Lex van Someren-Sacred Moments Cd 2752

!
lex van someren-sacred moments best of
Lex van Someren - Sacred Moments (The Best Of)

Dit album is een collectie van de meest populaire songs die Lex van Someren heeft opgenomen op cd in de jaren 1993 tot 1998. De song Warm Hands heeft een nieuwe tekst en is opgedragen aan prinses Diana en heet nu Diana for You.

Lex van Someren-Shangrila Cd 2702

!
lex van someren-shangrila
Lex van Someren - Shangrila

Shangrila is de expressie van Lex totale muzikale spectrum. Sterke contrasten zoals Jannai en Initiation of a Mother zijn verrassend verfrissend. Meditatieve klanken, helende natuurgeluiden en een vrolijk fluitje laten u contact maken met uw diepste zielservaringen. Er ontwaakt een verlangen naar vriendschap, intimiteit en liefde. Zijn meest populaire cd tot nu.

Llewellyn - Angel Sleep PM 275

!
Llewellyn - Angel Sleep

Llewellyn - Angel Sleep

De CD Angel Sleep biedt u niet onderbroken, pauzenloze diepe ontspanningsmuziek met een touch of angels. Het album is speciaal door Llewellyn ontwikkeld voor alle leeftijden en ideaal voor mensen met slaapproblemen.

Llewellyn - Journey to our Dreams Nwm 564

!
llewellyn-journey to our dreams
Llewellyn - Journey to our Dreams

In dit album neemt Llewellyn de luisteraar mee op een ontdekkingsreis door de astrale realiteit van de droomfase. Ontdek deze wereld waar gedachten vrij kunnen stromen langs een rivier van fantasie en illusies opgeroepen door zacht meeslepende muziek. De cd is verdeeld in 4 gedeelten: deel 1 helpt je lichaam te ontspannen, deel 2 gaat over het loslaten van de dag, deel 3 helpt je dromen en deel 4 dromen. 

Llewellyn - Journey to the Temple Nwm 491

!
llewellyn-journey to the temple
Llewellyn - Journey to the Temple

Llewellyn heeft een cd gecreëerd die niet alleen werkt op het fysieke level, rustgevend en ontspannend maar ook op het metafysieke niveau dat de staat van bewustzijn kan verhogen. Een geweldig vredig, meditatief, klanktafereel.

Louisa - Gentle Touch Nwm 103

!
louisa-gentle touch
Louisa - Gentle Touch

Gentle Touch is het debuut album van Louisa, een unieke, jonge muzikant die een fantastisch mooie cd heeft gecomponeerd met een ontspannend effect geschikt voor jong en oud. Zij heeft een gevoelige eigen stijl zoals weergegeven in haar composities, persoonlijk en emotioneel.

Majbritte Ulrikkeholm-Rising from Love Fmf 1269

!
majbritte ulrikkeholm-rising from love
Majbritte Ulrikkeholm - Rising from Love

Na drie eerder verschenen albums met teksten van de drie grote dichters Kahlil Gibran, William Blake en Walt Whitman is Majbritte terug met Rising from Love met haar eigen persoonlijke teksten en muziek. Het is haar reis door het gebroken hart, een reis naar volwassen liefde.

Majbritte Ulrikkeholm-Songs of Innocence Fmf 1226

!
majbritte ulrikkeholm-songs of innocence
Majbritte Ulrikkeholm - Songs of Innocence

Songs of Innocence is een uniek album en omvat de echte natuur van william Blake; als een regenboog zijn William Blake's tijdloze gedichten vol vreugde en puurheid en van een natuurlijke wijsheid. Majbritte Ulrikkeholm's prachtige stem en muziek verheffen zijn gedichten tot een hoger level.

Majbritte Ulrikkeholm-Songs of Passion Fmf 1258

!
majbritte ulrikkeholm-songs of passion
Majbritte Ulrikkeholm - Songs of Passion

Walt Whitman is de inspiratie die ons kracht geeft, het vuur, de passie en de vreugde. Hij is vol enthousiasme over de natuur en beschrijft met bulderende stem de ontstuimige rivieren, de bergen en de zanderige stranden. Whitman is een prachtige, ruwe diamant. Majbritte zingt zijn teksten soms fluisterend en dan weer vol passie en vreugde.

Mara - The Garden of Souls Srcd 812

!
Mara -The Garden of Souls
Mara - The Garden of Souls
Meditatieve klanken van Mara's pianomuziek veroveren uw hart in The Garden Of souls. Een heerlijke CD met ontspanningsmuziek.

Marco Lars - Garden in Heaven Fmf 1312

!
Marco Lars - Garden in Heaven

Marco Lars - Garden in Heaven

Prachtige instrumentale muziek van Marco Lars met het thema "Garden in Heaven". Twinkelende belletjes in de wind, het zachte ruisen van de golven, meeuwen, gregoriaanse geluiden van monniken, het meditatieve ontwaken van de natuur.

Medwyn Goodall - Echoes of Emergence Mg 408

!
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Emergence was het eerste album dat Medwyn Goodall in 1987 uitbracht. Ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum heeft hij het album opnieuw opgenomen. Het is geen remix maar een nieuw album geïnspireerd door de vroege ochtendnevel over de Helford River in Cornwall.
 

Medwyn Goodall - Essential Medwyn MG 358

!
Medwyn Goodall - Essential Medwyn

Medwyn Goodall - Essential Medwyn 

Een dubbelalbum met een imposante collectie van de beste tracks van Medwyn Goodall uit de afgelopen 14 jaar. Een zeer persoonlijke cd met nummers van onder andere Dreamweaver, Serve Chilled, Clan 3 en de bonustrack Elven, een prachtig nog niet eerder uitgebracht nummer.

Medwyn Goodall - The Guitar Man MG 357

!
Medwyn Goodall - The Guitar Man

Medwyn Goodall - The Guitar Man 

De CD The Guitar Man bevat een indrukwekkende en unieke verzameling gitaartracks van Medwyn Goodall. De tracks komen van diverse albums, waaronder Medicine Woman 5, The Sorcerers Daughter, Moon Goddess 2 en Earth Goddess.

Medwyn Goodall en Terry Oldfield - OM mgcd 81TO

!
Medwyn Goodall & Terry Oldfield
Medwyn Goodall en Terry Oldfield - OM
Voor het eerst hebben Terry en Medwyn hun krachten verenigd. Het resultaat is een fantastische technische en muzikale reis. Elke track wordt gespeeld door een gastartiest samen met Medwyn op Gitaar en Terry op Fluit waarvan elk stuk de interpretatie is van OM van de gastartiest. De gastartiesten zijn, Threefold, Neil H, Roland Sante, Guy Sweens, Simon Lovelock, Stephen Page, Paul Lawler and Karl Maddison.

Medwyn Goodall-Earth Goddess Mgcd 93

!
medwyn goodall-earth goddess
Medwyn Goodall - Earth Goddess
Met Earth Goddess vieren we de kracht van de Godin en de heilige dieren met veel energie, ritme en melodische gratie in een tropische ambiance. Medwyn laat u genieten van een tropisch eiland met palmen, witte stranden en een warme blauwe zee, met dat ontspannen gevoel en een vleugje sereniteit. Instrumenten: Gitaar, Drums, Panfluit en Keyboard.

Medwyn Goodall-Origins Mgcd 132

!
medwyn goodall-origins
Medwyn Goodall - Origins

In 2007 werd de Goodall familiestamboom uitgezocht tot in 1600 waar de roots van Medwyn liggen in een Keltisch dorp in Wales dichtbij Snowdonia. Origins is zijn persoonlijke reis terug naar het begin. Het album is in de stijl van zijn vroegste werken zoals Kindred Spirit en In the Stilness of a Moment. Gevoelige, eenvoudige muziek geconcentreerd rond Medwyn's liefde voor de gitaar.

Merlino - Touch of Eternity S 12131

!
Merlino - Touch of Eternity
Merlino - Touch of Eternity

De specialist in Healing Sound Merlino creëert met CD Touch of Eternity een etherisch klanktapijt vol schoonheid, vreugde en vrede. Ervaar een vleugje eeuwigheid, ontspanning en innerlijke verjonging. De muziek schenkt ons vernieuwde energie, goed geaard in een nieuwe wereld.

Michel Pepe - Elixir d'Amour 31489

!
Michel Pepe - Elixir d Amour
Michel - Pepe - Elixir d'Amour

De muziek van CD Elixir d'Amour gaat over de zoektocht naar het levenselixer dat ons hart opent voor liefde. Michel Pépé schenkt ons een prachtig muzikaal meesterstuk die u omringt met de betoverende sfeer van romantiek en grenzeloze liefde.


 

Michel Pepe - La Cascade Féerique MP 31896

!
Michel Pepe - La Cascade Feerique
Michel Pepe - La Cascade Féerique

CD La Cascade Féerique is een magische reis in het rijk der elfen. Betoverende muziek door een schitterende wereld van de natuurgeesten. Instrumenten: Harp, Piano, Viool, Panfluit, Gitaar, Oboe, Klarinet, koren en kristalheldere keyboardklanken.