ohmteken

Mantras

Een bijzondere collectie (authentieke) Mantras waarvan een aantal zijn opgenomen en geproduceerd in India.

De heilige Shlokas, Mantra's en gebeden voor diverse gelegenheden worden gebruikt voor elk specifiek nieuw begin om hindernissen te verwijderen, voor mentale rust en om een weg te creëren naar de hoogste intellectuele en creatieve capaciteiten. Maak contact met puur geluk en wees dankbaar voor de kracht en schoonheid van de natuur.

 

White Sun - White Sun II SV4796

!
White Sun - White Sun II
White Sun - White Sun II
CD White Sun II is niet alleen een prachtige collectie muziek; elk stuk is sterk bewustzijnverhogend door klank en mantra. Een muzikaal vakwerk met Mamadou Diabate, Gabe Witcher, Abhiman Kaushal en The Waters Family. Taal Gurmukhi.

Miguel Lorenco - Mantra Soul Ethic 11821

!
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco is in Portugal bekend om zijn klankseminars en een expert voor klankschalen, gong en de therapeutische werking ervan. Voor hem zijn mantras  een constant vitaliserende energie met de mogelijkheid een eigen levensbalans te vinden. De resonantie van klank is voor hem niet alleen mentaal maar ook in het fysieke lichaam voelbaar.

Mango - The Love Keys Aq 12124

!
Mango - The Love Keys
Mango - The Love Keys
Hartverwarmende stemmen op CD The Love Keys van Mango met instrumenten als de Esraj, Harp, Tabla, Cajon, Gitaar, Vina, Bansuri, Harmonium en Piano nodigen u uit tot de zachte overgave aan devotie, de extase van vreugde door chanting de namen van De Bron.

Ajeet Kaur - Shuniya sv 4830

!
Ajeet Kaur - Shuniya

Ajeet Kaur - Shuniya

CD Shuniya van Ajeet Kaur; een klankreis naar het verleden van de Himalaya, naar Shiva's gezangen over leven en dood, naar die plaats waar Yoga en Meditatie ontstonden. Beleef een samenstelling van Kriyas en meditaties met de ...

Crown of Eternity - When the Music's On SV 4799

!
Crown of Eternity - When the Musics On
Crown of Eternity - When the Music's On
CD When the Music’s On bevat een expressief palet aan gelaagde harmonieën en brede muzieklandschappen. De hypnotische en kosmische stemvibratie van Crown of Eternity  heeft gevoelige klanken die een krachtige invloed bewerkstelligen.

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

David Vito Gregoli - Om Land S 34060

!
David Vito Gregoli - Om Land
David Vito Gregoli - OM Land
David Vito Gregoli is een bekende gitarist uit de Verenigde Staten. Hij combineert zijn bijzonder talent op deze CD OM Land met de kwaliteiten van multi-instrumentalisten Ricky Kej, zangeres Kimberly Haynes en Christo Pellani met percussie.

White Sun - White Sun S 32644

!
White Sun - White Sun
White Sun - White Sun
De band White Sun bestaat uit twee Yogi en een producent. Het trio heeft een Emmy Award met het album White Sun dat u van 15 tracks mantra's laat genieten op een moderne manier met o.a. Keltische Harp, Tabla, Gitaar, Taiko Trommels, Bass, Harmonium, Mandoline en solo Gongs. De muziek is bewustzijnverhogend en benadrukt de helende werking van mantra's.

Lex van Someren - Mantras of Joy S34019

!
Lex van Someren - Mantras of Joy
Lex van Someren - Mantras of Joy
CD Mantras of Joy van Lex van Someren bevat een aantal beroemde Mantras, gearrangeerd en georkestreerd door Frank Steiner. Lichte muziek die uitnodigt om mee te zingen en een vreugdevolle sfeer creëert.

Jagroop Kaur - Shakti SV 4760

!
Jagroop Kaur - Shakti
Jagroop Kaur - Shakti
Het debuutalbum Shakti van Jagroop Kaur bevat mantra’s en lichte, ritmische Kirtan muziek die doordrenkt is met de magie en mystiek van Peru. Shakti is bedoeld om persoonlijke, collectieve groei en transformatie in gang te zetten.

October Project - The Book of Rounds M 4527

!
October Project - The Book of Rounds
October Project - The Book of Rounds
CD The Book of Rounds bevat drie ronden met een cyclus van zeven moderne mantra’s die speciaal voor therapeutische doeleinden geschikt zijn en ter ondersteuning van healing. De luisteraar voelt de uitnodiging om mee te zingen net zoals bij Kirtan maar met moderne mantra's.

Gyuto Monks - Beyond Karma NE 3151

!
Gyuto Monks - Beyond Karma
Gyuto Monks - Beyond Karma
De Gyuto Monks worden op deze cd bijgestaan door Kim Cunio en Heather Lee, een Australisch duo gespecialiseerd in het zingen van gewijde muziek. De zang van de Gyuto monniken wordt gecombineerd met traditionele en nieuwe muziek van verschillende religies.

Guru Shabad Singh Khalsa - Nectar Sv 4709

!
Guru Shabad Singh - Nectar
Guru Shabad Singh  - Nectar
CD Nectar van Guru Shabad Singh Khalsa bevat spirituele, opwekkende liedjes in oorspronkelijke versie en in het Engels gezongen door Guru Shabad.

Mirabai Ceiba - Sevati SV 32657

!
Mirabai Ceiba - Sevati
Mirabai Ceiba - Sevati
Het nieuwe album in 2015 van Mirabai Ceiba heet Sevati, Sanskriet voor Witte Roos maar betekent ook stilte. Het thema van de cd is door middel van prachtige Sanskriet Mantras, songs in Spaans en Engels en traditionele chants de menselijke ervaring met betrekking tot het grote onbekende en het mysterie van leven en dood te doorgronden.

Deva Premal & Miten - Songs for the Sangha CD 14015

!
Deva Premal - Songs for the Sangha
Deva Premal & Miten - Songs for the Sangha

CD Songs for the Sangha verweeft oude mantras met songs uit diverse spirituele tradities. Deva en Miten worden zoals gewoonlijk begeleid door Bansuri maestro Manose. 

 

Deva Premal - Password Cd 14017

!
deva premal-password
Deva Premal - Password
Op Password werkt Deva Premal voor het eerst samen met de Deense producent RajRishi en de crème de la crème van jazz artiesten uit Kopenhagen. Het resultaat is een muzikaal verfijnd album met sublieme arrangementen in combinatie met mantra’s die de bezielende stem van Deva Premal complimenteren.

Sarva Antah - Mantra Gayatri Orm 66452

!
Sarva Antah - Mantra Gayatri

Sarva Antah - Mantra Gayatri 

De Gayatri mantra is één van de oudste en krachtigste Sanskriet mantra’s. Er wordt gezegd dat door het zingen van deze mantra, je leven zoals dat is voorbestemd gelukkiger zal zijn. Het woord Gayatri vindt zijn oorsprong in de zin 'Gayantam Triyate Iti', wat betekent 'Bescherm de zanger(es) tegen alle ongunstige situaties die tot sterfelijkheid leiden'.

Veronique Dumont - Anahata Mantras VP 32374

!
Veronique Dumont - Anahata Mantras
Veronique Dumont - Anahata Mantras

De Canadese Zangeres en Yogalerares Veronique Dumont zingt mantras op deze CD die de energie van de hartchakra  verankeren. Universele helende energieën versterken het hart en transformeren. Veronique wordt begeleid door muzikant Rogerio Jardim. Met miniboekje.

 

Deva Premal - Mantras for Life 141019

!
Deva Premal - Miten - Manose - Mantras for Life
Deva Premal and Miten - Mantras for Life

CD Mantras for Life is een album voor het uitoefenen van Mantras, gefocust op de repetitie van 108 circels. Zing met ons mee, gebruik uw stem en go with the flow voor een diepe innerlijke healing.

Deva Premal - Healing Mantras ST MM02892D

!
Deva Premal - Healing Mantras
Deva Premal - Healing Mantras (2 cd's)
Vrede, overvloed, mededogen en fysieke healing. Dit zijn maar een paar van de universele aspiraties die we kunnen bereiken door intensieve meditatie. Deva Premal's Healing Mantras CD bevat zeventien Hindoe en Tibetaanse Boedistische chants, elk 108 keer herhaald zoals de heilige traditie beveelt. Deze inspirerende opnames zijn door Deva zelf geselecteerd om dagelijks te gebruiken of om helende energie te creëren in een ruimte.