OP=OP

De voorraad van deze cd's is beperkt en de cd's zullen dan ook  weldra behoren tot de vintage collector's items. 

Luister naar de warme pianoklanken van Asha, Single as Love of de Didgeridoo van Circular Breathing en de dromerige sfeer op de cd van Philip Chapman Contemplation.

 

Philip Chapman-Heavenly Realms Nwm 432

!
philip chapman-heavenly realms
Philip Chapman - Heavenly Realms
Philip creëert een heerlijke, ontspannen sfeer met zijn muziek, perfect voor momenten van innerlijke rust en tevredenheid. De inspiratie voor zijn muziek is steeds de natuur en dat leidt tot composities die een wereld van sereniteit voor je openen, van innerlijke stilte en zachte verrukking. Dit album is het meest geliefde album van Philip in de laatste tien jaar.

Philip Chapman-Dream Maker Nwm 435

!
philip chapman-dreammaker
Philip Chapman - Dream Maker

Een album om bij weg te dromen. Omgeef uzelf met de ontspannen sfeer van prachtig pianospel, strijkinstrumenten en orkest. Koesterend in de schoonheid van de muziek kunt u zichzelf heerlijk laten wegglijden in een mooie, vredige dagdroom. Met dit album heeft Philip zichzelf als muzikant overtroffen.

Philip Chapman-Keeper of Dreams Nwm 164

!
philip chapman-keeper of dreams
Philip Chapman - Keeper of Dreams

Keeper of Dreams brengt je rust en complete ontspanning. De violen zorgen daarbij voor een blij en dankbaar gevoel. Een zachte piano, wentelingen van snaarklanken, subtiel opbouwend naar een verandering in bewustzijn, een kalme innerlijke rust vind een plekje in je hart en in je dromen.  

Medwyn Goodall-Meditation and Visualisation Mbs 916

!
medwyn goodall - meditation and visualisation
Medwyn Goodall - Meditation and Visualisation

Dit prachtige album van Medwyn is een ode aan de natuur en bestaat uit negen stukken. De visualisatie zelf is gebaseerd op het oeroude Hawaiiaanse geloof dat het leven bestaat uit zeven gedeelten. Elk gedeelte heeft zijn eigen specifieke functie en unieke helende kracht met een symbolische betekenis zoals Zon, Water, Lucht en Aarde, Plant, Dier en Mens. Elke track begeleidt een meditatie.

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Robert Haig Coxon The Silent Path 0949

!
Robert Haig Coxon - The  Silent Path

Robert Haig Coxon - The Silenth Path 

De prachtige muziek van Robert Coxon weerspiegelt harmonische, engelachtige sferen. The Silent Path is perfect georkestreerd.

Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity S0963

!
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon verweeft op dit album klassieke muziek met kosmische klanken om een ontspannen sfeer te creëren. CD Prelude to Infinity laat u ruimte en tijd vergeten om de harmonie als essentie van het universum te ervaren.

Frank Steiner - Momentum RM 8155

!
Frank Steiner - Momentum
Frank Steiner - Momentum
Cd Momentum is exotisch shamanistisch, een vleugje jazzy en sterk ritmisch en dat alles komt van niemand anders dan de meester in het genre wereldmuziek, Frank Steiner. Sommige stukken zijn solo piano, licht georkestreerd andere weer met wereld percussie. Frank heeft een wereld in beweging gecreëerd.

Cerdiwen O'Brian - Deep Relaxation Bm 16009

!
Ceridwen OBrian - Deep Relaxation
Ceridwen O'Brian - Deep Relaxation
Zachte fluit en cello melodieën gemixt met het geluid van bellen en kalme oceaangolven nodigen u uit om al uw dagelijkse zorgen en stress los te laten. Voel hoe uw lichaam en geest onmiddellijk ontspant en ervaar de stille vreugde van het moment. Deep Relaxation bevat prachtige muziek van Cerdiwen O'Brian voor massage en therapieën en uiteraard om zo maar van te genieten.

Wychazel - Call of the Ocean Mg 306

!
Wychazel - Call of the Ocean
Wychazel - Call of the Ocean
Laat uw verbeelding werken terwijl u zich verliest in een sonische wereld van pure rust en vrede. CD Call of the Ocean is speciaal door Wychazel opgenomen voor diepe ontspanning, meditatie of visualisatie. Mooie synthesizereffecten en gitaar.

Janina Parvati - Dolphin Meditation Cd 16002

!
janina parvati - dolphin meditation

Janina Parvati - Dolphin Meditation 

In de stilte van diepe oceanen worden we begeleidt door de geluiden van walvissen en dolfijnen. De CD Dolphin Meditation is een geweldig album van Janina Parvati voor diepe ontspanning of als achtergrondmuziek voor meditaties. De harmonieuze en kalmerende klanken raken je meteen. Luister zelf.

Merlino - Tranquility CD 16034

!
Merlino - Tranquility
Merlino - Tranquility
De essentie van Tranquility is de ervaring van diepe ontspanning. Bijzondere geluidscreaties begeleiden u op uw pad naar uw innerste wezen. Eindelijk kunt u alle dagelijkse zorgen loslaten, niet meer piekeren. Gelijktijdig stelt u zich open om de helende werking te ervaren van de stilte, meditatie, een massage of therapeutische behandeling.

Patrick Kelly-Zen Garden Nwm 055

!
patrick kelly-zen garden
Patrick Kelly - Zen Garden

Zen Garden is het vierde album van de Londense muzikant. Mysterieus, meer tempo en een samenvloeien van een groot aantal instrumenten met soms wat natuurgeluiden. Een symfonische New Age Muziek stijl zou je kunnen zeggen. De cd is weliswaar van een wat hoger tempo dan zijn voorgaande cd’s maar heeft zeker een ontspannend karakter.

Llewellyn - Music for You and Your Dog PM 132

!
llewellyn-relaxation music for you and your dog
Llewellyn - Relaxation Music for You and Your Dog
Dit album, geproduceerd door hondenliefhebber Llewellyn is het ideale album voor u en uw hond om te relaxen. Een unieke compilatie tracks om een uur lang te kunnen genieten van de perfecte sfeer voor u en uw huisdier. Geniet!

Andreas-Music for Mother and Baby Pm 0122

!
andreas-music for mother and baby
Andreas - Music for Mother and Baby

Vanuit zijn persoonlijke ervaring als vader heeft de componist Andreas een prachtig rustgevende CD gemaakt om de juiste sfeer te scheppen waardoor je baby (misschien)gemakkelijker in slaap valt.

Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2 Mg 416

!
Medwyn Goodall - The Sorcerers Daughter 2
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2
CD The Sorcerer's Daughter twee is de opvolger van de succesvolle eerste en is een bitter-zoete mix tussen Keltisch en orchestrale stilte die in elkaar overvloeien om een verhaal uit te beelden. Je verliest jezelf bijna letterlijk in de met sneeuw bedekte bossen en bergen. Ook hier heeft Medwyn weer een mooie subtiele sfeer gecreëerd. Instrumenten: Ierse fluit, Harp en Piano.

Midori - Soul Healing Mg 398

!
Midori - Soul Healing
Midori - Soul Healing
CD Soul Healing is het eerste compilatie-album van Midori en bevat sfeervolle, ontspannende tracks van onder andere A Promise of Love, A Promise of Healing, A Promise of Serenity en A Promise of Angels.

Mirabai Ceiba - Cycle of Life Sv 4198

!
mirabai ceiba-cycle of life
Mirabai Ceiba - Cycle of Life
Cycle of Life is een ongelooflijke muzikale prestatie van Mirabai Ceiba met prachtige zang en een orkest van wereldformaat dat je gewoon meeneemt naar een diepere laag van jezelf. Het album bevat muziek en geschreven instructies voor de krachtige meditaties Kirtan Kriya (Sa Ta Na Ma) enHealing Ra Ma Da Sa. Kirtan Kriya is de meest krachtige healing meditatie in de Kundalini Yoga.

Llewellyn - Healing Thunderstorm PM 278

!
Llewellyn - Healing Thunderstorm

Llewellyn - Healing Thunderstorm 

De CD Healing Thunderstorm van Llewellyn bevat de geluiden van een zomerse onweersbui: op de eerste track hoor je het onweer naderen en op de tweede track hoor je naast onweer en bliksem ook ontspannende muziek.

 

Aeoliah-Dolphin Serenade Orm 62272

!
aeoliah-dolphin serenade
Aeoliah - Dolphin Serenade
In Dolphin Serenade neemt Aeoliah ons mee op een magische, serene reis door de golven met dolfijnen en walvissen, doorweven met de rustige composities van Inner Sanctum, Angel Love, Light At Mt. Fuji, & The Journey Home. Een non-stop muzikale massage van 51 verrukkelijke minuten. Buitengewoon geschikt voor massage, ontspanning en slapeloosheid.