engel op strand

Engelenmuziek

Een collectie cd's spirituele muziek met invloeden vanuit de Maja, de heilige legenden van de Druïden en  Engelen die je helpen naar een staat van hoger bewustzijn met eindeloze gratie en een vreugdevolle sereniteit.  

Luister naar de boodschappen van de engelen met hun helende energie en onvoorwaardelijke liefde; heerlijke spirituele muziek; cd's die uw hart opent en vrede en rust brengen. 

 

Global Journey - Angels S34607

!
Global Journey - Angels
Global Journey - Angels
CD Angels is ontspannen muziek van Global Journey met een hemelse touch met positieve, engelachtige composities voor ontspanning of meditatie. Rechtenvrij.

Robert Haig Coxon - The Infinite S30132

!
Robert Haig Coxon - The Infinite

Robert Haig Coxon - The Infinite

Ervaar de kosmische klanken zoals Robert die heeft ervaren tijdens channelings met Lee Carols von Kryon.Prachtige muzikale verdieping met de essentie van het ware "zijn".

Tomas Lanquist - On Faery Wings Mg 381

!
Tomas Lanquist - On Faery Wings
Tomas Lanquist - On Faery Wings
CD Faery Wings is het debuut-album van Tomas Lanquist met rustige, serene en melodieuze muziek die geschikt is voor ontspanning, massage en meditatie.

Stuart Jones-Touched by Angels Nwm 783

!
stuart jones-touched by angels
Stuart Jones - Touched by Angels

Gevoelige melodieën van dromerige kwaliteit hebben astrale reizen tot gevolg met de vreugdevolle aanwezigheid van engelen. Geniet van de kalmte en troost van een plek die wij allemaal koesteren diep in ons hart. Luister naar de muziek en laat je raken door Angels.

Mike Rowland-Lady of the Lake Or 59272

!
mike rowland-lady of the lake
Mike Rowland - Lady of the Lake
Piano en de subtiele klanken van snaarinstrumenten zijn een bron van inspiratie in Lady of the Lake. Het album heeft 12 tracks en is eerder uitgekomen onder de naam Pisces.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Aeoliah-Angel Love II Orb 61232

Bestseller
!
aeoliah-angel love ii
Aeoliah - Angel Love II

Met Angel Love II creëert Aeoliah opnieuw een klanktapijt van hemelse rust en vrede. Zachte vloeiende synthesizers in een delicate symfonie van transparante tonen, gevormd tot tedere melodieën met af en toe het accent van een piano-achtig keyboard, vocals en fluit.

Aeoliah-Angel Love Or 2848

Bestseller
!
aeoliah-angel_love
Aeoliah - Angel Love

Een tedere engelachtige symfonie als balsem voor hart en ziel. Zachte golven van geluid met helende energie speciaal voor meditatie en ontspanning. Muziek voor pure onvoorwaardelijke liefde. Engelenkoren, Piano en Synthesizer.

Aeoliah-Angel's Touch Orb 58762

!
aeoliah-angels touch
Aeoliah - Angels' Touch
Een romantische cd met Piano, Harp, snaren en subtiele georkestreerde blends. Gepassioneerde, sensuele en buitengewoon romantische muziek om de hartchakra te openen.

Aeoliah-Inner Sanctum Or 2849

!
aeoliah-inner sanctum
Aeoliah - Inner Sanctum

Inner Sanctum is een etherisch album van engelenkoren, harp, piano en synthesizers dat liefde, vergeving en mededogen toegankelijk maakt.

Aeoliah-Majesty Or 2851

!
aeoliah-majesty
Aeoliah - Majesty

Een krachtig album dat een verhoogde spirituele sfeer creëert. Koren, Violen, Piano en Synthesizers.

Aeoliah-Realms of Grace Orm 62752

Bestseller
!
aeoliah-realms of grace
Aeoliah - Realms of Grace

Realms of Grace is gemaakt als eerbetoon aan het rijk der engelen en als afsluiting van de Angel Love reeks. Na overweldigende reacties op het eerste album besloot Aeoliah de muzikale trilogie te voltooien met een album dat in de voetsporen treedt van Angel Love, een CD die zoveel mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Anthony Miles - Flight of Angels Nwm 136

!
Antony Miles-Flight of Angels
Anthony Miles - Flight of Angels
CD Flight of Angels begint met een groet: "Pure Passion" en met deze onvoorwaardelijke liefde aan onze zijde starten we samen een reis naar etherische realiteiten. Elk muziekstuk is gericht op het helen van een bepaalde emotie, en als we daar doorheen gaan, worden we ons bewust van 't doel met gevoelens van zekerheid en begrip zoals we die vroeger kenden.

Asha-Mystic Heart Nwm 183

!
asha-mystic heart
Asha - Mystic Heart
Ontdek de triomferende schoonheid en engelachtige gratie diep in het hart van de liefde. Deze volledige georchestreerde composities geven zacht de passie weer van het hart met een melodische, mystieke intensiteit. De muziek is omringd van harmonie, de zang gaat over eenheid en verlangen.

Bliss - A Hundred Thousand Angels CD 23023

!
bliss-a hundred thousand angels
Bliss - A Hundred Thousand Angels
A Hundred Thousand Angels van Bliss is een spirituele klassieker. De titel track is een affirmatie: er zijn honderdduizend engelen aan je zijde. Een prachtig album met een puurheid en sereniteit waar je kippenvel van krijgt. Instrumenten: de prachtige stemmen van Bliss, Piano, Harp en Gitaar.

Bliss - Angel Voices Pm 056

!
Bilss - Angel Voices
Bliss - Angel Voices
Angel Voices presenteert u Lucinda Drayton van het welbekende duo Bliss, de engelachtige stem van Juliana, de Hongaarse Lila Mayi en de adembenemende stem van Kym. Angel Voices is een unieke collectie songs met een ode aan het vrouwelijke. Geniet!

Deuter - Spiritual Healing Ne 2806

!
deuter-spiritual healing
Deuter - Spiritual Healing

Spiritual Healing is een hoogstandje van vele jaren uit Deuter's muziek en geeft de essentie weer van zijn unieke stijl. Rust is helend en de tijd staat even stil terwijl inspirerende melodieën u meenemen naar een hemels paradijs.

Erik Berglund and Christop Hausmann-Angel FLight Orb 60892

!
erik berglund and christoph hausmann-angel flight
Erik Berglund and Christoph Hausmann - Angel Flight

Oorspronkelijk is deze cd in 1995 uitgekomen als "Project Earth," een fantastische cd waarin twee werelden samenkomen in twee artiesten vanuit verschillende werelddelen. Erik Berglund is een harpist met een engelachtige stijl en Christoph Hausmann is een Duitse artiest met opnames in de stijl van space music met groepen zoals Project Erde met etherische healing aspecten.

Erik Berglund-Angel Beauty Orb 2893

!
erik berglund-angel beauty
Erik Berglund - Angel Beauty

Angel Beauty is muziek met een dieper inzicht in de wereld van de engelen met hun spirituele giften aan de mensen op aarde. Via muziek raken zij onze emoties die momenteel een enorme transformatie ondergaan. Dit album is ontworpen als ondersteuning en healing voor dat gedeelte in ons dat behoefte heeft aan meer liefde, vreugde en vertrouwen.

Erik Berglund-Angel Chants Orb 59712

!
erik berglund-angel chants
Erik Berglund - Angel Chants

Angel Chants is een bijzonder gevoelig album met Gregoriaanse zang en koren in Gotische kathedralen ter ere van de engelen en voor healing.