Christa Michell-Reflections Orm 62972

Bestseller!
!
christa michell-reflections
Christa Michell - Reflections
De klassieke muziek van Christa Michell helpt u de spanning te verminderen na de beslommeringen van een drukke dag. Op deze cd kunt u luisteren naar werken van Bach, Vivaldi, Pachelbel, Satie, Gluck, Fauré, Ravel, Bizet en Albinoni. Chris Michell speelt Fluit en Keyboard.

Clookai - Spirits of the Faerie Pm 135

!
clookai - spirits of the faerie
Clookai - Spirits of the Faerie
Het betoverende fluitspel van Clookia in het album Spirits of the Faerie neemt u mee naar een geheim magisch land van elfen en feeën. Dans de wals van de faerie queen en luister naar de verhalen van de faeries. Clookai is bekend van de succesvolle cd Massage Gold.

David Sun-Tranquility II Nwm 316

!
david sun-tranquility ii
David Sun - Tranquility II

Betoverend anders, maar met nog steeds de bekende spirit die je steeds weer herkend van de eerste Tranquility. David is terug met het lang verwachte vervolg van Tranquility, een van de best verkochte New World titels aller tijden.

David Sun-Tranquility Nwm 204

Top 50 nr. 17
!
david sun-tranquility
David Sun - Tranquility
Een zachte golf muziek die je bewustzijn overspoeld met amper een rimpel. Een gecentreerde, reflectieve continuïteit wordt gehandhaafd terwijl de muziek voortschrijdt met een bijna kosmisch gevoel voor vrede. Het album heeft een dromerige kwaliteit van delicate, transparante puurheid die helende elementen bevat.

Deuter - Atmospheres Ne 2906

!
deuter-atmospheres
Deuter - Atmospheres

Atmospheres omhult u als een deken van muzikale kleuren. Pianomelodieën en de sonore klank van de Cello vermengen zich met de rustgevende klanken van een nog onberoerd natuurlandschap. Weer lukt het Deuter om de luisteraar uit te nodigen naar een toestand van trance en diepe ontspanning. Laat u betoveren door dit muzikale meesterwerk en de ervaring van absolute stilte in uzelf.

Deuter - Eternity Ne 2901

!
deuter-eternity
Deuter - Eternity

Eternity spant de kroon op de laatste 14 jaar van Deuter's muziek. Het album illustreert het brede talent zowel in stijl als in zijn eigen musikale visie. Op Eternity zijn de bekendste Deuter composities bijeen gebracht. Deze collectie geeft de helende en tijdloze kwaliteit van Deuter’s repertoire prima weer en onthult eens te meer zijn unieke gave van muzikale toverij.

Deuter - Mystery of Light Ne 3101-2

!
deuter-mystery of light
Deuter - Mystery of Light
De muziek van multi-instrumentalist Deuter neemt ons mee door de eeuwen van originele Renaissance muziek en Barok met Klavecimbel, Fluit en Harp. In Memories of an Angel keert Deuter terug naar zijn op panio gebaseerde New Age stijl met een vleugje synthesizer.

Deuter - Sun Spirit Ne 2003

!
deuter-sun spirit
Deuter - Sun Spirit

De zon komt op aan de horizon en de eerste stralen beginnen hun weg te vinden naar onze ramen. Vreugde en blijheid komt bij ons binnen met die zonnestralen. Het wordt een prachtige dag en wij mogen daaraan deelnemen. Dat was Deuter's inspiratie voor het album Sun Spirit.

Frantz Amathy - Music for a Positive Mind Fmf 1392

!
Franz Amathy-Music for a Positive Mind
Frantz Amathy - Music for a Positive Mind
De nieuwe CD Music for a Positive Mind van Franz Amathy bevat muziek om stress te reduceren met een positieve invloed op lichaam en geest. Instrumenten o.a. Harp, Panfluit, Piano, Synthesizer en klassieke percussie.

Frantz Amathy - Music for Daily Joy Fmf 1406

!
Frantz Amathy - Music for Daily Joy
Frantz Amathy - Music for Daily Joy
CD Music for Daily Joy van Frantz Amathy verspreidt licht en vreugde. Luister en ontdek het geluk in uw dagelijks leven, een geluk zonder reden, zomaar.

Franz Amathy - La Source Sacrée Fmf 1260

!
frantz amathy-la source sacree
Franz Amathy - La Source Sacrée

Een muzikale pelgrimstocht van Franz Amathy naar onze eigen innerlijke bron. Een plaats vol harmonie, licht en rust; La Source Sacreé. Een blik in onze innerlijke bron kan een inspiratie zijn in ons dagelijks leven, op ons pad naar verlichting. Zachte melodieën en zachte panfluit, gitaren, harp, piano, koren, synthesizers en natuurgeluiden.

Fridrik Karlsson - Magical Relaxation Fgc 21

!
fridrik karlsson-magical relaxation
Fridrik Karlsson - Magical Relaxation
Magical Relaxation helpt u om de stress van deze nieuwe en vooral snelle tijd aan te kunnen. Het is bekend, dat stress zeer schadelijk is voor lichaam en geest. Het beste middel daartegen is de kunst van het ontspannen. In ontspannen toestand wordt ons natuurlijke helingmechanisme geactiveerd en is het lichaam beter in staat om vrije radicalen en schadelijke invloeden en ziekten te weerstaan.  

Fridrik Karlsson -Total Tranquility Fgc 83

!
fridrik karlsson-total tranquillity
Fridrik Karlsson - Total Tranquility
Door de huidige drukke en hectische manier van leven hebben we steeds meer behoefte aan momenten van rust en vrede. Het loslaten van de dagelijkse stress en beslommeringen schept gelegenheid tot passieve reflectie op het leven en geeft meer eenheid van verstand, lichaam en geest. 

Fridrik Karlsson -Total Wellbeing Fgc 07

!
fridrik karlsson-total wellbeing
Fridrik Karlsson - Total Wellbeing

Total Wellbeing van Fridrik Karlsson is een meesterwerk om heerlijk van te genieten. Een bijzonder opname van 9 tracks met krachtige energie maar rustige klanken die bijzonder geschikt zijn voor sauna's, schoonheidsinstituten en therapeuten. 

Gandalf - Colours of a New Dawn RM 3155

!
Gandalf - Colours of a New Dawn
Gandalf - Colours of a New Dawn
Onbeschrijflijk mooi is Colours of a New Dawn. Elk moment van de dag ontdekken we opnieuw het wonder van 't leven als we dat ook willen zien. Dan zien we daadwerkelijk Colours of a New Dawn, een nieuwe dag met zijn mogelijkheden, kleuren en sferen.

Gary Plumley-Crossing the Water Nwm 322

!
gary plumley-crossing the water
Gary Plumley and Tony Young - Crossing the Water
Gary en Tony nodigen u uit deel te nemen aan een gedenkwaardige ervaring op hun persoonlijke muzikale reis, op zoek naar hun eigen muzikale graal, dat speciale stukje paradijs waar we allemaal naar verlangen en waar we allemaal naar op zoek zijn. De delicate composities zijn een mix van Saxofoon, Klarinet, Fluit en Piano die een weldadige sfeer creëren zodat u kunt ontspannen in lichaam en geest.

Hendrik Koitzsch - Deep Blue II Fmf 1416

!
Hendrik Koitzsch - Deep Blue II
Henrik Koizsch - Deep Blue II
Cd Deep Blue II is de langverwachte opvolger van het succesvolle album Deep Blue uit 1996. Henrik Koitzsch creëert wonderschone muziek waar je kippenvel van krijgt. Op Deep Blue II staan prachtige melodieën die zorgen voor een meditatieve ontspanning. Een verrassende opname waar je steeds weer iets nieuws in hoort.

Henning Flintholm - Purity Fmf 1411

!
Henning Flintholm - Purity
Henning Flintholm - Purity
Alweer een bestseller CD van Henning Flintholm. Purity is heerlijke muziek voor ontspanning, Yoga, meditatie, massage, tantra en je kunt er ook heerlijk mee slapen. Puurheid en eerlijkheid met o.a. Piano, Fluit, Harp, Synthesizer en Percussie.

Howard Green-Café Amore Nwcd 012

!
howard green-cafe amore
Howard Green - Café Amore

Cafe Amore ontstond een tijd geleden op de snaren van een Cello toen Howard het gevoel had zijn muzikale horizon te moeten verbreden. Die ontdekkingsreis ging door orkesten van grote meesters en componisten totdat Howard zijn werk naar tevredenheid kon voltooien.

Howard Green-Tapestry of Light Nwm 527

!
howard green-tapestry of light
Howard Green - Tapestry of Light

Dit album van Howard is zeer gewaardeerd om zijn buitengewone originele compositie. Engelachtige stemmen met klassiek gitaar, cello, keyboard en zachte percussie creëren een album met prachtige geluiden, ontspannend en inspirerend.