yoga-girl-meditating-easy-pose-on-the-beach-web-header.jpg-nggid044719-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Robert Haig Coxon - The Infinite S30132

!
Robert Haig Coxon - The Infinite

Robert Haig Coxon - The Infinite

Ervaar de kosmische klanken zoals Robert die heeft ervaren tijdens channelings met Lee Carols von Kryon.Prachtige muzikale verdieping met de essentie van het ware "zijn".

Robert Haig Coxon - Mental Clarity S 945

!
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Succesvolle meditatie die begint met het stopzetten van je gedachten. De speciale klanken die Robert Coxon met zijn prachtige muziek verweven heeft, helpen om het bewustzijn te ontspannen en geven toegang tot de diepere lagen.

Robert Haig Coxon - Quantum Reality S34512

!
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
We hebben de mogelijkheid ons zelf te helen en de realiteit te veranderen en daarmee ons leven. Door een verbinding met ons innerlijke 'Zelf' zijn de mogelijkheden grenzenloos. Robert Coxons album Quantum Reality, de opvolger van Mental Clarity maakt onze reis iets gemakkelijker.

Guy Sweens - Dawn Goddess S34522

!
Guy Sweens - Dawn Goddess
Guy Sweens - Dawn Goddess
In oude religieuze culturen wordt de Dawn Goddess vaak aanbeden. De Romeinen hadden Aurora, de Inka's Chasca en de Grieken Eos die het dag lieten ontwaken. Soms is het licht dan zo mysterieus dat het lijkt alsof men zich op een andere planeet bevind.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De Cd Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Wychazel - Zen Garden S34521

!
Wychazel - Zen Garden
Wychazel - Zen Garden
Visualiseer jezelf in een Zen Garden met niets anders te doen dan jezelf te ontspannen. Het unieke prachtige geluid van de Bamboe fluit en zachte muzikale thema's verweven met mystieke vleugjes van het verre Oosten tegen een achtergrond van serene natuurlijke geluiden.

Eamonn Karran - Ill be with You RM 8184

!
Eamonn Karran - Ill be with You
Eamonn Karran - I'll be with You
Traditionele muziek van Eamonn Karran met Ierse roots en moderne arrangementen met piano en Uillean Pipes, verweven met gezang.

Phil Thornton - Light of the Forest Moon Nwm 394

!
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Light of the Forest nodigt u uit voor een reis diep in het hart van het woud om vanaf dat punt de nachtelijke sterrenhemel te ervaren omringd door de rust van de natuur. Phil Thornton heeft gebruik gemaakt van moderne en traditionele instrumenten. Geniet ook van van de Roemeense zanger Albert Buga.

Marina Raye - Liquid Silk S05163

!
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye bespeelt haar native flute in harmonie met de natuur in deze meditatieve reis naar het hart van de vrede. Zijdezachte golven van geluid nemen je mee naar een wereld buiten de tijd - een wereld waar het water zacht stroomt, waar het leven lief is en hoop schittert in ieder hart. Welkom thuis in Liquid Silk.

Raphael & Never Give Up S34419

!
Raphael & Kutira - Never Give Up
Tenzin met Raphael & Kutira - Never Give Up
Tibetaanse muziek met oeroude intensieve ritmen en sferen met wereldmuziekpercussie. Deze samenstelling van gezang en gebed was voor Tenzin Sherab de eerste stap van een verbinding met de globale tibetaanse community.

Devakant - Inner Space S28819

!
Devakant - Inner Space
Devakant - Inner Space
Een eindeloze ruimte waarin tijd niet bestaat. CD Inner Space is een overvloed aan indische bamboefluit en klankschalen, verweven met Mantras, Sutras, Koans en gregoriaanse gezangen neemt u mee op een meditatief pad naar het stille centrum van het eigen "zijn".

Miguel Lorenco - Mantra Soul Ethic 11821

!
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco is in Portugal bekend om zijn klankseminars en een expert voor klankschalen, gong en de therapeutische werking ervan. Voor hem zijn mantras  een constant vitaliserende energie met de mogelijkheid een eigen levensbalans te vinden. De resonantie van klank is voor hem niet alleen mentaal maar ook in het fysieke lichaam voelbaar.

Terry Oldfield - Sweet Awakenings NE 3138

!
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
CD Sweet Awakenings brengt in u in een staat van ontspannen bewustzijn. De melodieën van Terry Oldfield komen voort uit stilte en creëren een tijdloze plek van ontspanning en healing.

Llewellyn - Reiki Gold 2 Pm 270

!
Llewellyn - Reiki Gold 2
Llewellyn - Reiki Gold 2
Reiki Gold 2 is de lang verwachte opvolger van Llewellyns Reiki klassieker Reiki Gold. Ook hier is de muziek afgestemd op het verplaatsen van de handen. Elke track duurt 5 minuten.

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Brendan Perry - Ark S30751

!
Brandan Perry - Ark
Brendan Perry - Ark
CD Ark is een herinnering aan de glorietijd met de Australische groep Dead Can Dance. Nu zonder Lisa Gerrard. Een prachtig solo album van Brendan Perry.

Soraya en Terry Oldfield - Yoga Nidra S34502

!
Soraya Saraswati - Yoga Nidra
Soraya en Terry Oldfield

Yoga Nidra is de kunst van het niet-doen, die het lichaam en de denkende geest een staat van diepe rust biedt. Het bewuste bewustzijn blijft wakker in Yoga Nidra als je de eenvoudige instructies volgt, terwijl het lichaam zich opent voor universele energie. De oefeningen zijn ideaal voor stress management of voor herstel na ziekte. 

 

Michel Pepe - Serenite S 34486

!
Michel Pepe - Serenite
Michel Pepe - Sérénité
CD Serenite is een innerlijke reis naar een plek met wijsheid en vrede waar we in totale harmonie met ons ware zelf kunnen zijn.De prachtige muziek van Michel Pepe heeft een helende kwaliteit die ideaal is om jezelf nieuwe energie te geven. Instrumenten: Piano, Viool, Harp, Oboe, Cello, Klarinet, Erhu (Chinees instrument) koren en kristalheldere natuurgeluiden.

Avalone - Children of the World S28460

!
Avalone - Children of the World
Avalone - Children of the World

CD Children of the World van Avalone is een ode aan de kinderen en de periode van het volwassen worden. De cd verbindt verschillende muziekstijlen en laat het gezang van kinderen samenvloeien om een vrolijke atmosfeer en inspiratie te creëren. 

 

David Michael - Heart of the Harp S32700

!
David Michael - Heart of the Harp
David Michael - Heart of the Harp
David is de meester van de Keltische Harp en talrijke andere snaren-instrumenten. Door zijn diepgaande verbinding met de natuur is Heart of the Harp een heerlijk ontspannen album geworden voor massages en behandelingen van divere aard. Het laatste stuk Methrow Reverie speelt hij de epische finale samen met Sarodspeler Rick Henderson.