OP=OP

De voorraad van deze cd's is beperkt en de cd's zullen dan ook  weldra behoren tot de vintage collector's items. 

Luister naar de warme pianoklanken van Asha, Single as Love of de Didgeridoo van Circular Breathing en de dromerige sfeer op de cd van Philip Chapman Contemplation.

 

Asha-Resurrection Nwm 404

Op=Op
!
asha-resurrection
Asha - Resurrection

Asha raakt je diep in 't hart en houdt je aandacht gevangen gedurende dit album met prachtige meevoerende composities. Deze muziek is vooral inspirerend voor iedereen die echte liefde ervaart en de vreugde en passie tot uiting wil brengen.

Circular Breathing-Living Structures Janusphere 101941

Op=Op
!
circular breathing-living structures
Circular Breathing - Living Structures

Een klassieker onder de Didgeridoo-cd's. Deze didgeridoo-cd is uniek in zijn kwaliteit. Vier didge's spelen een hoog ritme, begeleid met tabla. Bijzonder zuiver opgenomen, alsof de muzikanten naast je staan. De band uit Berlijn bestaat uit 3 professionele didgeridoo-spelers en een muzikant op tabla (een kleine Indiase trommel).

Natural Sounds-English Country Dawn Nwm 232

Op=Op
!
natural sounds-english country dawn
Natural Sounds - English Country Dawn

Een prachtige dag breekt aan op het groene Engelse platteland. Water, vogels, koeien, ganzen, een haan, een kalkoen en vele andere dieren, die ons laten ontwaken.

Niall - Medicine Power Pm 159

!
niall-medicine  power
Niall - Medicine Power

Medicine Power is een compilatie van bestseller albums zoals Spirit of the Shaman, Power Animals, Native American Nights plus een splinternieuwe openingstrack en een buitengewoon muzikaal eerbetoon aan de native American indianen. In het album worden alle facetten van het leven benaderd. Met authentieke gezangen, drums, en fluit omvat Medicine Power, kracht, liefde en healing.

Philip Chapman-Contemplation Nwm 419

Op=Op
!
philip chapman-contemplation
Philip Chapman - Contemplation
Dromerig met de hemelse sfeer van snaren, koren, gitaar en fluit. Zacht voor lichaam en geest.

Terry Oldfield - The Best of Terry Oldfield Nwm 495

Bestseller
!
Terry Oldfield - The Best of Terry Oldfield
Terry Oldfield - The Best of Terry Oldfield
Verzameling van de beste nummers uit de periode 1985-1995. De Best of Terry Oldfield is de ideale introductie in de muziek van Terry Oldfield. Geïnspireerd door de vele landen en culturen die hij heeft bezocht en door zijn liefde voor de natuur zal Terry's muziek je meenemen op reis van Tibet tot Afrika om oceanen en regenwouden te ontdekken.

Terry Oldfield-All the Rivers Gold Ne 3011

Op=Op
!
terry oldfield-all the rivers gold
Terry Oldfield - All the Rivers Gold

Met een prachtige voorstelling van de sfeer en de spirit van het traditionele Ierland en zijn volk gaat Terry terug naar zijn Keltische roots.

Terry Oldfield-Star of Heaven Nwm 184

Op=Op
!
terry and sally oldfield-star of heaven
Terry Oldfield - Star of Heaven

Terry's meest geïnspireerde en stemmige uitvoering van heilige muziek met de pure stem van Sally Oldfield. Terry's originele Ave Maria en Jesu, Joy of Man's Desiring wordt veredeld door de stem van Sally en laat een buitengewone performance zien van een ongeëvenaard samenspel. Fluit, Keyboard en Zang.

The Gold Collection-Essence of Healing Volume 2 Nwm 320

!
the gold collection-essence of healing
The Gold Collection - Essence of Healing Volume 2

Essence of Healing is een bijzonder goede kwaliteit verzamel-cd met klassiekers geschikt voor healing en therapiesessies. Sommige tracks zijn bekende favorieten en andere zijn wellicht nieuw voor u.

The Gold Collection-Sweet Dreams Volume I Nwm 321

!
the gold collection-sweat dreams
The Gold Collection - Sweet Dreams Volume 1
De twee titels in deze nieuwe serie bevatten atmosferische en resonante muziek van de hoogste kwaliteit. Sommige tracks zijn bekende favorieten en sommige zijn wellicht nieuw voor u, maar het zijn allemaal klassiekers.

Various NWM-Classics for Creativity Nwm 544

!
various new world music-classics for creativity
Various New World Music - Classics for Creativity

Van ontspanning en healing tot inspiratie en creativiteit, laat de grote componisten inclusief Elgar, Mozart, Bach en Chopin u welbehagen en de verbeeldingskracht stimuleren. 

 

Various NWM-Classics for Healing Nwm 542

!
various new world music-classics for healing
Various New World Music - Classics for Healing

Classics for Healing is een collectie van grote werken die geselecteerd zijn om hun tempo en zacht vloeiende melodieën. Zet de cd op, block de buitenwereld en geniet met concentratie zonder afgeleid te worden. Deze collectie is perfect voor healing therapysessies of perioden van stressvrije creativiteit.

 

Various NWM-Classics for Meditation Nwm 546

!
various new world music-classics for meditation
Various New World Music - Classics for Meditation
Classics for Meditation is een collectie van grote werken die geselecteerd zijn om hun tempo en zacht vloeiende melodieën. Zet de cd op, block de buitenwereld en geniet met concentratie zonder afgeleid te worden.

Various NWM-Classics for Relaxation Nwm 543

!
various new world music-classics for relaxation
Various New World Music - Classics for Relaxation

Classics for Relaxation is een collectie van grote werken die geselecteerd zijn om hun tempo en zacht vloeiende melodieën. Zet de cd op, block de buitenwereld en geniet met concentratie zonder afgeleid te worden.

 

Various NWM-Classics for Tranquility Nwm 545

!
various new world music-classics for tranquility
Various New World Music - Classics for Tranquility

Van ontspanning en healing tot inspiratie en creativiteit, laat de grote componisten inclusief Beethoven, Mozart, Bach en Vivaldi uw welbehagen en de verbeeldingskracht stimuleren.

 

Various NWM-Myth and Magic Nwm 408

Op=Op
!
various new world music-myth and magic
Various New World Music - Myth and Magic

Mysterieus, visionair en buitengewoon mooie muziek over de geheime wereld van legendes en verbeelding. Aantrekkelijke sensuele effecten en klankstructuren verfrissen uw bewustzijn met spiralen van inspiratie en verrukking. Een verzamel album samengesteld door top-new age artiesten.