Top 10 van deze maand

De meest verkochte cd's van deze maand  

Shamindra - Relax for Yoga II

!
Shamindra - Relax for Yoga II
Shamindra - Relax for Yoga II

Het nieuwe album van Shamindra Relax voor Yoga II  is speciaal samengesteld voor Yoga oefeningen. De muziek wordt een onderdeel van de oefening.

Putumayo - Vintage Italia S34113

!
Putumayo - Vintage Italia
Putumayo - Vintage Italia
Het Dolce Vita van de vijftiger jaren en het verhaal van de Italiaanse en Amerikaanse muziek na de tweede wereldoorlog met een hoog flirtgehalte. Terwijl men in bars op zoek was naar Romaanse romantiek werd de jongere generatie aangestoken door Jazzy ritmen.

Michel Pepe - Serenite S 34486

!
Michel Pepe - Serenite
Michel Pepe - Sérénité
CD Serenite is een innerlijke reis naar een plek met wijsheid en vrede waar we in totale harmonie met ons ware zelf kunnen zijn.De prachtige muziek van Michel Pepe heeft een helende kwaliteit die ideaal is om jezelf nieuwe energie te geven. Instrumenten: Piano, Viool, Harp, Oboe, Cello, Klarinet, Erhu (Chinees instrument) koren en kristalheldere natuurgeluiden.

Deuter - Satta Temple Trance Ne 3801

!
Deuter - Sattva Temple Trance
Deuter - Sattva Temple Trance
Sattva Temple Trance is ontstaan uit een persoonlijke wens van Waduda (van New Earth Records). Haar visie was het om muziek te creëren waarmee ze groepen kan leiden in Trance-meditatie. Een nieuwe ervaring op het pad van Deuter. Luister en geniet.

Deuter - Sands of Time S04688

!
Deuter-Sands of Time
Deuter - Sands of Time (2CD's)
CD Sands of Time is een verzamelcd ofwel the best of Deuter in de jaren 1974 tot en met 1990.

David Michael - Heart of the Harp S32700

!
David Michael - Heart of the Harp
David Michael - Heart of the Harp
David is de meester van de Keltische Harp en talrijke andere snaren-instrumenten. Door zijn diepgaande verbinding met de natuur is Heart of the Harp een heerlijk ontspannen album geworden voor massages en behandelingen van divere aard. Het laatste stuk Methrow Reverie speelt hij de epische finale samen met Sarodspeler Rick Henderson.

Avalone - Children of the World S28460

!
Avalone - Children of the World
Avalone - Children of the World

CD Children of the World van Avalone is een ode aan de kinderen en de periode van het volwassen worden. De cd verbindt verschillende muziekstijlen en laat het gezang van kinderen samenvloeien om een vrolijke atmosfeer en inspiratie te creëren. 

 

Aroshanti - TAO Relaxation

!
aroshanti - tao-relaxation
Aroshanti - TAO Relaxation

Tao Relaxation, een bestseller CD van Aroshanti. De pracht van dit album is met geen woorden te beschrijven terwijl je jezelf verliest in haar stilte en absolute schoonheid. In het Zen Budhisme is Tao de weg van Budha. Tao of Dao is de uitdrukking van de natuurlijke balans tussen twee uitersten. Het is zacht en stil maar ongelooflijk krachtig. Het is de Tao die het universum in geordend en in balans houdt.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Sounds of Spa-Bliss Nwm 636

!
sounds of spa-bliss
Sounds of Spa - Bliss

Een rustgevend uur muziek voor salon en Spa. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Elke cd van de serie bevat een uur naadloze ontspanningsmuziek. Deze cd is zonder natuurgeluiden en heeft een vrolijk en energiegevend karakter en het tempo ligt iets hoger.