The Pure Series

The Pure Series is een uitgelezen collectie ontspannings- en healing cd's met verfijnde kwaliteiten.

Het is puur genieten van elke CD uit de Pure Series. Fijne pianomelodieën voor meditatie en prachtige ontspanningscomposities voor diegenen die moeite hebben met slapen.

Brian King-Pure Piano Nwm pcd 824

!
brian king-pure piano
Brian King - Pure Piano

Beleef het prachtige geluid en de kracht van de piano terwijl u geniet van een nieuwe collectie gedenkwaardige tracks. Gedurende deze persoonlijke collectie van originele composities laat Brian zien dat het voor u mogelijk is mee te gaan op zijn ontdekkingsreis.

John Keech-Pure Serenety Nwm pcd 820

!
john keech-pure serenity
John Keech - Pure Serenity

Instrumentaal artiest John Keech geeft u Pure Serenity, een werk vol verschillende stemmingen op een muzikale ondergrond. Elk stuk laat u levendige beelden zien van een uniek berglandschap. Piano en Orkest lenen zich uitstekend om dat speciale gevoel te creëren voor ontspanning en inspiratie.

John Keech-Pure Meditation Nwm pcd 822

!
john keech-pure meditation
John Keech - Pure Meditation

Pure Meditation is buitengewoon geschikt voor meditatie. Met kalmerende pianomelodieën die u kunt gebruiken als focus of om de juiste sfeer te creëren terwijl u over iets anders mediteert.

Kevin Kendle and Llewellyn-Pure Peace Nwm pcd 814

!
kevin kendle and llewellyn-pure peace
Kevin Kendle and Llewellyn - Pure Peace

Deze presentatie van Pachelbel Canon is een van de meest rustige en inspirerende ooit gemaakt. Kevin Kendle en Llewellyn hebben een puur kalmerend en rustgevend album gecreëerd, ideaal voor ontspanning en meditatie.

Kevin Kendle-Pure Dreaming Nwm Pcd 817

!
kevin kendle-pure dreaming
Kevin Kendle - Pure Dreaming

Vlucht in een wereld van dromen met deze prachtige ontspanningscompositie van Kevin Kendle. Ideaal voor diegenen die moeilijkheden hebben met slapen.

Llewellyn - Pure Relaxation Nwm pcd 818

!
llewellyn-pure relaxation
Llewellyn - Pure Relaxation

Pure Relaxation voorziet ons van sublieme ontspanningsmuziek die kalmeert en verfrist als het koele frisse water uit een waterval. Het transporteert ons door zomerse velden naar een schaduwrijke plek waar de tijd langzaam verstrijkt en de buitenwereld de vrede niet verstoort.

Philip Chapman-Pure Enchantment Nwm pcd 816

!
philip chapman-pure enchantment
Philip Chapman - Pure Enchantment

Deze muziek is tegelijk ontspannend en betoverend. U zult deze muziek als een zachte therapie ervaren die ervoor zorgt dat een staat van rust en kalmte terugkeert en die zorgen en onrust verjaagt.

Stephen Rhodes-Pure Healing Nwm pcd 813

Bestseller
!
stephen rhodes-pure healing
Stephen Rhodes - Pure Healing

De helende kwaliteiten van deze muziek kunt u vrijwel meteen voelen. Pure, heldere melodieën met piano, keyboard snaren en fluit van Stephen Rhodes.

Stephen Rhodes-PureTranquility Nwm pcd 819

!
stephen rhodes-puretranquillity
Stephen Rhodes - Pure Tranquility

Pure Tranquility is geschreven door Stephen Rhodes en uitgevoerd in zijn eigen studio. Het werk is geïnspireerd door de natuur en innerlijke wijsheid.

Stuart Jones-Pure Calm Nwm pcd 815

!
stuart jones-pure calm
Stuart Jones - Pure Calm

Pure Calm zal zelfs de meest gestreste luisteraar opmonteren en zich laten meevoeren in een realiteit van pure ontspanning. Het vloeiende en de perfecte techniek van Stuart Jones op Keyboard creëert muziek van rustige schoonheid die je zacht meevoert en afleidt van de alledaagse beslommeringen en verschaft tevens helderheid van geest.

Stuart Jones-Pure Love and Light Nwm pcd 821

!
stuart jones-pure love and light
Stuart Jones - Pure Love and Light

De expressie van liefde in zijn meest pure vorm kan het hart verzachten en de ziel verlichten. Deze zachte en emotionele composities zijn doorweven met Stuart's zachte piano melodieën, verlokkende gitaar en zweverige fluit die een sensuele opname creëren vol passie.