Vocaal en Zang

Een bijzondere selectie cd's met zang  en vocalen waarbij u de kracht van de menselijke stem kunt ervaren. 

Spirituele poëzie vind u bij Karen Taylor Good, liefde bij Asha en een klassiek jazzy tintje bij Bliss. Laat u klanken uw hart raken met deze selectie inspirerende cd's op de pagina Vocaal en Zang.

 

Miten - Temple at Midnight PM 14053

!
Miten - Temple at Midnight
Miten - Temple at Midnight
De CD Temple at Midnight is gewijd aan de vele vormen van liefde en meditaties die Miten op zijn reizen mocht ervaren. Van seks en drugs of London's Rock 'n Roll in de zeventiger jaren tot een reis naar Osho's ashram in India en tijdens de twintig jaar wereld tournees met Deva, daarbij steeds meer tot zelfinzicht komend.

Brendan Perry - Ark S30751

!
Brandan Perry - Ark
Brendan Perry - Ark
CD Ark is een herinnering aan de glorietijd met de Australische groep Dead Can Dance. Nu zonder Lisa Gerrard. Een prachtig solo album van Brendan Perry.

Sada Simran Kaur-Huna Nwm 058

!
sada simran kaur-huna
Sada Simran Kaur - Huna

Sada Simran heeft een pure passie voor eenvoudige melodieën die de ervaring van een prachtige nieuwe dag vertegenwoordigen door zang. Zij balanceert op de grens van Ambient, Groove en Sacred en laat pakkende harmonieën samensmelten in een spirituele uiting van het leven.

Orenda Blu - Chants of Love and Light Pm 273

!
Orenda Blu - Chants of Love and Light
Orenda Blu - Chants of Love and Light

Cd Chants of Love and Light is de succesvolle opvolger van Sacred Chants van Orenda Blu. Chants of Love and Light verbind je met de helende en energie-gevende kracht van de oude chants wereldwijd.

 

Asher Quinn - Serpent in Paradise SSM 30631

!
Asher - Serpent in Paradise
Asher Quinn - Serpent in Paradise
Het album Serpent in Paradise van Asher is tot stand gekomen onder het label Singing Stone in de Art of Sound studio van Roland van Steijn in Nederland. Een prachtig album in zijn genre vanwege de schoonheid, intimiteit en poëzie in de melodieën. Silently Spinning  en de native american song The River is Flowing zijn klassiekers. Luister en relax!

Asha-Love is the Only Prayer Nwm 436

!
asha-love is the only prayer
Asha - Love is the Only Prayer

Dit is een album met passie. Het herinnert ons aan de toewijding en het verlangen dat we voelen voor die ene grote liefde.

Benedictine Nuns-Transcend Nwm 530

!
benedictine nuns-transcend
Benedictine Nuns - Transcend

Eenvoudige zangen. Een vertaling van het Latijnse Cantus Planus of Gregorian Chant genoemd naar paus Gregory 1, C540-604 die veel kerkmuziek heeft gesystematiseerd.

Bliss - Angel Voices Pm 056

!
Bilss - Angel Voices
Bliss - Angel Voices
Angel Voices presenteert u Lucinda Drayton van het welbekende duo Bliss, de engelachtige stem van Juliana, de Hongaarse Lila Mayi en de adembenemende stem van Kym. Angel Voices is een unieke collectie songs met een ode aan het vrouwelijke. Geniet!

Bliss - Bliss CD 18197

!
bliss-bliss
Bliss - Bliss

Bliss is een album waar je de tijd voor moet nemen. De teksten zijn diepgaand en gaan over het goddelijke, de onvoorwaardelijke liefde en de strijd van de mens op het pad naar de waarheid. Bliss is gecreëerd met een aantal bijzondere nieuwe muzikanten.

Bliss - Flying Free CD 18199

!
bliss-flying free
Bliss - Flying Free
Flying Free van Bliss is een collectie instrumentaal en songs. I Am is buitengewoon krachtig en herinnert ons aan de tijdloze natuur van de ziel. Flying Free is vol vreugde en laat weer eens het sterke talent van Bliss zien als tekstschrijver evenals hun meditatieve kwaliteit.

Caitlin Grey-Siren's Song Nwm 102

!
caitlin grey-sirens song
Caitlin Grey - Siren's Song
Met gepaste trots presenteren wij u het debuut album van Caitlin Grey, Siren's Song. Eens in de zoveel tijd wordt een stem ontdekt van bijzondere gratie en schoonheid. Op Siren's Song staan twaalf persoonlijke, originele en unieke tracks die de kwaliteit, genre en de diepte van haar prachtige stem perfect weergeven.

Enam - Purple and Gold Orm 6189

!
Enam - Purple and Gold
Enam - Purple and Gold

Enam laat je met Purple and Gold genieten van muziek die sterk doet denken aan die van Enya. De Engelse teksten zijn mooi en poetisch. In een magische sfeer trekken engelachtige schoonheid en hemelse harmonie de aardse sluier op en laten ons iets van hun glorie zien. De muziek is geschikt voor ontspanning, meditatie en andere helende bezigheden.

Indivinity-The Dream Nwm 585

!
indivinity-the dream
Indivinity - The Dream

The Dream is het verbazingwekkende debuut album met originele songs van Indivinity. De prachtige klanken van Monique Lewis gedragen door een inspirerende, engelachtige selectie liederen met een krachtig eigentijds gevoel en compositie.

Karen Taylor-Good-Touch the Light CD 33179

!
karen taylor good-touch the light
Karen Taylor-Good - Touch the Light
Touch the Light is een vocaal album met een compleet arrangement zowel van Karen's dagelijkse als spirituele poëzie. Haar songs zijn als brieven, sommige grappig, sommige verdrietig en sommige diepzinnig en allemaal echt. Met een open hart en een kristalheldere stem zingt zij teksten waar de meeste tekstschrijvers zich niet aan wagen.

Kym - A Woman's Journey Pm 048

!
Kym - A Womans Journey
Kym - A Woman's Journey

Kym is bij u bekend als de voice of Maya en A Woman's Journey is het debuut solo album van Kym. In samenwerking met uitstekende muzikanten is een prachtige collectie songs tot stand gekomen uitgevoerd in Kym's unieke hemelse sfeer. Een spirituele reis die ontspant en inspireert, geproduceerd door Chris Conway.

Lex van Someren-Ocean of Love CD 02706

!
lex van someren-ocean of love
Lex van Someren - Ocean of Love

De kunst van Lex van Someren om inspiratie te vinden in melodieën en ritmische elementen vanuit uiteenlopende continenten heeft als resultaat Ocean of Love. Met dank aan Frank Steiner zijn de stukken verweven met een sterke klassieke invloed.

Lex van Someren-Saga Symphony CD 02826

!
lex van someren-saga symphony
Lex van Someren - Saga Symphony

Mystieke muziek met een symfonische orkestratie inclusief twee mantra's. Lex van Someren en vrienden Frank Steiner en Sara Olivier hebben een kunstwerk gecreëerd waarin de ziel zijn essentie vind. Meditatief, dynamisch, ontspannen en krachtig, alles in een.

Midori-Gregorian Harmony Nwm 452

!
midori-gregorian harmony
Midori - Gregorian Harmony

Door de eeuwen heen is nog steeds het meest krachtige instrument de menselijke stem het meest geschikt voor meditatie en bespiegeling.

Pia-Benediction Moon Nwm 445

!
pia-benediction moon
Pia - Benediction Moon

Pia's stem is van een buitengewone kwaliteit en schoonheid die alle muzikale stijlen en culturen te boven gaat. Een bijzondere collectie fantastische tracks.

Pia-Magical Eclipse Nwm 474

!
pia-magical eclipse
Pia - Magical Eclipse

Magical eclips is geschreven door Pia en zij zingt dit album met zulk een puurheid, dat het onmogelijk is om onberoerd te blijven.