baby op strand1

CD's voor Baby's en Kinderen

Een collectie cd's met ontspanningsmuziek speciaal samengesteld voor de zwangerschap, baby's en kinderen.

De universiteit in Leicester in Engeland heeft onderzoek gedaan naar de reactie van baby's op muziek.  Het bleek dat de muziek die tijdens de zwangerschap gedraaid werd door de baby's na de geboorte herkent werd. Ook in Amerika is onderzoek gedaan door Dr. Feierabend waaruit blijkt dat muziek een kalmerende uitwerking heeft op de baby omdat het rustgevende ritme vergelijkbaar is met de hartslag van de moeder. Deze collectie cd's is ook fijn voor moeder om even te kunnen ontspannen. 

 

Aeoliah-Angel Love for Children Orb 2895

!
aeoliah-angel love for children
Aeoliah - Angel Love for Children

Een liefdevol album voor zwangerschap, baby's en kinderen. Perfect als begeleiding bij de geboorte, de voeding en voor ontspanning.

Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars S 34037

!
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba zingt zachte vreugdevolle slaapliedjes op de CD Eyes Like Stars die ons terugvoeren naar onze kindertijd. De buitengewone composities van Ojos Como Estrellas werken verjongend zelfs voor de harten van onze overgrootouders.

Andreas-Music for Mother and Baby Pm 0122

!
andreas-music for mother and baby
Andreas - Music for Mother and Baby

Vanuit zijn persoonlijke ervaring als vader heeft de componist Andreas een prachtig rustgevende CD gemaakt om de juiste sfeer te scheppen waardoor je baby (misschien)gemakkelijker in slaap valt.

Anthony Miles-Music for Children Nwm 270

!
anthony miiles-music for children
Anthony Miles - Music for Children

Deze rustige instrumentale muziek is speciaal gecomponeerd om kinderen te sussen en kalmeren maar werkt tevens voor ons allemaal en laat het kind in onszelf ontwaken.

Erik Berglund-Harp Music for Children Orp 61282

!
erik berglund-harp music for children
Erik Berglund - Harp Music for Children

Door de fijne klanken van de harp bent u al snel in de magische sfeer van engelen. Dit album is speciaal gemaakt voor de kleintjes. Erik heeft zijn meest zachte en kalmerende composities geremasterd met een Bio-sound technologie doordrongen met Lemurian kristal-energie.

GioAri - Okeanos Orm 6277

!
gioari - okeanos
GioAri - Okeanos
De CD Okeanos van GioAri is speciaal gemaakt voor diepe ontspanning en visualisatie maar ook voor alle therapieën met water, zoals de Watsu water massage en onderwater geboorte.

Gomer Edwin Evans-Children's Music Or 2872

!
gomer edwin evans - childrens music
Gomer Edwin Evans - Children's Music

Rustgevende, speciale muziek voor baby's, kinderen en iedereen die naar rust verlangt. Violen, piano, fluit, keyboard en gitaar.

Helen Purperhart-Het Zwangerschapyoga Avontuur Orm 62802

!
helen purperhart-zwangerschapsyoga avontuur
Helen Purperhart - Het Zwangerschapsyoga Avontuur

Het Zwangerschapsyoga avontuur. Laat je meenemen op yoga avontuur aan zee met behulp van natuurgeluiden en rustige muziek. Door het beoefenen van yoga tijdens de zwangerschap geeft u zichzelf rust en dat heeft weer een goede uitwerking op uw baby. Naast de traditionele yoga houdingen komen meditatie, visualisatie, en ontspanningsoefeningen aan bod.

Helen Purperhart-Jungle and Zoo Yoga Adventures Orm 65552

!
helen purperhart-jungle and zoo yoga adventures
Helen Purperhart - Jungle and Zoo Yoga Adventures

Met Jungle & Zoo Yoga Adventures ga je ontspannen, bewegen en fantaseren over de jungle. De cd begint met een warming-up om je voor te bereiden op het avontuur. Daarna ga je volgens het instructieboekje te werk met de verschillende houdingen. Alle oefeningen worden uitgelegd zodat je ook thuis op avontuur kunt.

Helen Purperhart-Magische Avonturen Orm 65202

!
helen purperhart-magische avonturen
Helen Purperhart - Magische Avonturen

Magische Avonturen bevat visualisaties die bedoeld zijn om de fantasie en creativiteit te prikkelen van jong en oud. Het zijn korte verhalen vol inzichten en wijze lessen die op subtiele wijze bijdragen aan het ontwikkelen van de verbeelding.

Juliana-Crystal Child Pmcd 0045

!
juliana and llewellyn-crystal child
Juliana - Crystal Child

Crystal Child is een instrumentaal healing album geïnspireerd door de prachtige Indigo en Cristalkinderen. De kalme muziek van Llewellyn en de zachte engelachtige stem van Juliana creëren de perfecte sfeer om te ontspannen, slapen of healing.

Kamal-Zen Mama Ne 3100

!
kamal-zen mama
Kamal - Zen Mama

Dit album bevat een collectie composities die speciaal gemaakt zijn voor zwangere vrouwen en kinderen. Een van de tracks is een oude chant, uitgevoerd door Gyuto monniken van Tibet en bedoeld om welzijn van kinderen, vruchtbaarheid en zwangerschap en geboorte te bevorderen.

Lex van Someren-The Mystic Clown Cd 28107

!
lex van someren-the mystic clown
Lex van Someren - The Mystic Clown

Lex van Someren speelt als Clown Lexis zijn eigen composities met kinderen (en engelen). Alhoewel de taal in het Noors is, blijkt uit het verkoopcijfer van de laatste 15 jaar dat het album in heel Europa verkocht wordt.

Liquid Mind V - Serenity RM 6422

!
Liquid Mind V - Serenity
Liquid Mind V - Serenity
De meeste luisteraars ervaren CD Serenity als een rustgevende muzikale reis, gecreëerd voor diepe ontspanning tijdens meditatie. Het is heerlijke achtergrondmuziek van Liquid Mind voor therapieën en in tijden van stress. Bij uitstek geschikt voor hyperactieve kinderen en een uitstekend middel om weer te lekker te kunnen slapen als je 's nachts wakker wordt en moeite hebt om verder te slapen.

Marcus Viana-Baby Music Orp 60392

!
marcus viana-baby music
Marcus Viana - Baby Music

De mooiste songs voor kinderen, gespeeld op slechts één enkel instrument met de garantie dat uw kleintjes veilig op weg zijn naar dromenland.

Midori - Sleepy Time Mg 183

!
midori - sleepy time
Midori - Sleepy Time
Sleepy Time is voor kinderen en baby's. De muziek van Midori is buitengewoon melodieus, sereen met zachte tonen en geluiden die harmonieus uitnodigen om te gaan slapen.

Naomi Stubbe-Sleep Well Orm 65512

!
boutriba-sleep well
Naomi Stubbe - Sleep Well

De Boútriba Sleep Well cd, met massage instructieboekje, biedt je kind en jezelf een uur ontspanning. Water- en vogelgeluiden en rustige muziek smelten samen tot één warme klank wat een gevoel van welbehagen creëert. De speciaal ontwikkelde massage zorgt ervoor dat de energie in balans wordt gebracht en je kind emoties kan loslaten en ontspannen. Het instructieboekje bevat uitleg in het Nederlands en Engels en foto’s waarop de verschillende massagehandgrepen te zien zijn. 

Priyo - Gypsy Lullaby M 2379

!
priyo - gyspy lullaby
Priyo - Gypsy Lullaby
Gypsy Lullaby is de eerste CD van Priyo speciaal gecreëerd voor Kinderen en hun ouders om te ontspannen en ze voor te bereiden voor het slapen gaan.

Shamindra-Baby Massage Mbs 926

!
shamindra-baby massage
Shamindra - Baby Massage

Baby Massage is een speciale beleving voor u en de baby. Sinds honderden jaren wordt babymassage gepraktiseerd in vele verschillende culturen om het kind te voorzien van zowel fysieke als emotionele behoeften.

Simon Cooper-Music for Mother and Baby Orp 5556-2

!
simon cooper-music for mother and baby
Simon Cooper - Music for Mother and Baby

Dit album is opgedragen aan alle moeders en baby's. De muziek creëert een prettige en rustgevende sfeer met een sprookjesachtige natuur voor moeder en baby. Door de dromerige zangstem samen met gitaar, piano, panfluit, een zacht hartritme, vogels en een ruisende zee is Quiet Time een fantastisch hulpmiddel om te gaan slapen.