichaamsspieren versterken en vormen.

Kerie Manning-Crystals DVD Mbs dvd 12

!
Kerie Manning - Crystals
Kerie Manning - Crystals DVD
Op deze DVD krijgt u een uitleg hoe u het beste de kracht van edelstenen kunt gebruiken. Verder leert u hoe u deze krachtige stenen kunt reinigen, uitpendelen of op uw gevoel kunt aanschaffen.

Leeann Carey-Easy Yoga DVD Mbs dvd 7

!
LeeAnn Carey - Easy Yoga
Leeann Carey - Easy Yoga DVD

Voor een ieder die nog niet bekend of een beginner is met Yoga, is deze DVD een uitstekend uitgangspunt. Leeann Carey neemt je mee op een Yoga-reis die ons toont hoe we de Yoga-houdingen en de ademhalingstechnieken kunnen gebruiken om lichaam en geest te ontspannen.