Chillout en Lounge

De CD's van de I Chill Collection zijn geïnspireerd op de groeiende vraag van een groot aantal mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Door de effecten van onze huidige levensstijl; een druk bestaan vol hectic en stress is het belangrijk om af en toe een moment voor uzelf te nemen.

Voor ontspanning en alternatieve therapieën zijn de I Chill  cd's uitstekend geschikt . Gecomponeerd door Fridrik Karlsson. 

Fridrik Karlsson - Harmonious Living Fgc 76

!
fridrik karlsson-harmonious living
Fridrik Karlsson - Harmonious Living

Harmonious Living is gemaakt om Feng Shui, een natuurlijke energiestroom te bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een duidelijke relatie bestaat tussen onze gemoedstoestand en onze lichamelijke gezondheid. Als verstand, lichaam en geest in volledige harmonie verkeren, zijn we in topvorm en in staat zeer effectief te handelen.

Andreas-Paradise Café Pm 257

!
andreas - paradise cafe
Andreas - Paradise Café
Stel je voor dat je op een exotisch, zonnig terras zit, omgeven door het zachte geluid van brekende golfjes water en niets anders te doen dan ontspannen. Paradise Café is het verfrissende, zomerse album van Andreas geproduceerd in de stijl van Buddha Bar en creëert de perfecte sfeer voor een rustige, ontspannen sfeer met familie en vrienden. .

Andrew Kinsella-Evolution Mgcd 107

!
andrew kinsella-evolution
Andrew Kinsella - Evolution

Evolution is een bijzondere mix van moderne chill-out, basic ritmes en suggestief klanktapijt met een ode aan het leven op aarde. We gaan terug naar een ver verleden, het tijdperk van Ammonieten het Devoon. Ammon is de oud-Egyptische godheid met het ramshoofd. Door de sterke gelijkenis met zijn ramshorens werden bepaalde spiraalvormige schelpen, die als fossielen gevonden werden in rotsen uit het verleden, ammonieten genoemd.

Andy Brunner - Epictrance S32944

!
Andy Brunner - Epictrance
Andy Brunner - Epictrance
De nieuwe chillout cd van (Hammond) orgel virtuoos Andy Brunner is een waardige opvolger van zijn succesvolle debuutalbum Long Island. De ritmische tracks bevatten prachtige gitaar riffs van de beste gitaar solisten, die de composities verrijken.

Andy Brunner - Long Island S 32479

!
Andy Brunner -  Long Island
Andy Brunner - Long Island
Op dit Chill-out album staat muziek voor lichaam en geest met composities waarop blues- pop- en rockinvloeden te horen zijn. Andy Brunner speelt onder meer gitaar en als Oostenrijkse bekroonde Hammond-virtuoos het Hammond orgel. Dromerige beelden ontstaan van vakantie aan zee, de golven, het strand..

Arnd Stein - Chillin Fantasy 32839

!
Arnd Stein - Chillin Fantasy
Arnd Stein - Chillin Fantasy

Mooie composities en creatieve arrangementen met speelse melodieën vind u op CD Chillin Fantasy een van Arnd Steins laatste nieuwe cd's.

Fridrik Karlsson - Chillout Heaven Fgc 13

!
fridrik karlsson-chillout heaven
Fridrik Karlsson - Chillout Heaven

Chillout is energiegevende muziek waarmee je even de alledaagse beslommeringen kunt vergeten. Het ritme ligt iets hoger en heeft een aangenaam jazzy karakter. De swingende melodie geeft je nieuwe energie in deze tijd waarin alles steeds sneller gaat en stress een ongezonde factor in ons leven is.

Fridrik Karlsson -Total Chillout Fgc 37

!
fridrik karlsson-total chillout
Fridrik Karlsson - Total Chillout

Total Chillout is de waardige opvolger van Chillout Heaven. De ontspanningsmuziek op deze cd is speciaal geschreven en geproduceerd om de ultieme ontspanning te kunnen ervaren.

I Chill Music-Dream Away ICH005

!
fridrik karlsson-i chill dream away
I Chill Music - Dream Away
Zachte ontspanningsmuziek, bekend om zijn helende kwaliteiten, creëert een natuurlijk gevoel van positieve energie en welzijn. I Chill Dream Away is de ideale muziek voor Ontspanning.

I Chill Music-Drift Away ICH008

!
fridrik karlsson-i chill drift away
I Chill Music - Drift Away
Drift Away laat u zachtjes meedrijven op het ritme van de golven en u laat eindeloze zandstranden achter u totdat een sprankelend groen van de oase u zegt dat het tijd is om te genieten van de stilte van de nacht.

I Chill Music-Gaia ICH002

!
fridrik karlsson-i chill gaia
I Chill Music - Gaia
I Chill is de nieuwe serie albums van Fridrik Karlsson. Gaia is een van de eerste drie titels in de serie; een inspirerend album dat tegelijkertijd revitaliserend als ontspannend is. Een prachtige oosterse ervaring gemixt met een muzikale westerse stijl. Gaia is een bestseller in de dop.

I Chill Music-Inspired Voices ICH006

!
fridrik karlsson-i chill inspired voices
I Chill Music - Inspired Voices
Een fantastische alternatieve manier om een ontspannen sfeer te creëren in uw huis, als achtergrondmuziek voor een gezellig etentje, voor Yoga sessies of gewoon om te ontstressen terwijl u een bad neemt.

I Chill Music-Piano Lounge ICH007

!
fridrik karlsson-i chill piano collection
I Chill Music - Piano Lounge
Piano Lounge heeft een sprankelend begin met een klassieke touch, is heerlijk om te ontspannen met een vleugje sereniteit.

I Chill Music-Reiki ICH001

!
fridrik karlsson-i chill reiki
I Chill Music - Reiki
Reiki is het tweede album in de nieuwe serie I Chill van Fridrik Karlsson. Reiki is een prachtig album dat speciaal gecreëerd is voor Reiki behandelingen.

I Chill Music-Smooth ICH003

!
fridrik karlsson-i chill smooth
I Chill Music - Smooth
Smooth is het derde album van de nieuwe serie I Chill van Fridrik Karlsson; een album met een inspirerend jazzy karakter, zijn muzikale roots.

I Chill Music-West of the Sun ICH004

!
fridrik karlsson-i chill west of the sun
I Chill Music - West of the Sun
West of the Sun is de perfecte achtergrondmuziek voor alternatieve therapieën en ontspanningsoefeningen. Geniet van deze gouden zonsondergang.

Jonathan Still-Euphoria Nwm 014

!
jonathan still-euphoria
Jonathan Still - Euphoria

Euphoria is het nieuwe album van Award winnaar Jonathan Still. Het is niet alleen een verzameling meesterstukken, het is een uitnodiging om geest, zintuigen en gevoelens te verscherpen. De delicate balans van snaren en percussie geeft je energie en tegelijkertijd meer zicht op de zin van het leven en harmonie binnen de fysieke grenzen van Euphoria.

Jonathan Still-Under the Bodhi Tree Nwm 785

!
jonathan still-under the bodhi tree
Jonathan Still - Under the Bodhi Tree

Sluit uw ogen en visualiseer dat u onder de prachtige Bodhi Tree zit met zijn hartvormige bladeren en legendarische goddelijkheid. Geniet van de instrumentale klanken die een weldaad zijn voor uw vermoeide psyche.

Karunesh-Nirvana Café Rm 4151

!
karunesh-nirvana cafe
Karunesh - Nirvana Café

Nirvana Café is een gevarieerd album, spiritueel van aard maar met meer levenslust dan andere van dit soort opnames. Enkele tracks zijn rustige meditaties en andere tracks zijn met meer bas en percussie. Govi speelt uitstekend gitaarwerk op vier nummers en de rest van de tracks zijn het werk van Karunesh en zijn muzikale magie. Alle tracks zijn echt goed, zonder zwakke plekken. Zeer aanbevolen!

Patricia Tamana - Relax Lounge Sil. 16031

!
Patricia Tamana - Relax Lounge
Patricia Tamana - Relax Lounge

Relax Lounge is een Chill-out CD van Patricia Tamana. Gitaarmelodieën worden gedragen door zachte ritmen en keyboardsferen die enerzijds een rustgevende werking hebben en anderzijds energiegevend zijn door het ritme.