Paul Sylvan-Prayer Nwm 429

!
paul sylvan-prayer
Paul Sylvan - Prayer

De meest intieme en plechtige verbinding tussen de mens en God is ook de meest intense en gepassioneerde. Paul Sylvan heeft hier de muziek gebruikt om onze diepste verlangens en innerlijke bespiegeling te uiten.

Phil Thornton - Light of the Forest Moon Nwm 394

!
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Light of the Forest nodigt u uit voor een reis diep in het hart van het woud om vanaf dat punt de nachtelijke sterrenhemel te ervaren omringd door de rust van de natuur. Phil Thornton heeft gebruik gemaakt van moderne en traditionele instrumenten. Geniet ook van van de Roemeense zanger Albert Buga.

Philip Guyler-Seasons Nwm 317

!
philip guyler-seasons
Philip Guyler - Seasons

De 4 jaargetijden zijn voor Philip een bron van muzikale inspiratie. Lente, Zomer, Herfst en winter worden als een symfonie opgevoerd. Van de dauw van de Lente door de zorgeloze Zomer, naar de dramatische veranderingen van de Herfst en uiteindelijk de kou van de Winter.

Richard Ackrill - Lightness of Being Mg 198

!
Richard Ackrill - Lightness of Being
Richard Ackrill - Lightness of Being
Lightness of Being is een prachtige, imaginaire cd van Richard Ackrill. Rustgevende en ontspannen muziek met vele akoestische geluiden en elementen, ideaal om even te ontsnappen aan de alledaagse stress van het leven. Chill out, neem een glas thee, je voeten omhoog en droom..

Riley Lee-Floating World Nwm 603

!
riley lee and mcguire-floating world
Riley Lee and Marshall McGuire - Floating World

Deze collectie van exquisite Franse, Japanse en Australische composities op Shakuhachi en Harp neemt ons mee naar een realiteit van mystieke verbeelding. Van pure sensatie naar de intuïtie van schoonheid, van plezier, pijn en liefde naar extase en dood.

Sangit Om - True Stories Orm 65942

!
Sangit Om - True Stories
Sangit Om - True Stories
De composities van Sangit Om zijn een samensmelting van verschillende muziekstijlen en creëren een heel eigen, warme sfeer. True Stories is een gedigitaliseerde versie van het originele, zeer succesvolle album en is perfect om bij te ontspannen.

Sangit Om-Songs from the Heart Orm 62652

Bestseller!
!
sangit om-songs from the heart
Sangit Om - Songs from the Heart
Alle culturen hebben een ding gemeen; lovesongs. De verhalen zijn min of meer hetzelfde zowel in Ierland, India, Afrika als Brazilië. De taal van de liefde verstaat iedereen. Songs from the Heart laat u genieten van de prachtige instrumentale versies van traditionele lovesongs vanuit de hele wereld. Een welbekende song is 'She moved trough the Fair"van Sally Gardens.

Seamus Byrne -The Healer Nwm 485

!
seamus byrne-the healer
Seamus Byrne - The Healer
Een prachtige mix van muziek en natuurgeluiden met een helend en opwekkend effect. Dit album is uitstekend geschikt voor meditatie en ontspanningstherapie. Fluit, Panfluit, Harp, Strijkers en natuurgeluiden.

Stephen Rhodes-Bliss Nwm 454

!
stephen rhodes-bliss
Stephen Rhodes - Bliss

Neem de tijd om te ontspannen in je bad en luister naar deze prachtige instrumentale muziek. De welbekende keyboardspeler Stephen Rhodes gebruikt al zijn kennis om een wereld te creëren waar dromen echt zijn en de mogelijkheden ongekend en waaruit we relaxed terugkomen, optimistisch en met vernieuwde energie.

Stephen Rhodes-Perfume Nwm 236

!
stephen rhodes-perfume
Stephen Rhodes - Perfume

Het absolute meesterwerk van Stephen Rhodes. Er wordt vaak advies gevraagd voor 'engelenmuziek' en dat is de Meester van Ontspanningsmuziek Stephen Rhodes alweer gelukt. Puur Healingmuziek, puur romantiek, puur liefde en warmte in klanken.

 

Steve Orchard-Raindancer Mgcd 141

!
steve orchard-raindancer
Steve Orchard - Raindancer
Zachte percussie, gitaar en panfluit vertegenwoordigen perfect de zwoele, pakkende sfeer van het regenwoud. Een natuurlijk genot om naar te luisteren. De ideale zomercd vol warmte en de juiste ambiance.

Stuart Jones - Tranquil Moments NW 850

!
Stuart Jones - Tranquil Moments

Stuart Jones - Tranquil Moments 

CD Tranquil Moments bevat prachtige, ontspannende muziek van Stuart Jones en gitarist Frederick Woodley die ontwikkeld is ten behoeve van St. Giles Hospice, een toonaangevend verpleegtehuis dat zorg en ondersteuning biedt aan terminale patiënten en hun familie.

Stuart Jones-Eternal Dream Nwm 559

!
stuart jones-eternal dream
Stuart Jones - Eternal Dream

Geef fantasie de ruimte met Eternal Dream, de sprookjesachtige liefde tussen Love Eternal en Love's Dream. Deze muziek is speciaal opgenomen om het onbewuste te inspireren, gedachten de vrije loop te laten en een krachtiger visualisatie te bewerkstelligen. Deze verfijnde harmonie en het zachte instrumentarium zal uw verbeeldingskracht naar nieuwe horizons leiden.

Stuart Jones-Late into the Night Nwm 480

!
stuart jones-late into the night
Stuart Jones - Late into the Night

Mooie melodieën verweven met Keyboard, Panfluit, Piano en Bas. De muziek golft over je heen in een zee van kalmte waar je relaxed en verfrist uit vandaan komt. Heerlijke muziek om 's avond bij te ontspannen.

Various Artists-Eve Awakening Beyond 2012 Orm 65802

!
various artists-eve awakening beyond 2012
Various Artists - Eve Awakening Beyond 2012

Volgens de Maya's is 21 december 2012 de eerste dag van de 14e baktun, het begin van een nieuwe cyclus dat gevierd wordt met feestelijke rituelen. Eve Awakening kijkt voorbij de zonnewende van 2012 en richt zich op een nieuwe cyclus.

Various NWM-Music for Relaxation Nwm 262

!
various new world music-music for relaxation
Various New World Music - Music for Relaxation

Meer dan een uur lang de meest ontspannen en rustgevende muziek ooit opgenomen. Music for Relaxation heeft tracks van 6 albums die elk speciaal zijn gecreëerd om stress te verminderen en de geest tot rust te brengen.

Wychazel - Mystique Mg 197

!
wychazel - mystique
Wychazel - Mystique
De CD Mystique van Wychazel bevat een mix authentieke exotische instrumenten met een achtergrond van ruimtelijke synthesizer en atmosferische effecten; een mystieke wereld. Het langzame ritme zal uw lichaam en geest ontspannen terwijl u wegdrijft in een andere wereld, een wereld vol schoonheid en innerlijke rust.