Ontspanningsmuziek

De beste ontspanningsmuziek om heerlijk te kunnen relaxen of als achtergrondmuziek te gebruiken.  

Geniet van de Faeries van Clookai, de melodieuze ritmes van Karunesh, ontdek de diversiteit van Aeoliah en ga op reis met Andreas om u te bevrijden van uw alledaagse beslommeringen. Ontspan met de cd's van ontspanningsmuziek.

 

Anugama-The Lightness of Being Osm 112-2

!
anugama-the lightness of being
Anugama - The Lightness of Being
Een collectie gevoelige muziek speciaal ontworpen voor Ontspanning, Massage of Meditatie. Instrumenten: Gitaar, Flamengo Gitaar, Hawaiaanse Gitaar, Fluit, Electronische Fluit, Dwarsfluit, Native American FLuit, Shakuchachi, Keyboards en Native American Drums.

In-Di-Go-Relaxation Nwm 733

!
indigo-relaxtion
In-Di-Go - Relaxation
Het is belangrijk dat we dagelijks de tijd nemen om ons terug te trekken van de drukte en stress en ons lichaam, ziel en geest omgeven met rustige momenten van bezinning. Of je nu graag 's avonds in je favoriete stoel zit, of een zalig uurtje doorbrengt in de badkuip, mediteert, essentiële oliën verdampt, of jezelf verwent met een massage, de diepgaande vredige klanken van Keyboard, Fluit, Gitaar en  zachte Percussie van CD Relaxation van InDiGo helpen je een stressvrije, heilige plek te creëren waar je heerlijk kunt relaxen, loslaten en herstellen, elke dag steeds weer.

Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence 3

!
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence3
Aangename synthesizer sferen en fijne melodieën creëren een optimale ambiance voor ontspanning en meditatie. Luister en ontspan.

Bernward Koch - Filled with Light RM 2743

!
Bernward Koch - Filled with Light
Bernward Koch - Filled with Light
Prachtige cd van Bernward Koch geïnspireerd door schoonheid van de natuur. Voor meditatie, om lekker te slapen of gewoon om te kunnen ontspannen. Sfeervolle muziek verlicht uw pad.

Acama-Waterlife Ethic 10802

!
acama-water life
Acama - Waterlife

Waterlife is de muzikale reis van het water; vanuit de bron door het landschap tot aan de zee. Daar verdampt het en komt uiteindelijk als regen weer terug en alles begint weer van voren af aan.

Aeoliah-Divinaura Orm 62912

Bestseller
!
aeoliah-divinaura
Aeoliah - Divinaura

Divinaura is een nieuwe muzikale expressie van Aeoliah van rijke composities gemixt met klassiek geïnspireerde thema's gecombineerd met New Age en World fusion. In dit album kunt u de schoonheid en diversiteit van Aeoliah duidelijk ervaren.

Aeoliah-J'Adore Orl 61902

!
aeoliah-jadore
Aeoliah - J' Adore
Aeoliah is sinds 20 jaar een geliefde artiest op het gebied van engelenmuziek. Er staan verscheidene successen op zijn naam zoals o.a. Healing Music for Reiki in 4 delen. Voor het eerst sinds lange tijd worden we bijzonder aangenaam verrast met dit klassiek geïnspireerde meesterwerk vol schoonheid en liefde in adoratie voor de onsterfelijke spirit die in ons leeft.

Aeoliah-Love in the Wind Or 2857

!
aeoliah-love in the wind
Aeoliah - Love in the Wind

Lieflijke, romantische melodieën met Piano, snaren, Harp, Fluit, engelenkoren en Synthesizers.


Alberto Grollo - Natural Feelings Orm 66382

!
Alberto Grollo - Natural Feelings
Alberto Grollo - Natural Feelings

Tijdens zijn reizen in Amerika raakte Alberto Grollo geïnspireerd door de prachtige natuur in de Nationale Parken. De muziek geeft de eeuwenoude sfeer en betekenis weer van de meest indrukwekkende plekken op aarde. ~ De kracht van de natuur is overweldigend en ik hoop dat ik met Natural Feelings de indruk die deze wonderen der natuur op mij hebben gemaakt, op de luisteraar kan overbrengen. ~ Alberto Grollo

Andrew Kinsella - Forest Sanctuary Mg 371

!
Andrew Kinsella - Forest Sanctuary
Andrew Kinsella - Forest Sanctuary
Cd Forest Sanctuary van Andrew Kinsella neemt je mee naar je eigen toevluchtsoord diep in het bos, naar een veilige plek van rust en sereniteit. Een combinatie van rustige instrumentatie, rijke sferen en suggestieve melodieën vergezellen je op dit pad.

Anthony Miles-Evening Stillness Nwm 439

!
anthony miles-evening stillness
Anthony Miles – Evening Stillness

Zachte Keyboard en de natuurlijke geluiden van een tropische zonsondergang creëeren de perfecte sfeer om het einde van een liefdevolle dag te vieren. Anthony Miles heeft prachtige melodieën en verfijnde geluiden verweven met als resultaat muziek met een heerlijke warme klank en kalmerende zachtheid. 

Anugama-Celestial Classics Osm 111-2

!
anugama-celestial classics
Anugama - Celestial Classics

Bekende stukken van Beethoven, Vivaldi, Bach, Pachelbel en Eric Sati met een klassiek helend effect. De composities zijn op een lager tempo gearrangeerd van 60 slagen per minuut om een kalmerend en ontspannen effect te bewerkstelligen.

Anugama-Silent Joy Osm 115-2

!
anugama-silent joy
Anugama - Silent Joy

Charmante panfluitvariaties laten ons delen in de vreugde van het thuiskomen. Anugama's muziek is metamuziek van intercultureel niveau en heeft een speciale verlichtende kracht van vreugde. Anugama speelt Panfluit, Piano, Percussie, Shakuhachi, Keyboard en Tambura.

Asher Quinn - Falling Through Time SSM 016

!
asher-falling through time
Asher Quinn - Falling Through Time

Falling Through Time bestaat uit 16 schitterende en hartstochtelijke tracks, waarvan er 9 nieuwe composities zijn, 6 traditionele ballads en 1 track is een cover versie van het delicate "This little bird" dat grote bekendheid kreeg door de uitvoering van Marianne Faithfull. In veel opzichten bevestigt dit album Asher's handelsmerk dat hem binnen het new age genre zo uniek maakte in zijn begin periode, inmiddels al weer meer dan 20 jaar geleden.....

Brian Carter-Heart of the Circle Nwm 548

!
brian carter-heart of the circle
Brian Carter - Heart of the Circle

Vanaf het moment dat je in deze magische cirkel stapt, zul je de betovering voelen van dit prachtige album en je niet meer loslaten. Na het gigantische succes van Brian's eerste album Walking in Harmony, neemt hij ons nu mee op een magische ontdekkingsreis.  Zes steencirkels zijn de basis voor 6 nummers, geïnspireerd door cirkels in Noordoost Schotland.

Carsten Rosenlund-Morning Mist Fmf 1115

!
carsten rosenlund-morning mist
Carsten Rosenlund - Morning Mist

Morning Mist heeft sprankelende melodieën van tijdloze schoonheid voor een perfecte frisse start van een nieuwe dag. Instrumenten: synthesizer, recorder, accordion & sampler.

 

Chinmaya Dunster - Gaia's Garden Ne 3113

!
Chinmaya Dunster - Gaias Garden
Chinmaya Dunster - Gaia's Garden
Gaia's Garden bevat de muzikale expressie van Chinmaya Dunster's gevoelens voor de mooiste plekjes op aarde. Gaia (de godin van de Aarde bij de oude Grieken) is een metafoor voor de onderlinge verbondenheid van al het leven op onze planeet. Deze muziek is een eerbetoon vol liefde aan de godin gebruik makend van gitaar, viool, sarod, santoor, bas, keyboard, oudney, cretan, lyra, fluit cello en piano.

Chris Conway-River of Life Pm 42

!
chris conway-river of life
Chris Conway - River of Life

Volg de stromende rivier vanuit zijn bron naar de zee en verder; een bespiegelende reis van het leven. Deze dromerige, ontspanningsmuziek gespeeld op een verbazingwekkende collectie instrumenten is een unieke melange van wereldmuziek van een multi-instrumentaal meester.

Christa Michell-Dolphin Love Orb 2921

Bestseller!
!
christa michell-dolphin love
Christa Michell - Dolphin Love

Een klassieker met Chris Michell op haar magische fluit en het geluid van dolfijnen. Met een verkoop van meer dan 500.000 exemplaren kunnen we oprecht spreken van een bestseller. Chris Michell is een internationaal bekende fluitist, componist en soundhealer. Chris wordt geïnspireerd door haar spirituele contact met dolfijnen.

Christa Michell-Ocean of Love Or 61202

!
christa michell-ocean of love
Christa Michell - Ocean of Love (The best Of)
Lichte lieflijke muziek voor meditatie en ontspanning. Traditionele en originele composities allen uitgevoerd om de luisteraar te verbinden met de kracht van de natuurlijke muzikale wereld en het Goddelijke.