slapen

Lekker Slapen

Muziek op heerlijk te kunnen slapen.

Ontspan op het einde van de dag met muziek die u geschikt vindt en waardoor u dan lekker kunt slapen. U kunt kiezen uit een variëteit aan genre en instrumenten. Slaap is belangrijk zodat we uitgerust wakker worden en optimaal van de nieuwe dag kunnen genieten.

 

Liquid Mind XII - Peace Rm 6427

!
Lliquid Mind XII - Peace
Liquid Mind XII - Peace
Een fantastische opname van Chuck Wild ontstaan uit een wereldwijde behoefte aan vrede. De rustige, atmosferische tracks op Liquid Mind XII openen je hart en overal waar liefde tussen mensen is kan vrede ontstaan.

Anders Holte - Dream of the Blue Whale S 34280

!
Anders Holte - Dream of the Blue Whale
Anders Holte - Dream of the Blue Whale

Anders Holte had altijd al een sterke verbinding met de blauwe vinvis en vroeg zich steeds af wat deze reuzen zoal dromen terwijl ze diepe oceanen door trekken. Voor Anders zijn het zielsverwanten die vanaf het begin aller tijden zich bewust zijn van een universele geheime wijsheid en liefde zodat wij mensen ons daarvan ook bewust worden en daar naar leven.

 

Various Artists - Sleep Rest Relax Mg 397

!
Various Artists - Sleep, Rest, Relax
Various Artists - Sleep Rest Relax
Een mooie verzamelcd van Midori, Andrew Kinsella, Paul Sills en Patrick Kelly om te ontspannen. CD Sleep Rest Relax is een heerlijke cd om bij weg te dromen en zorgt voor rust en sfeer in huis.

Carsten Rosenlund - Evening Moods Fmf 1207

!
carsten rosenlund-evening moods
Carsten Rosenlund - Evening Moods
Evening Moods is een cd vol prachtige melodieën ontspanningsmuziek om heerlijk van te genieten aan het eind van de dag. Alle gedachten en spanningen verdwijnen en u kunt heerlijk relaxed slapen. Instrumenten: Panflutes, low whistles, recorders, guitars, keyboards, accordeon & cello.

Chris Conway - Buddha Dreamer Pm 267

!
Chris Conway - Buddha Dreamer
Chris Conway - Buddha Dreamer
Als vervolg op het succesvolle album Celtic Dreamer komt Chris Conway met de CD Buddha Dreamer. Een verbazingwekkende variëteit aan instrumenten vergezellen ons op onze reis door Oosterse sferen, heerlijk ontspannend en ook om lekker te kunnen slapen.

Chris Conway - Celtic Dreamer PM 225

!
Chris Conway - Celtic Dreamer
Chris Conway - Celtic Dreamer
Multi instrumentalist Chris Conway heeft een bijzonder album gecreëerd; Celtic Dreamer. Keltische ontspanningsmuziek om te relaxen en beter te kunnen slapen. Met gast artiesten van Govannen (u kent ze van Celtic Fire) spelen zij de muzikale mythe van Caer Ibormeith; de prinses die om het jaar veranderd in een zwaan, haar verschijning in een droom aan Aengus en zijn zoektocht naar haar.

Christopher of the Wolves - Rhythms of Sleep M4366

!
Christopher of the Wolves - Rhythms of Sleep
Christopher of the Wolves - Rhythms of Sleep
Christopher of the Wolves speelt op cd Rhythms of Sleep de melodieuze Pantheon halo handpan, een Amerikaanse hang drum. De 4 serene tracks helpen de luisteraar om te ontspannen en in slaap te vallen.

Deuter - East of the Full Moon Ne 2515

!
deuter-east of the full moon
Deuter - East of the Full Moon
East of the Full Moon geeft de sfeer van de nacht weer diep in de woestijn van New Mexico waar Deuter, zoals hij zelf beschrijft, een kluizenaarsleven leidt. De stilte en zijn liederen die hij hoort als de menselijke geest slaapt, is in zijn droomwereld.

Fridrik Karlsson - Good Night Fgc 69

!
fridrik karlsson-good night
Fridrik Karlsson - Good Night

Good Night is weer een bestseller van Fridrik en is gecreëerd om geest en lichaam te ontspannen en een betere nachtrust te bewerkstelligen. Slapen is belangrijk voor onze gezondheid. Het zenuwstelsel en ons weerstandssysteem krijgen nieuwe kracht en het lichaam herstelt. Een diepe slaap helpt lichaam en geest te ontstressen en bereid ons voor op een nieuwe dag.

Hemi-Medi-River Concert Orp 61922

!
hemi-medi-river concert
Hemi-Medi - River Concert

River Concert is speciaal opgenomen voor diepe ontspanning en/of meditatie, een natuurlijke slaap, creativiteit en energie. U hoort het natuurlijke, ontspannende geluid van een rustig kabbelend beekje uit de bergen. De opnamen zijn zo gemaakt dat de harmonie van de natuur tot uiting komt. Geniet van het prachtige 3-dimensionale geluid.

Hendrik Bach Petersen - Sweet Dreams Fmf 1374

!
hendrik bach petersen-sweet dreams
Hendrik Bach Petersen - Sweet Dreams

Sweet Dreams is de instrumentale versie van traditionele Scandinavische songs. De melodieën komen tot leven met een zacht instrumentarium en laten oude herinneringen uit de kindertijd herleven.

 

Ian Cameron Smith-Guided Meditation for Sleep Mbs 919

!
ian cameron smith-guided meditation for sleep
Ian Cameron Smith - Guided Meditation for Sleep
Een van de meest populaire albums om uw nachtrust te optimaliseren. Luister naar deze geleide meditatie en laat de stem van therapeute Simonette Vaja gecombineerd met de zachte muziek van Ian Cameron u langzaam in een diepe slaap wegdromen.

Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation ST 32520

!
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation

CD Power Nap Rejuvenation bevat drie tracks voor pauzes gedurende de dag: de eerste twee zijn energiesessies van 20 minuten zonder in slaap te vallen en de derde track is de power nap, ontwikkeld om maximale energie te halen uit een 20 minuten durende slaapsessie om weer fit te ontwaken.

 

Jeff Woodall-Natural Sleep Pmcd 0144

!
jeff woodall-natural sleep
Jeff Woodall - Natural Sleep
Natural Sleep is een een uur lang naadloze muziek speciaal gecreëerd om te ontspannen en een goede nachtrust te bewerkstelligen. Door het subtiele mixen van zachte natuurgeluiden heeft het album een dromerig en kalmerend effect op de luisteraar.

Kevin Kendle-Pure Dreaming Nwm Pcd 817

!
kevin kendle-pure dreaming
Kevin Kendle - Pure Dreaming

Vlucht in een wereld van dromen met deze prachtige ontspanningscompositie van Kevin Kendle. Ideaal voor diegenen die moeilijkheden hebben met slapen.

Liquid Mind - Deep Sleep Rm 6426

!
Liquid Mind - Deep Sleep
Liquid Mind XI - Deep Sleep

Deep Sleep van Liquid Mind is de opvolger van de bestseller CD Sleep. Deep Sleep is ontwikkeld om de fase vóór het slapen te verbeteren. De klanken die naadloos in elkaar overgaan creëren een vredige sfeer die tijdens de nacht behouden blijft, diep kalmerend.


 

Liquid Mind - Dream RM 6443

!
Liquid Mind - Dream
Liquid Mind - Dream
CD Dream van Liquid Mind heeft drie tracks van 10, 20 en 30 minuten die geschikt zijn voor meditatie, ontspanning, napping, visualisatie, tegen angst, voor massage en natuurlijk om zomaar even te dagdromen. Luister en geniet.

Liquid Mind - Liquid Mind X Meditation RM 6444

!
liquid mind - meditation liquid mind x
Liquid Mind - Meditation Liquid Mind X
Meditation van Liquid Mind is een van de beste cd's voor meditatie maar ook voor ontspanning en om lekker te kunnen slapen. Componist Chuck Wild is een meester in het produceren van rustgevende muziek en ook met dit album is dat weer duidelijk bewezen.

Liquid Mind - Relax RM 6435

!
Liquid Mind - Relax
Liquid Mind IX - Relax
Meer dan een uur de meest ontspannende muziek van speciaal voor dit album geselecteerde cd's van Liquid Mind. Relax is de ideale muziek tegen stress, om lekker te kunnen slapen, voor meditatie en therapeutische doeleinden. Licht, luchtig voor diepe ontspanning. De cd was zo populair dat hij 71 achtereenvolgende weken op plaats acht stond van de New Age Muziek.

Liquid Mind - Sleep Rm 6425

!
Liquid Mind - Sleep
Liquid Mind VIII - Sleep
Sleep is een bestseller Cd van Chuck Wild een specialist in muziek voor angstbehandelingen. Zijn jarenlange ervaring als songwriter en componist komt ook in dit album weer tot uiting. Ga lekker liggen, geniet en ontspan totdat de vredige klanken u meenemen naar dromenland.