yoga-girl-meditating-easy-pose-on-the-beach-web-header.jpg-nggid044719-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Global Journey - Harp Naturally S 34602

!
Global Journey - Harp Naturally
Global Journey - Harp Naturally
Een album voor pure ontspanning van Global Journey. De noten van het harpspel van Bethan Myfanwy zweven als het ware in de ruimte en verbinden zich met de zachte natuurgeluiden op de achtergrond tot een idyllisch klanklandschap.

Kenio Fuke - Relaxing Melodies of Nature S 31127

!
Kenio Fuke - Relaxing Melodies of Nature
Kenio Fuke - Relaxing Melodies of Nature
Muziek met natuurgeluiden van Kenio Fuke. Als geen ander slaagt Kenio er in het prachtige landschapscenario te verweven met kalmerende muziek.

Kenio Fuke - Spirit of Nature S31454

!
Kenio Fuke - Spirit of Nature
Kenio Fuke - Spirit of Nature
Muziek met natuurgeluiden op een zachte, gevoelige manier gecomponeerd, als een vallend blad dat al dwarrelende op het zachte gras beland. Of zoals je de vredige stilte en de pracht van een zonsondergang ervaart.

Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence 3

!
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence3
Aangename synthesizer sferen en fijne melodieën creëren een optimale ambiance voor ontspanning en meditatie. Luister en ontspan.

Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming S00947

!
Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming
Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming
Rustige, dromerige muziek voor meditatie en ontspanning. Ervaar een vleugje eeuwigheid in een andere dimensie met deze cd van Robert Haig Coxon, Beyond Dreaming.

Robert Haig Coxon - The Silence Within

!
Robert Haig Coxon - The Silence Within
Robert Haig Coxon - The Silence Within
Verfijnde melodieën en een touch keyboard van Robert Haig Coxon om uw alledaagse stress los te laten voor een volledige ontspanning. Even een moment voor uzelf met The Silence Within. Heerlijke ontspanningsmuziek.

Adrian Collier - Lost in Fractal Forest S 34525

!
Adrian Collier- Lost in Fractal Forest
Adrian Collier - Lost in Fractal Forest
Adrian creëerde een klankreis vanuit een blauwe oceaan naar de stille wereld van het fractal bos. Terwijl u begeleid wordt door een Engel en door een mystiek betovert scenario reist, zal het pad dat je zult ontdekken, je leven veranderen. Fractal Forest is een cd die je toestaat door zeven inspirerende sferen te reizen.

Robert Haig Coxon - The Infinite S30132

!
Robert Haig Coxon - The Infinite

Robert Haig Coxon - The Infinite

Ervaar de kosmische klanken zoals Robert die heeft ervaren tijdens channelings met Lee Carols von Kryon.Prachtige muzikale verdieping met de essentie van het ware "zijn".

Robert Haig Coxon - Mental Clarity S 945

!
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Succesvolle meditatie die begint met het stopzetten van je gedachten. De speciale klanken die Robert Coxon met zijn prachtige muziek verweven heeft, helpen om het bewustzijn te ontspannen en geven toegang tot de diepere lagen.

Robert Haig Coxon - Quantum Reality S34512

!
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
We hebben de mogelijkheid ons zelf te helen en de realiteit te veranderen en daarmee ons leven. Door een verbinding met ons innerlijke 'Zelf' zijn de mogelijkheden grenzenloos. Robert Coxons album Quantum Reality, de opvolger van Mental Clarity maakt onze reis iets gemakkelijker.

Guy Sweens - Dawn Goddess S34522

!
Guy Sweens - Dawn Goddess
Guy Sweens - Dawn Goddess
In oude religieuze culturen wordt de Dawn Goddess vaak aanbeden. De Romeinen hadden Aurora, de Inka's Chasca en de Grieken Eos die het dag lieten ontwaken. Soms is het licht dan zo mysterieus dat het lijkt alsof men zich op een andere planeet bevind.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De CD Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Wychazel - Zen Garden S34521

!
Wychazel - Zen Garden
Wychazel - Zen Garden
Visualiseer jezelf in een Zen Garden met niets anders te doen dan jezelf te ontspannen. Het unieke prachtige geluid van de Bamboe fluit en zachte muzikale thema's verweven met mystieke vleugjes van het verre Oosten tegen een achtergrond van serene natuurlijke geluiden.

Eamonn Karran - Ill be with You RM 8184

!
Eamonn Karran - Ill be with You
Eamonn Karran - I'll be with You
Traditionele muziek van Eamonn Karran met Ierse roots en moderne arrangementen met piano en Uillean Pipes, verweven met gezang.

Phil Thornton - Light of the Forest Moon Nwm 394

!
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Light of the Forest nodigt u uit voor een reis diep in het hart van het woud om vanaf dat punt de nachtelijke sterrenhemel te ervaren omringd door de rust van de natuur. Phil Thornton heeft gebruik gemaakt van moderne en traditionele instrumenten. Geniet ook van van de Roemeense zanger Albert Buga.

Marina Raye - Liquid Silk S05163

!
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye bespeelt haar native flute in harmonie met de natuur in deze meditatieve reis naar het hart van de vrede. Zijdezachte golven van geluid nemen je mee naar een wereld buiten de tijd - een wereld waar het water zacht stroomt, waar het leven lief is en hoop schittert in ieder hart. Welkom thuis in Liquid Silk.

Raphael & Never Give Up S34419

!
Raphael & Kutira - Never Give Up
Tenzin met Raphael & Kutira - Never Give Up
Tibetaanse muziek met oeroude intensieve ritmen en sferen met wereldmuziekpercussie. Deze samenstelling van gezang en gebed was voor Tenzin Sherab de eerste stap van een verbinding met de globale tibetaanse community.

Devakant - Inner Space S28819

!
Devakant - Inner Space
Devakant - Inner Space
Een eindeloze ruimte waarin tijd niet bestaat. CD Inner Space is een overvloed aan indische bamboefluit en klankschalen, verweven met Mantras, Sutras, Koans en gregoriaanse gezangen neemt u mee op een meditatief pad naar het stille centrum van het eigen "zijn".

Miguel Lorenco - Mantra Soul Ethic 11821

!
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco is in Portugal bekend om zijn klankseminars en een expert voor klankschalen, gong en de therapeutische werking ervan. Voor hem zijn mantras  een constant vitaliserende energie met de mogelijkheid een eigen levensbalans te vinden. De resonantie van klank is voor hem niet alleen mentaal maar ook in het fysieke lichaam voelbaar.

Terry Oldfield - Sweet Awakenings NE 3138

!
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
CD Sweet Awakenings brengt in u in een staat van ontspannen bewustzijn. De melodieën van Terry Oldfield komen voort uit stilte en creëren een tijdloze plek van ontspanning en healing.