Howard Green-Tapestry of Light Nwm 527

!
howard green-tapestry of light
Howard Green - Tapestry of Light

Dit album van Howard is zeer gewaardeerd om zijn buitengewone originele compositie. Engelachtige stemmen met klassiek gitaar, cello, keyboard en zachte percussie creëren een album met prachtige geluiden, ontspannend en inspirerend.

John Richardson - Barefoot Angel Nwm 7296

!
John Richardson - Barefoot Angel
John Richardson - Barefoot Angel

Op deze CD Barefoot Angel heeft John Richardson een diepgaande combinatie gemaakt van geluid, muziek, oude mantras en gezangen. Maak uw gedachten los van de alledaagse beslommering, laat die zorgen gaan met de schoonheid en inspiratie die u leidt naar een moment van absolute tevredenheid, vrede.

John Serrie-And the Stars go with You Nwm 32

!
john serrie-and the stars go with you
John Serrie - And the Stars go with You
Het galactische klankbord is verassend warm en produceert een diepe vredige oase van geluid. Bespiegelend, etherisch en sereen. Deze muziek is ideaal voor therapie en healing. Keyboard.

Jonathan Still-The Awakening Nwm 319

!
jonathan still-the awakening
Jonathan Still - Awakening

The Awakening is het vervolg op het grote succes "Under the Bodhi Tree". Jonathan Still  komt terug met hartverwarmende composities met de aandacht op gitaar- en pianomelodieën. Voeg toe aan deze infusie van percussie een vleugje vocals, etnische instrumenten, snaren en atmosferische geluiden en het resultaat is een album dat Jonathan bevestigd als een uitzonderlijk New Age artiest.

Juliana-Natural Woman Pm 0090

!
juliana-natural woman
Juliana - Natural Woman

Met Natural Woman presenteert Juliana een van haar meest tijdloze en vederlichte albums. Haar klassieke engelachtige stem gecombineerd met een overlay van mooie harmonieën maken Natural Woman tot een ontspannings-cd met 'n etherisch dromerig klanktapijt.

Juliana-Woman Wisdom Nwm 516

!
juliana-woman wisdom
Juliana - Woman Wisdom

Muziek van magische schoonheid gecombineerd met de hemelse stem van Juliana en het etherische muzikale meesterschap van Llewellyn. Juliana is snel een van de beste new-age zangeressen geworden met haar pure zang en engelachtige klank. Woman Wisdom bevat persoonlijke gezangen over spirituele gidsen, beschermengelen, helende kristallen, dieren, geloven in jezelf en bevat eveneens mythen en legendes over de Kelten en Zeemeerminnen. ....

Karunesh - Enchantment KM 005

!
karunesh - enchantment
Karunesh - Enchantment
Op Enchantment staan door Karunesh zelf geselecteerde nummers van zijn albums Heart Chakra Meditation, Secrets of Life, Silent Heart en Beyond Heaven. De uitgekozen composities onthullen melodieuze ritmes die je helpen bij het openstellen en verjongen van je hart, lichaam en geest. Ze ondersteunen je innerlijke balans en welzijn en voeren je naar een plek van eenheid en eenvoud.

Karunesh-Beyond Heaven Orb 61852

!
karunesh-beyond heaven
Karunesh - Beyond Heaven

Melodieus ritme gemixt met Fluit, Snaren, Keyboard en Percussie. De Piano is zowel energiegevend als ontspannend. Beyond Heaven is een opvolger van de bestsellers Secrets of Life en Global Spirit; echte liefde voor muziek. Karunesh heeft zichzelf inmiddels bewezen met o.a. de succesvolle serie "Buddha Bar".

Karunesh-Silent Heart Orp 60592

!
karunesh-silent heart
Karunesh - Silent Heart
In Silent Heart zijn de Shakuhachi, de Oboe, de houten basfluit, Tibetaanse klankschalen en het keyboard verweven tot een meditatief klanktapijt waarin Karunesh majestueus zijn eigen symfonische expressie vind. De muziek is opgebouwd uit zachte ontspannen muziek met gevoelige melodieën.

Karunesh-Sounds of the Heart Orb 61332

!
karunesh-sounds of the heart
Karunesh - Sounds of the Heart

Heerlijk liggen in het groene gras of op het zachte witte strand aan zee. Creëer uw eigen wereld met een heldere blauwe hemel en ga mee met de vogels in de lucht. Deze muziek met zijn eenvoudige schoonheid geeft u nieuwe energie en ruimte in uw hart.

Karunesh-The Way of the Heart Orp 60582

!
karunesh-the way of the heart
Karunesh - The Way of the Heart

Gevoelige melodieën verpakt in soul ritmen en ambient sferen begeleiden u op een reis van het hart, kalmerend en ontspannend maar toch levendig en vol vreugde. Deze muziek laat u ruimte voor uzelf; een innerlijk welzijn op een plek die we kennen vanuit onze kindertijd toen alles nog was verbonden met eenvoudige en heldere gevoelens.

Kerani - Artic Sunrise KM 1403

!
Kerani - Artic Sunrise

Kerani - Artic Sunrise 

Arctic Sunrise van Kerani is een muzikale reis naar de koudste plekken op onze planeet, naar de mysterieuze wereld van het ijs. Op Arctic Sunrise (haar derde album) laat Kerani je onder meer het wonder ervaren van de eerste zonsopkomst op de Noordpool na vele maanden duisternis. 

Kerani - Wings of Comfort

!
kerani - wings of comfort
Kerani - Wings of Comfort
CD Wings of Comfort is de debuut cd van Kerani in 2011.  Drie tracks met zachte helende muziek in totaal 70 minuten genieten en helemaal tot jezelf komen, gekoesterd in de veilige warme vleugels van een engel.

Kevin Kendle-Clouds Nwm 483

!
kevin kendle-clouds
Kevin Kendle - Clouds

Muziek geìnspireerd door de schoonheid van de wolken. Luisteren naar Kevin Kendle's muzikale interpretatie van wolkenformaties is net zo relaxing en therapeutisch als in een zonovergoten wei liggen kijken hoe de wolken langsdrijven.

Kevin Kendle-Flowers Nwm 514

!
kevin kendle-flowers
Kevin Kendle - Flowers

Kevin wordt begeleid door Ian Cameron Smith op gitaar en creëert een album dat niet alleen perfect de schoonheid van bloemen weergeeft maar geeft de luisteraar tevens nieuwe pure energie en verfrissende inspiratie.

Kim Skovbye - There and Back Again Fmf 1118

!
Kim Skovbye - There and Back Again
Kim Skovbye - There and Back Again
De CD There and Back Again van Kim Skovbye is geïnspireerd op Tolkien's The Hobbit. Lieflijke, sprookjesachtige muziek roept beelden op van elfjes, draken, The Ring en geeft een vleugje betovering aan uw leven. Met natuurgeluiden.

Kit Morgan-Glidepath Nwm 784

!
kit morgan-glidepath
Kit Morgan - Glidepath

Los van de aarde, de muzikale thermodynamiek laat geest en ziel zweven naar ongekende hoogten van vergetelheid. Kit Morgan creëert een buitengewoon ontspannen sfeer om te relaxen. Het serene, zachte geluid van de gitaar is puur luistergenot.

 

Kristian Thorsager - Nothing but Peace Fmf 1382

!
Kristian Thorsager - Nothing but Peace
Kristian Thorsager - Nothing but Peace
Nothing but Peace van Kristian Thorsager is balsum voor de ziel; de cd kalmeert en ontspant op meditatieve wijze. Zacht vloeiende golven pianomuziek gemixt met Kristian Thorsager's stem creëren een pakkende, vredige sfeer.

Lex van Someren - Traumreise Avap 043

!
Lex van Someren -Traumreise

Lex van someren - Traumreise (de muziek)

Naar aanleiding van de DVD "Traumreise" en de biografie van Lex van Someren bevat deze CD de muziek van de filmopnamen. De opname vertoont dat in het leven grote en kleine dromen waarheid kunnen worden.

Lex van Someren-Balinea Cd 29590

!
lex van someren-balinea
Lex van Someren - Balinea

Meditatieve muziek met de prachtige stem van Lex van Someren en Sara Olivier. Balinea is ontstaan uit de inspiratie door Lex reizen naar Bali, het smaragdgroene eiland met zijn duizend tempels en buitengewone klanken. De cd is bijzonder geschikt voor Ontspanning, Spa en Feng Shui.