Muziek voor Dieren

Dieren zijn gevoelig voor muziek en reageren nog sneller dan de mens op geluid.

Op deze pagina vind u ondersteunende muziek voor ontspanning en voor therapeutisch werk van bekende healers zoals Margit Coates en Perry Wood. Een betere communicatie tussen u en uw huisdier is het resultaat. Geniet van de pagina Muziek voor Dieren. 

Stuart Jones - Animal Healing Vol. 2 Nwm 932

!
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
De opvolger van de internationale bestseller CD Animal Healing heeft sublieme, rustgevende composities van Stuart Jones. Het cd-boekje bevat een kleurengids en uitleg over helende energie bij dieren door Margrit Coates.

Nic Raine - Anima Pura NW 400

!
Nic Raine - Anima Pura
Nic Raine - Anima Pura
CD Anima Pura is tot stand gekomen in samenwerking met de bekende Margrit Coates. Nic Raine creëerde een variëteit van harmonieën, die de diepste aard reflecteren van de dieren. Een idyllische reis  naar innerlijke stilte.

Tshinar - Music for Cats Orm 65852

!
Tshinar- Relaxing Music for Cats
Tshinar - Music for Cats
Relaxing Music for Cats van Tshinar bevat muziek en natuurgeluiden die jou en je kat helpen te ontspannen. Iedere track is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de luisterbehoeftes van je kat en bestaat uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie met een langzamer BPM (Beats Per Minute), een tragere pulsatie en bevat geluidsfrequenties die alleen dieren kunnen horen.

Perry Wood-Animal Healing Mbs 921

!
perry wood-animal healing
Perry Wood - Animal Healing

Speciaal voor healing van dieren, van katten tot paarden. Het album vermijdt heel vernuftig geluiden die dieren als onaangenaam ondervinden. Deze cd is ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspannen kwaliteitsmuziek.

Perry Wood-Music for Pets Mbs 923

!
perry wood-music for pets
Perry Wood - Music for Pets

Als vervolg op het succes van Animal Healing zijn Margrit Coates en Perry Wood terug met een prachtig album om dieren te kalmeren en ontspannen. De muziek is met zorg uitgekozen door de bekende animal healer Margrit Coates en samen met de prachtige piano melodieën van Perry Wood hebben zij een prachtig werk gecreëerd voor de dieren.

Stuart Jones-Animal Angels Mbs 927

!
stuart jones-animal angels
Stuart Jones - Animal Angels
Animal Angels is het resultaat van inspiratie door engelen. Niet alleen mensen hebben beschermengelen maar ook dieren. De taak van de engelen is om ons in contact te brengen met ons lievelingsdier. Zij zorgen ervoor dat wij ons dier begrijpen en brengen communicatie tot stand.

Stuart Jones and Margit Coates-Connecting with Animals Mbscd 928

!
stuart jones-connecting with animals
Stuart Jones and Margrit Coates - Connecting with Animals

Opnieuw hebben de Engelse muzikant Stuart Jones en Margrit Coates samen een cd uitgebracht speciaal gericht op de gevoelige oren van dieren. Harmonie in klanken, piano en gitaar op een vriendelijke en melodieuze manier gebracht.