yoga-girl-meditating-easy-pose-on-the-beach-web-header.jpg-nggid044719-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Avanindra - Natural Healing S10007

!
Avanindra - Natural Healing
Avanindra - Natural Healing

Sfeervolle muziek van Avanindra met natuurgeluiden: regen, onweer, en wind. Speciaal gecomponeerd voor Reiki en klankrituelen voor healing. De muziek is een lange track zonder pauze. Een prachtige cd om een helende omgeving te creëren. rechtenvrij

Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity S0963

!
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon verweeft op dit album klassieke muziek met kosmische klanken om een ontspannen sfeer te creëren. CD Prelude to Infinity laat u ruimte en tijd vergeten om de harmonie als essentie van het universum te ervaren.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De CD Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Aroshanti - TAO Relaxation

!
aroshanti - tao-relaxation
Aroshanti - TAO Relaxation

Tao Relaxation, een bestseller CD van Aroshanti. De pracht van dit album is met geen woorden te beschrijven terwijl je jezelf verliest in haar stilte en absolute schoonheid. In het Zen Budhisme is Tao de weg van Budha. Tao of Dao is de uitdrukking van de natuurlijke balans tussen twee uitersten. Het is zacht en stil maar ongelooflijk krachtig. Het is de Tao die het universum in geordend en in balans houdt.

Aroshanti - Warrior of Zen

!
aroshanti - warrior-of-zen
Aroshanti - Warrior of Zen

Ontdek het pad van de Zen master. Zen energie voor geest, lichaam en spirituele balans. Tien betoverende tracks met authentieke instrumenten, uitgevoerd en gearrangeerd door Shakuhachi meester Aroshanti.

Phil Thornton - Initiation S 07197

!
Phil Thornton - Initiation
Phil Thornton - Initiation

De klassieker van Phil Thornton, nu digitaal geremasterd.  Authentieke, krachtige walvisgezangen en het gekwetter van vogels komen samen met de droomtijdgeluiden van de didgeridoo.

Medwyn Goodall - Great Spirit II MG 433

!
Medwyn Goodall - Great Spirit II
Medwyn Goodall - Great Spirit II

CD Great Spirit II is een direct vervolg op zijn geliefde 'Great Spirit' album. Geïnspireerd door de inheemse Amerikaanse stammen en culturen, met een authentiek Cherokee-gebed.Met inheemse houten fluiten, Buffalo-drums, framedrums en percussie, akoestische gitaar, marimba's en panfluiten.

Adrian Collier - Lost in Fractal Forest S 34525

!
Adrian Collier- Lost in Fractal Forest
Adrian Collier - Lost in Fractal Forest

Adrian creëerde een klankreis vanuit een blauwe oceaan naar de stille wereld van het fractal bos. Terwijl u begeleid wordt door een Engel en door een mystiek betovert scenario reist, zal het pad dat je zult ontdekken, je leven veranderen. Fractal Forest is een cd die je toestaat door zeven inspirerende sferen te reizen.

 

Medwyn Goodall - The Lost Tracks S34288

!
Medwyn Goodall - Medicin Woman the Lost Tracks
Medwyn Goodall - The Lost Tracks
Vergeten stukken uit het studioarchief van Medwyn, tussen notities, ideën van vroegere albums, herleven de oeropnamen van Medicine Woman die nooit iemand gehoord heeft.

Wychazel - Cloud Forest Temple MG 439

!
Wychazel - Cloud Forest Temple
Wychazel - Cloud Forest Temple
CD Cloud Forest Temple is zonder pauze tussen de stukken, ideaal voor ontspanning en visualisatie. Instrumenten als gitaar, marimba, kiowa fluit en dulcimer worden gecombineerd met tropische natuurgeluiden. Een spannende reis naar een wereld vol oude mysterieën, uiteraard van Wychazel.

Sayama - Yoga Meditations S 32823

!
Sayama - Yoga Meditations
Sayama - Yoga Meditations
Op CD Yoga Meditations laat Sayama klanken en natuurgeluiden samensmelten waardoor een ruimte ontstaat voor meditatie en stilte. De onderlinge stukken worden verbonden met zeegeluiden zodat een ononderbroken meditatie mogelijk is.

Global Journey - Angels S34607

!
Global Journey - Angels
Global Journey - Angels
CD Angels is ontspannen muziek van Global Journey met een hemelse touch met positieve, engelachtige composities voor ontspanning of meditatie. Rechtenvrij.

Carl Borden - Morning Embrace RM 6337

!
Carl Borden - Embrace
Carl Borden - Morning Embrace
Een nieuwe dag voelt als een warme omhelzing; vol hoop en verwachtingen. Carl Borden laat je langzaam ontwaken met rustgevende harpmuziek en vogelgeluiden. Morning Embrace kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van meditatie, visualisatie en massage.

Deuter - Mirage S77301

!
Deuter - Mirage
Deuter - Mirage
Het klanklandschap van Mirage leidt u naar een oord waar U beschouwend terug kunt kijken naar het verleden. Een plek die onderdeel uitmaakt van het heden maar niet van deze wereld is. De prachtige muziek van Deuter werkt als een fata morgana, een luchtspiegeling die u zachtjes meeneemt naar die stilteplek. Balsem voor de ziel.

Global Journey - Piano by the Sea S34614

!
Global Journey - Piano by the Sea
Global Journey - Piano by the Sea
Prachtige solo pianomelodieën vloeien samen met de zachte achtergrondklanken van de zee, eb en vloed. Golven rollen over het strand heen en terug, een verfrissende zilte zeelucht. Iedere track is een ode aan een waternimf uit de Griekse mythologie, beschermend en leidend.

Global Journey - Harp Naturally S 34602

!
Global Journey - Harp Naturally
Global Journey - Harp Naturally
Een album voor pure ontspanning van Global Journey. De noten van het harpspel van Bethan Myfanwy zweven als het ware in de ruimte en verbinden zich met de zachte natuurgeluiden op de achtergrond tot een idyllisch klanklandschap.

Ajeet Kaur - Shuniya sv 4830

!
Ajeet Kaur - Shuniya

Ajeet Kaur - Shuniya

CD Shuniya van Ajeet Kaur; een klankreis naar het verleden van de Himalaya, naar Shiva's gezangen over leven en dood, naar die plaats waar Yoga en Meditatie ontstonden. Beleef een samenstelling van Kriyas en meditaties met de ...

Andrew Kinsella - Cosmic Dawn Mg 428

!
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
De kosmische ambience van cd Cosmic Dawn gecombineerd met rustige, suggestieve klanklandschappen is geschikt voor meditatie, diepe ontspanning en om een kosmisch bewustzijn te creëren.

Avalone - Children of the World S28460

!
Avalone - Children of the World
Avalone - Children of the World

CD Children of the World van Avalone is een ode aan de kinderen en de periode van het volwassen worden. De cd verbindt verschillende muziekstijlen en laat het gezang van kinderen samenvloeien om een vrolijke atmosfeer en inspiratie te creëren.