Michel Pepe - La Foret D'Eden S 34264

!
Michel Pepe - La Foret d Eden
Michel Pepe - La Foret D'Eden
Michel Pepe weet als geen ander de sfeer zo perfect weer te geven met CD Foret d' Eden. Hij neemt ons mee op een muzikale reis door de flora en fauna en omringt ons met een vreugdevolle harmonie, eenheid met de natuur. Instrumenten: piano, viool, fluit, gitaar, hobo, cello, klarinet en natuurgeluiden.

Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

!
Michel Pepe - La Purete de LEsprit
Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

CD La Purete de l'Esprit is een muzikale reis naar ons centrum, het innerlijke "zijn" een heilige essentie. Serene klanken geven energie en vrede. Ervaar deze bijzondere plek van de menselijke ziel van schoonheid en wijsheid. Alweer een meesterwerk van Michel Pepe.

Michel Pepe - La Source d'Emeraude MP 7374

!
Miche Pepe - La Source  d Emeraude
Michel Pepe - La Source d'Emeraude

De muziek van CD La source d' Emeraude begeleidt ons op een transformerende reis op zoek naar de bron van het ontstaan. Kristalheldere tonen met natuurgeluiden is kenmerkend voor dit prachtige album van Michel Pepe.

 

Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere S17155

!
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
CD Lles Ailes de Lumiere (Wings of Light) is een buitengewoon harmonieus album. De prachtige composities raken je meteen in je hart en zorgen voor een serene sfeer van welzijn voor volledige ontspanning.

Michel Pepe - Ocean de Lumière 32667

!
Michel Pepe - Ocean de Lumiere
Michel Pepe - Ocean de Lumière
Cd Ocean de Lumière is een eerbetoon aan de Oceanen van onze blauwe planeet en zijn waterbewoners. Michel Pepe laat ons genieten van een opmerkelijk muzikaal werk met lichtenergie en kristalheldere tonen vol eindeloze liefde. Een bijzondere reis door het waterlandschap, de schoonheid van Atlantis, lichtgevende koralen en dolfijnen.

Michel Pepe - The Wings of Love Orm 61912

!
Michel Pepe -The Wings of Love
Michel Pepe - The Wings of Love
De CD The Wings of Love bevat geraffineerde, prachtige composities die lichaam en geest helen. Voedsel voor de ziel. Michel Pépé’s muziek is vooral ontspanningsmuziek en geschikt voor yoga en andere therapeutische doeleinden.

Midori - A Promise of Enchantment Mgcd 189

!
Midori - A Promise of Enchantment
Midori - A Promise of Enchantment
De CD A Promise of Enchantment van Midori volgt de voetstappen van de populaire Promise-serie en belooft ons een moment voor onszelf; een adempauze om te ontspannen. Muziek voor het hart om te inspireren en een beetje vrede te bewerkstelligen. Een aangename ontsnapping naar een wonderbaarlijke plek vol onschuld.

Midori - A Promise of Love Mg 194

!
Midori - A Promise of Love
Midori - A Promise of Love
Verras jezelf en je dierbaren met muziek van het hart voor het hart. Romantisch, intiem, in een diepe ontspanning. Voeding voor de ziel.

Midori - A Promise of Relaxation Mg 328

!
Midori - A Promise of Relaxation
Midori - A Promise of Relaxation
Een bestseller CD van Midori: A Promise of Relaxation. Gelukzalige ontspanning, kalmerenderen zachte tonen van piano, gitaar..vrede, sereniteit. Laat uw dagelijkse beslommeringen verdwijnen met deze prachtige muziek.

Midori-Bonsai Garden Nwm 486

!
midori-bonsai garden
Midori - Bonsai Garden

De zachte schoonheid van de Bonsai tuin biedt de perfecte ambiance voor meditatie en dit album geeft exact de sfeer weer van deze speciale plek. Fluit, Windgongen, Keyboard, Bellen en Percussie.

Mike Howe - Islands of Anywhere RM 5770

!
Mike Howe - Island of Anywhere
Mike Howe - Islands of Anywhere
In de CD Islands of Anywhere is het doel van Mike Howe om een melodisch album te creëren met pakkende stukken, geschikt als rustgevend middel tegen deze soms zo chaotische en problematische wereld. De gitaar geeft de melodieën een akoestische helderheid zodat u uw eigen wereld kunt dromen, waar u maar wilt; naar uw eigen Islands of Anywhere.

Mike Howe - Round River RM 5769

!
Mike Howe - Round River
Mike Howe - Round River
De CD Round River dankt zijn naam aan de ecologische metafoor van Aldo Leopold; de mythische rivier die niet lineair was maar rond. Het water stroomt eindeloos rond in zichzelf. Mike Howe is ecoloog en geïnspireerd door deze cirkel in de natuur is dit prachtige album ontstaan. 

Mike Rowland and Christa Michell-Dolphin Music for the Inner Child Orp 60762

Bestseller!
!
mike rowland-dolphin music for the inner child
Mike Rowland and Christa Michell - Dolphin Music for the Inner Child

Twee welbekende artiesten bundelen hun helende krachten in dit betoverende album. In deze healingsymfonie gaat Mike Rowland samen met Christa Michell terug naar zijn roots van Fairy Ring en Silver Wings. In Dolphin Music for the Inner Child verweeft hij de magische wereld van de dolfijnen met zijn zachte helende melodieën.

Mike Rowland-Dream of Fairies and Angels Orm 62592

Bestseller!
!
mike rowland-dream of fairies and angels
Mike Rowland - Dream of Fairies and Angels

Dream of Fairies and Angels is 20 jaar magische muziek gemixt met betoverende natuurgeluiden, hoogstandjes uit Mike Rowlands carrière. Het begon allemaal met de Fairy Ring, een wereldwijde hit op New-Age gebied. Zijn muziek opent je hart.

Mike Rowland-The Fairy Ring Or 2809

!
mike rowland-the fairy ring
Mike Rowland – The Fairy Ring

Vloeiende rustgevende muziek, geïnspireerd door een sensitieve samenklank met de natuurkrachten. The Fairy Ring is het eerste album van Mike Rowland en ook het bekendste in het meditatieve genre en de ontspanningsmuziek. In het begin van de tachtiger jaren had Mike een buitengewone ervaring... 

 

Miten and Deva Premal-Strenght of a Rose Pm 04443

!
deva premal and miten-strength of a rose
Miten and Deva Premal - Strenght of a Rose
Strenght of a Rose bevat 14 juweeltjes die uw hart niet onberoerd zullen laten. Dit album is een van de eerste opnames van Miten en Deva Premal en onthult hun speciale gave voor spirituele songs. Begeleid op gitaar en piano.

Parijat-Offerings Ne 3103

!
parijat-offerings
Parijat - Offerings
Offerings is het ideale album voor iedereen die op zoek is naar een ruimte vol vrede, sereniteit en healing. Offerings neemt u mee op een meditatieve reis van geluid die u kalmeert en ontspant.

Paul Lawler-Sundance Nwm 323

!
paul lawler-sundance
Paul Lawler - Sundance

Sundance is gebaseerd op het geweldig mooie geluid van de Native American fluit en gitaar, doorweven met prachtige Bansuri solo's van Vladiswar Nadishana. Paul heeft niet alleen een collectie inspirerende composities gecreëerd maar is er tevens in geslaagd om de sfeer en energie zuiver weer te geven van deze prachtige instrumenten.

Paul Sills - Awake and Dreaming Mg 370

!
Paul Sills - Awake and Dreaming
Paul Sills - Awake and Dreaming
Laat uw creative gedachten de vrije loop met de rustige composities van Paul Sills en sta uzelf toe te ontsnappen aan dagelijks terugkerende beslommeringen. CD Awake and Dreaming stimuleert de verbeeldingskracht om te dagdromen met een geestverruimende kwaliteit.

Paul Sills - Devas Ocean Spirits Mg 393

!
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
CD Ocean Spirits is het vervolg-album op Devas Nature Spirits en bevat zowel de kalmte als de kracht van de oceaan met harmonieuze, subtiele en etherische melodieën. Het woord Deva komt uit het Sanskriet en betekent 'een wezen van briljant licht'.