film

DVD's

Een unieke collectie DVD's geselecteerd door New World van de Mind Body and Soul serie en prachtige natuurfilms.

Elke DVD is gemaakt door een expert op zijn gebied en geeft een diep inzicht in de therapieën, behandelingen en oefeningen met duidelijke en gemakkelijk te volgen instructies.

Amira-Amira's Bellydance 101 Mbs DVD 20

!
amira-amiras bellydance 101
Amira - Amira's Bellydance 101 DVD

Steeds meer mensen ontdekken de energie en vreugde van het buikdansen. Laat je leiden door Amira op deze beginners Buikdans DVD. Leeftijd, grootte, conditie of ervaring doet er niet toe. Amira's Bellydance 101 onthult de schoonheid en kunst van deze dans uit het Midden-Oosten.

Andrey Cechelero-World of Waters Am DVD 155

!
andrej cechelero-world of waters
Andrew Kinsella - World of Waters DVD

Een zestig minuten durende film in een ode aan het hoofd-element van de natuur en de bron van het leven. De kracht en de schoonheid van water is onverklaarbaar fascinerend voor elk levend wezen. Watervallen, rivieren, zee, regen en prachtige beelden van Brazilië worden gecompleteerd door de sublieme muziek van Andrey Cechelero en natuurgeluiden. Zij verschaffen u diepgaande momenten van vredige rust.

Corciolli-Music and Nature AM DVD 156

!
corciolli-music and nature
Corciolli - Music and Nature DVD

Music & Nature is een zestig minuten durende film van het prachtige Braziliaanse landschap met zijn rustgevende natuurgeluiden gecompleteerd door de inspirerende muziek van Corciolli. Geniet van een spectrum aan kleuren, geluiden en het leven in Brazilië. De film is spectaculair en de muziek van Corciolli inspirerend. U moet hem gezien hebben om het totale effect te kunnen ervaren.

Danny Becher - Message of Sound OVD 16007

!
danny becher-message of sound dvd

Danny Becher - Message of Sound DVD

Message of Sound is een  audiovisuele ervaring met film en muziek van Danny Becher. De film is een registratie van klankresonantie in water, die zichtbaar wordt gemaakt met behulp van lichtweerkaatsing. Van bovenaf kijken we naar het wateroppervlak. Op het moment dat de muziek in het water resoneert laat het wateroppervlak verschillende vibrerende patronen zien.

Ian Welch-Reiki Healing Journey DVD MBS dvd 4

!
ian welch-reiki healing journey
Ian Welch - Reiki Healing Journey DVD
Deze DVD is bedoeld voor diegenen die Reiki 1 hebben afgerond of zijn ingewijd voor het in banen leiden van Reiki-energie. De film is een uitstekend hulpmiddel die de leerstellingen van Reiki 1 benadrukt en een bredere horizon biedt over de intergratie van Reiki in het dagelijkse leven.

Ian Welch-What is Reiki DVD Mbs dvd 3

!
ian welch-what is reiki
Ian Welch - What is Reiki DVD

In deze inspirerende film legt Reikimaster Ian Welch uit wat Reiki-energieen zijn. Hij laat zien hoe mensen deze energie in genezende banen kunnen leiden door handoplegging.

Jacky Newcomb-Angels DVD Mbs dvd 16

!
Jacky Newcomb and Shirley Crichton - Angels
Jacky Newcomb and Shirley Crichton - Angels DVD

Angels is een introductie in de wereld van de Engelen en hun hulp in ons dagelijkse leven. Ontdek de wereld van de Engelen in deze unieke DVD geschreven en gepresenteerd door Engelenexperts Jacky Newcomb en Shirley Chrichton.

Janet Balaskas-Natural Pregnancy DVD Mbs dvd 13

!
Janet Balaskas - Natural Pregnancy
Janet Balaskas - Natural Pregnancy DVD

Deze inspirerende film is een gids voor uw gezondheid tijdens de zwangerschap en laat zien hoe u zich lichamelijk en geestelijk kunt voorbereiden op een natuurlijke geboorte. De DVD bevat Yoga en Pilates voor de zwangerschap, voor ontspanning, meditatie en om fit te blijven.

Jill Russell-Indian Head Massage DVD Mbs dvd 5

!
Jill Russell - Indian Head Massage
Jill Russell - Indian Head Massage DVD

In deze inspirerende film laat Jill Russell ons zien wat we kunnen verwachten als we een Indische hoofdmassage ondergaan, maar ze demonstreert ook gedetailleerd hoe we een hoofdmassage kunnen geven aan een partner of vriend.

Lex van Someren-Traumgala 2006 DVD 0078

!
Lex van Someren - DVD Traumgala 2006
Lex van Someren - Traumgala 2006 DVD

Traumgala is de prachtige film uit 2006 van Lex van Someren en zijn vrienden. Ook op deze DVD kunt u weer genieten van de magie van Lex muziek voor het hart.

Lex van Someren-Traumreise für die Seele DVD 0158

!
lex van someren - traumreise
Lex van Someren - Traumreise für die Seele DVD

Twee uur film van de première in 2001 van Lex van Someren's droomreis voor de ziel; een synthese van mystieke muziek, zang, dans en grappen. Het is een prachtige, dromerige productie soul- en soundassociaties die je kunt voelen met al je zintuigen en die een nieuwe energiegevende, artistieke ruimte creëert van spiritueel bewustzijn.

Lin Williams -Tai Chi for Beginners DVD Mbs dvd 9

!
lin williams-tai chi for beginners
Lin Williams - Tai Chi for Beginners DVD

Tai Chi for Beginners is een prima introductie van Tai Chi voor beginners van alle leeftijden. Het laat de 24 Yang Style Tai Chi Chuan onderdelen zien vanuit verschillende hoeken met extra aandacht voor de houding van handen en voeten.

Medwyn Goodall-Dolphins and Sea DVD Ovd 16012

!
Medwyn Goodall - Dolphins and Sea
Medwyn Goodall - Dolphins and Sea DVD

Adembenemende beelden boven en onder de golven met fascinerende natuurgeluiden. De film is gemaakt in breedbeeld en heeft zo een mooie panoramische kwaliteit surround gemixt. U hoort zeemeeuwen in de verte rechts achter u. Golven spetteren op de voorgrond en geluiden van het leven dwarrelen om u heen in 3D.

Medwyn Goodall-Natural World DVD MBS DVD 2

!
Medwyn Goodall - Natural World
Medwyn Goodall - Natural World DVD
Deze DVD voegt een nieuwe dimensie toe aan de beste albums van Medwyn Goodall met adembenemende landschappen, van diepe oceanen tot galactische scene's.

Paul Lawler-Natural Classical DVD Ovd 16013

!
paul lawler-natural classical
Paul Lawler - Natural Classical DVD

Populaire klassieke songs gespeeld door Paul Lawler zijn op deze dvd gecombineerd met een diversiteit aan prachtige natuurscènes. Deze een uur durende film van bomen en bos, stroompjes en rivieren, dolfijnen en zee, samen met verfijnde klassieke muziek spreekt iedereen aan en verveelt nooit.

Ruth Reid-Healing Massage DVD MMS DVD 19

!
ruth reid-healing massage
Ruth Reid - Healing Massage DVD

Op deze speciale Healing Massage DVD laat massage therapist Ruth Reid ons zien wat we kunnen verwachten tijdens een massage en ook hoe we zelf een ontspanningsmassage kunnen geven aan familie, vriend of partner in de comfortabele omgeving van ons eigen huis.

Simonette Vaja-Meditation Easy as ABC DVD Mbs dvd 17

!
simonette vaja-meditation...easy as abc
Simonette Vaja - Meditation Easy as ABC DVD

Een introductie van Meditatie geschikt voor beginners en mensen van alle leeftijden om je gezondheid en welbehagen te verbeteren. Deze DVD is geproduceerd door psychologe Simonette Vaja. Het doel is de kijker te assisteren in het begrijpen en het in praktijk brengen van meditatie.

Terry Oldfield-Underwater World DVD Mbs dvd 14

!
terry oldfield-underwater world
Terry Oldfield - Underwater World DVD

Het hoogtepunt van Ontspanning, prachtige beelden stromen op de rustgevende muziek van Terry Oldfield. Adembenemende beelden die de rust weergeven van de wereld onder water met de prachtige atmosferische muziek van Terry Oldfield. 

Trish Smyth-Relaxing Yoga DVD Mbs dvd 6

!
Trish Smyth - Relaxing Yoga
Trish Smyth - Relaxing Yoga DVD

Voor een ieder die nog niet bekent is of een beginner is met Yoga, is deze DVD een uitstekend uitgangspunt. Trish Smyth neemt je mee op een Yoga-reis die ons toont hoe de Yoga-houdingen en de ademhalingstechnieken te gebruiken om lichaam en geest te ontspannen.

Various Artists - Aquarium DVD 9082

!
various-aquarium
Various Artists - Aquarium DVD

Maak van uw TV of computer een prachtig aquarium. De film is opgenomen in het Sydney Aquarium in Australië en bestaat uit twee gedeelten die naadloos in elkaar overgaan en is constant looped voor een non-stop beeld. Geen troep, geen vissen voeren en het beste van de film is dat hij Nemo-vriendelijk is.