Verzamel albums

De mooiste muziek samengevat in een compilatie inspirerende, energiegevende en ontspannende muziek voor elke stemming. 

Geniet van 10 jaar engelenmuziek van Aeoliah of de collectie van Asha's CD's, Karunesh of Medwyn Goodall; stuk voor stuk juweeltjes van CD's.

 

Wychazel - Runecaster S 34287

!
Wychazel - Runecaster
Wychazel - Runecaster
Een verzamelalbum met de mooiste stukken van Wychazel en samengesteld door Wychazel zelf. Runecaster: een prachtige dubbelcd!

Aeoliah-The Best of Aeoliah Or 58692

Bestseller
!
aeoliah-the best of aeoliah
Aeoliah - The Best of Aeoliah

Een speciale selectie van de laatste 10 jaar engelenmuziek van Aeoliah. Met tracks van de bestsellers Angel Love, Seven Chackras en Healing Music for Reiki 2.

Asha-Chosen by You Nwm 528

!
asha-chosen by you
Asha - Chosen by You

Deze unieke collectie is speciaal samengesteld door liefhebbers van Asha ter ere van zijn vijftienjarig jubileum bij New World Music. Deze compilatie combineert vreugdevolle instrumentale muziek met prachtige lovesongs om te inspireren en te ontspannen. Dit album is een ideale introductie voor mensen die nog niet bekend zijn met ontspanningsmuziek en een prachtig gedenkwaardig album voor de Asha fans.

Asha-The Ultimate Collection Nwm 326

!
asha-the ultimate collection
Asha - The Ultimate Collection

The Ultimate Collection van Asha is een compilatie van zijn top-opnames: Mystic Heart, A Concert of Angels, Music of Love, Love is the only Prayer en Silent Night. De instrumentale composities worden uniek gecombineerd met enkele spirituele love songs. Asha heeft daardoor al snel een belangrijke plaats kunnen veroveren in de zich nog steeds snel uitbreidende New-Age sector. Hij wordt in een adem genoemd met sterren als Ennio Morricone, Hans Zimmer, Peter Gabriel en Philip Glass.

Asher Quinn - Heal Your Heart SSM020

!
Asher Quinn - Heal Your Heart
Asher Quinn - Heal Your Heart

Heal your Heart is een verzamel-cd van Asher Quinn met zijn mooiste muziek uit de jaren 2007 tot 2013. Volledig opnieuw geïnterpreteerde tracks, mystiek, ontroerend met een bewustzijnverhogende kracht die helend werkt en je hart opent. Vrolijk en teder, om op te dansen of om te mediteren. 

 

Eckhart Tolle - Music to Quiet the Mind M 1313

!
Eckhart Tolle - Music to Quiet the Mind
Eckhart Tolle - Music to Quiet the Mind
Muziek creëert een brug om ons uit het denken te halen, terug in het nu. De cd Music to Quiet the Mind van Eckhart Tolle biedt u een speciaal geselecteerde collectie van Eckharts favoriete stukken om de luisteraar de broodnodige rust in het hoofd te verschaffen.

Karunesh-Beyond Time Km 004

!
karunesh-beyond time
Karunesh - Beyond Time

Karunesh is één van de meest geliefde Oreade artiesten met bestsellers als Global Spirit en Heart Chakra Meditation. Op Beyond Time staan twaalf tracks die door hemzelf zijn geselecteerd en die afkomstig zijn van de albums Colours of Light, Heart Symphony, Sky's Beyond en Sounds of the Heart.  

Karunesh-Path of Compassion RM 4276

!
karunesh-path of compassion
Karunesh - Path of Compassion
Path of Compassion is een compilatie van Karunesh (Sanskriet voor Compassion) speciaal gecreëerd voor Yoga, massage en ontspanningstherapieën met twee prachtige nieuwe tracks. Grenzen worden verlegd en culturen gemixt tot een fusion van geluid en dans.

Lex van Someren - Gold Avap 035

!
Lex van Someren - Gold
Lex van Someren - Gold
De prachtige muziek op de nieuwe verzamel-cd Gold van Lex van Someren is een uitnodiging om uw hart en ziel te openen voor bijzondere ervaringen. Heilzame klanken en stemmen met een diepwerkende mystieke kwaliteit.

Medwyn Goodall - Stepping Stones Mg 420

!
Medwyn Goodall-Stepping Stones
Medwyn Goodall - Stepping Stones dubbel cd
De mooiste muziek van Medwyn uit de jaren 2000 tot 2017 uitgebracht op een dubbel CD. Liefdevol samengesteld door Medwyn zelf. Muziek voor inspiratie en healing.

Medwyn Goodall-Visions Nwm 492

!
medwyn goodall-visions (the best of)
Medwyn Goodall - Visions (The Best Of 1990 -1995)

Visions is een verzameling van de mooiste muziek van Medwyn uit de jaren 90-95. Hij neemt ons mee op een spirituele reis die alle grenzen overschrijdt in tijd en cultuur.

Michel Pepe - Offrandes 32854

!
michel pepe - offrandes
Michel Pepe - Offrandes (The Best Off)

CD Offrandes is een buitengewone samenstelling van Michel Pépé's mooiste cd's van 2008 tot 2015. Dit prachtige album is een eerbetoon aan de natuur en de menselijke geest voor ontspanning en wellness.

 

Mike Rowland-The Magical Elfin Collection Or 1801

!
mike rowland-the magical elfin collection
Mike Rowland - The Magical Elfin Collection
Betoverende pianoklanken en het gevoelige geluid van violen introduceren u in de muzikale hoogstandjes van Mike's klassiekers van The Fairy Ring, Solace, Silver Wings, Titania, The Brighter Side en And So To Dream. Een prachtig verzamelalbum wat u niet mag missen.

Phil Thornton-Illusions Nwm 497

!
phil thornton-illusions
Phil Thornton - Illusions
Phil heeft een nieuwe muzikale reis gecreëerd die zijn weg zoekt door de eerste tien jaar van zijn solocarrière. Een prachtige compilatie met fantastische tracks. Fluit, Recorders, Keyboard, Percussie.


Stephen Rhodes-The Ultimate Collection Nwm 144

!
stephen rhodes-the ultimate collection
Stephen Rhodes - The Ultimate Collection

Stephen Rhodes behoort tot de wereldtop van de Healingmuzikanten. Zijn muziek wordt omschreven als sprookjesachtig, teder en romantisch met heldere melodieën. Stephen Rhodes is uitgeroepen tot de beste New Age muzikant van 2008 met het verzamelalbum The Ultimate Collection.

Various Artists - Mosaic S 34294

!
Various Artists - Mosaic
Various Artists - Mosaic
Een dubbelcd met de meest bekende New Age muziek van de afgelopen 15 jaar van het label van Medwyn Goodall. Met de muzikanten Patrick Kelly, Paul Sills, Andrew Kinsella, Jon Richards, Threefold en Simon Lovelock.

Various Artists-Steps in Time Orm 65822

!
various artists-steps in time
Various Artists - Steps in Time

In 2011 bestaat Oreade Music 25 jaar en om dit te vieren hebben zij aan een aantal artiesten gevraagd om speciaal voor deze jubileum cd een nieuw nummer te componeren. Steps in Time bevat hoofdzakelijk nieuwe composities die pas in 2011 uitgebracht zullen worden.

Various NWM-Coast Nwm 143

!
various new world music-coast
Various New World Music - Coast

Coast roept onze speciale herinneringen op aan de kust met de romantiek en schoonheid die ermee verbonden zijn. New World heeft een verzamelalbum gecreëerd waarbij u heerlijk ontspannen, met gesloten ogen kunt genieten van die bijzondere herinneringen en tegelijkertijd kunt luisteren naar de prachtige muziek met natuurgeluiden die uw visualisaties verlevendigen.

Various NWM-Relax Nwm 490

!
various new world music-relax
Various New World Music - Relax

Relax is perfect voor het maskeren van ongewilde achtergrondgeluiden, de muziek helpt u te concentreren en is daardoor bijzonder geschikt voor creatieve activiteiten of nauurlijk voor eenvoudig puur luistergenot.

Varous Artists-New Beginnings Orm 65592

!
various artists-new beginnings
Various Artists - New Beginnings

Op New Beginnings staan speciaal geselecteerde tracks van onze nieuwste releases en van een paar andere populaire Oreade albums. De cd bevat een grote verscheidenheid aan ontspanningsmuziek uit de zes Oreade Music categorieën met muziek van artiesten als Aeoliah, Erik Berglund, Brainscapes, Enam, Karunesh, Grollo & Capitanata, Rickie Moore and Henry Marshall, Sangit Om, Mike Rowland, Sarva-Antah en David Sun.