Speciale aanbieding

Tijdelijke collectie cd's met een speciale prijs; profiteer er nu van! 

Van een mooie verzameling cd's van bekende artiesten zoals Aeoliah kunt u nu voordelig genieten.

 

Midori - Me Time Mg 325

!
Midori - Me Time
Midori - Me Time
We hebben allemaal even tijd nodig voor ons zelf; tijd om te ontspannen, lichaam en geest tot rust laten komen.  Ontspan en geniet van de CD Me Time met zachte muziek geproduceerd door Midori. Eindelijk tijd voor jezelf..

Aeoliah-Serene Orp 59872

Nu slechts
!
aeoliah-serene
Aeoliah - Serene

Muziek om rust, stabiliteit en balans te creëren. Laat uzelf omarmen door de buitengewone schoonheid van de natuur, een roos, de zon, een watervalletje, fluit, windgongen en zachte belletjes zodat deze helende muziek u lichaam kan strelen en uw geest tot rust kan komen.

Lila Mayi-Little Latin Bar Pmcd 0173

!
lila mayi-little latin bar
Lila Mayi - Little Latin Bar

Welkom in de Latin Bar. Kom binnen en ontspan met een speciale collectie Latin. Prachtig gitaarspel door de welbekende Botos broeders en de romantische stem van Lila Mayi (winnaar van het beste New Age Album 2008 COVR). Buiten de selectie Zuidamerikaans zoals Cha-cha, Tango en Salsa is er ook een Europees Latin tintje met de Rumba Flamenco en Fado.

Andreas-Magickal Nights Pm 221

!
Andreas - Magickal Nights
Andreas - Magickal Nights
Als vervolg op de bestseller Nature Angels heeft Andreas de cd Magickal Nights gecreëerd voor iedereen die iets betoverends wil toevoegen aan zijn leven. Magickal Nights is niet alleen mystiek en romantisch maar is ook gemaakt met liefde voor de Godin. 

Aeoliah-Bliss Orp 61412

Nu slechts
!
aeoliah-bliss
Aeoliah - Bliss

Bliss creëert een fijne sfeer vol vrede en ontspanning en een gevoel van welbehagen door het zenuwstelsel en het endocrinestelsel in ons lichaam in balans te brengen. Aeoliah's opname is klinisch getest op stressreductie. De muziek op dit album duurt 60 minuten, perfect voor elke Spa behandeling.

Aeoliah-Sanctuary of Rejuvenation Orp 59852

Nu slechts
!
aeoliah-sanctuary of rejuvenation
Aeoliah - Sanctuary of Rejuvenation

Treed binnen in het heiligdom van je diepste innerlijke oase en maak contact met een schitterende gloed die uw hele wezen streelt. Zwem in de verrukkelijke zacht romantische melodieën die u inspireren om lief te hebben en de geheime kamers van uw hart te openen terwijl u zich totaal herboren voelt. Fijne melodieën met Piano, Violen, Harp en natuurgeluiden.

Aeoliah-Zen Peace Orp 59862

Nu slechts
!
aeoliah-zen peace
Aeoliah - Zen Peace

Muziek voor innerlijke rust en contemplatie. Golven therapeutische muziek die harmonieert met uw innerlijk. Voel de rust en wordt de rust. Treed binnen in de eenvoud van een Zen Koan waar de therapie zich verenigt met het strelende geluid van Zen Peace.

Andrew Kinsella - Aura Mg 321

!
Andrew Kinsella - Aura
Andrew Kinsella - Aura The Light that Heals
Een lieflijke mix van zachte synthesizers, heldere melodieën en een zacht ritme, nodigen u uit voor een fantastische reis in een verkwikkende en verfrissende wereld. Een reis waar u vol energie en ontspannen van thuiskomt.

Andrew Kinsella-Evolution Mgcd 107

!
andrew kinsella-evolution
Andrew Kinsella - Evolution

Evolution is een bijzondere mix van moderne chill-out, basic ritmes en suggestief klanktapijt met een ode aan het leven op aarde. We gaan terug naar een ver verleden, het tijdperk van Ammonieten het Devoon. Ammon is de oud-Egyptische godheid met het ramshoofd. Door de sterke gelijkenis met zijn ramshorens werden bepaalde spiraalvormige schelpen, die als fossielen gevonden werden in rotsen uit het verleden, ammonieten genoemd.

Anugama-Envirement II Osm 117-2

!
anugama-envirement ii
Anugama - Envirement II
Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd om aan het water te zitten en te genieten van de weldadige rust. Creëer ruimte voor uzelf en geniet van de vredige rust terwijl u luistert naar Envirement 2. Laat al uw gedachten wegvloeien met het kabbelende water.

Asha-Concert of Angels Nwm 239

!
asha-concert of angels
Asha - Concert of Angels

Krachtig en intensief. Deze volledig georchestreerde muziek van Asha is melodieus en inspirerend van aard. Dit is creativiteit van de engelen en Asha's grootste kwaliteit; de expressie van de innerlijke wereld van de ziel in muziek die deuren opent voor ongekende mogelijkheden en ons alledaagse leven positief veranderd.

Asher Quinn - Heal Your Heart SSM020

!
Asher Quinn - Heal Your Heart
Asher Quinn - Heal Your Heart

Heal your Heart is een verzamel-cd van Asher Quinn met zijn mooiste muziek uit de jaren 2007 tot 2013. Volledig opnieuw geïnterpreteerde tracks, mystiek, ontroerend met een bewustzijnverhogende kracht die helend werkt en je hart opent. Vrolijk en teder, om op te dansen of om te mediteren. 

 

Asher Quinn - Serpent in Paradise SSM 30631

!
Asher - Serpent in Paradise
Asher Quinn - Serpent in Paradise
Het album Serpent in Paradise van Asher is tot stand gekomen onder het label Singing Stone in de Art of Sound studio van Roland van Steijn in Nederland. Een prachtig album in zijn genre vanwege de schoonheid, intimiteit en poëzie in de melodieën. Silently Spinning  en de native american song The River is Flowing zijn klassiekers. Luister en relax!

Benedictine Nuns-Transcend Nwm 530

!
benedictine nuns-transcend
Benedictine Nuns - Transcend

Eenvoudige zangen. Een vertaling van het Latijnse Cantus Planus of Gregorian Chant genoemd naar paus Gregory 1, C540-604 die veel kerkmuziek heeft gesystematiseerd.

Dave Stringer - Elixir M 4512

!
Dave Stringer - Elixir
Dave Stringer - Elixir

The Radiance Sutras van Lorin Roche, een klassieke tekst over yoga filosofie, was de inspiratiebron voor dit album. Elixir verenigt het zangtalent van kirtan/chant artiesten Dave Stringer & Donna De Lory met singer songwriter Joni Allen.

Grollo & Capitanata-Yoga Experience Evm 99142

!
grollo and capitanata-yoga experience
Grollo and Capitanata - Yoga Experience
Voor de beoefenaars van Yoga en Meditatie is deze CD een aanrader. Zacht, ontspannend maar ook soms krachtig. Gitaar, fluit, keyboard, klankschalen en natuurgeluiden zijn de hoofdingrediënten voor deze CD. Grollo & Capitanata zijn vooral bekend van hun succesvolle Reiki-heart CD's die door healers over de hele wereld worden gebruikt.

Guy Sweens-Ganesha Mgcd 137

!
guy sweens-ganesha
Guy Sweens - Ganesha

Guy Sweens maakt zijn trilogie compleet met Ganesha gebaseerd op de legendes en spiritualiteit van India. Ganesha is misschien wel de beste uit de serie met gastartiesten Medwyn Goodall op gitaar en Sangit Om op fluit. Een cd vol leven, ritme en melodie. Iedereen die van Kamadeva of Gaya of Wisdom houdt zal zeker kunnen genieten van Ganesha.

Hennie Bekker - Christmas Spirit AR 31185

!
Hennie Bekker - Christmas Spirit
Hennie Bekker - Christmas Spirit

Geliefde traditionele Kerstliederen van Hennie Bekker op een instrumentale New Age manier vindt u op de cd Christmas Spirit. Met klokken en zingen op de achtergrond ontstaat een Kerstsfeer, die ons de ware betekenis van Kerstmis laat beleven.

I Chill Music-Smooth ICH003

!
fridrik karlsson-i chill smooth
I Chill Music - Smooth
Smooth is het derde album van de nieuwe serie I Chill van Fridrik Karlsson; een album met een inspirerend jazzy karakter, zijn muzikale roots.

Kitaro - Gaia Onbashira DM 45789

!
Kitaro - Gaia Onbashira
Kitaro - Gaia Onbashira
Gaia Onbashira bevat veel van Kitaro's eigen stijl keyboard geluiden met een sterkere nadruk op natuurlijke akoestische geluiden en instrumenten vanuit de hele wereld. Mysterieus en spannend.