Anima - Light NW 851

!
Anima - Light

Anima - Light 

De CD Light bevat een compilatie van de populairste tracks van Anima. Je hoort engelenzang, chants en ceremoniële instrumenten in combinatie met natuurgeluiden en helende frequenties.

Arnd Stein - African Dreams Sil.30137

!
arnd stein - african dreams

Arnd Stein - African Dreams 

CD African Dreams is een harmonieuze synthese van muzikale elementen van het veelzijdige zwarte continent met de klanken van moderne ontspanningsmuziek en Wellness. De indringende, hypnotiserende taal van het Afrikaanse ritme, gevangen op zwevende geluidsniveaus en verrijkt met energiegevende melodieën vertegenwoordigen de oorspronkelijke kracht en levensvreugde.

Aeoliah-Dolphin Serenade Orm 62272

!
aeoliah-dolphin serenade
Aeoliah - Dolphin Serenade
In Dolphin Serenade neemt Aeoliah ons mee op een magische, serene reis door de golven met dolfijnen en walvissen, doorweven met de rustige composities van Inner Sanctum, Angel Love, Light At Mt. Fuji, & The Journey Home. Een non-stop muzikale massage van 51 verrukkelijke minuten. Buitengewoon geschikt voor massage, ontspanning en slapeloosheid.

David Sun-Guiding Spirit Nwm 794

!
david sun-guiding spirit
David Sun - Guiding Spirit

De unieke muziek van David Sun staat internationaal bekend als de meest rustgevende en verzachtende muziek ooit. Een opname van ongekende schoonheid doorweven met het gezang van vogels, keyboard en snaren die een heilige plek creëren van vrede, healing en vreugdevolle rust.

Anugama-Envirement I Osm 116-2

!
anugama-envirement i
Anugama - Envirement I

Leef in het NU. Wie dit begrijpt en ervaart zal vrij en gelukkig zijn. Deze muziek onderstreept die stelling en weerspiegelt het woeste van de oceaan, gevaarlijk en prachtig tegelijkertijd. Instrumenten: Fluit, natuurgeluiden, Tambura en Keyboard.

Anugama-Envirement II Osm 117-2

!
anugama-envirement ii
Anugama - Envirement II
Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd om aan het water te zitten en te genieten van de weldadige rust. Creëer ruimte voor uzelf en geniet van de vredige rust terwijl u luistert naar Envirement 2. Laat al uw gedachten wegvloeien met het kabbelende water.

Various NWM-Summer Sounds Nwm 449

!
various new world music-summer sounds
Various New World Music - Summer Sounds
Natuurgeluiden zoals watervallen, rivieren, bosgeluiden, vogels, plattelandsgeluiden en zachte zomerregen met af en toe Keyboard perfect completterend, creëren een ontspannen omgeving.

David Sun-The Secred Garden Nwm 205

!
David Sun - The Secret Garden
David Sun - The Secret Garden

U wordt ondergedompeld in natuurgeluiden, vogels en muziek met een reinigende, energiegevende frisheid. U voelt zichzelf langzaam wegdrijven en er zijn geen dissonante klanken die u kunnen afleiden. Elke klank is zacht met een natuurlijke resonantie, kortom hemels!

Frantz Amathy - Dolphin Spirit Fmf 1331

!
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Laat uzelf leiden door de dolfijnen van Frantz Amathy en de magische, kristallen muziek naar een plek vol stille schoonheid en vrede en waar heling kan plaatsvinden. Dolphin Spirit is het ontdekken van onze eigen innerlijke diepten waar alles kalm en vreugdevol is.

GioAri-Water and Light-The Seven Dreams Orm 65632

!
gioari-water and light the seven dreams
GioAri - Water and Light -The Seven Dreams

Een prachtig nieuw album met het geluid van water en zachte, rustige muziek. Op het moment dat water en licht zachtjes maar diep je lichaam en geest beroeren maak je deel uit van een metamorfose die je hele wezen doordringt en je ontspant en verfrist. Je hoort onder andere keyboard, gitaar, etnische instrumenten en natuurgeluiden.

Grollo and Capitanata - Healing Incantation Orm 6277

!
Grollo and Capitanata  - Healing Incantation
Grollo and Capitanata - Healing Incantation

Deze CD van Grollo and Capitanata bevat een combinatie van mooie, ontspannende natuurgeluiden met zachte muziek en een strelende stem. De muziek is bedoeld als ondersteuning bij alle vormen van helende sessies. Healing Incantation begint met het zachte geluid van de branding en vogelzang en gaat vervolgens over in een instrumentale melodie om de luisteraar te laten ontspannen.

Henning Flintholm - Pure Stillness Fmf 1304

!
Henning Flintholm - Pure Stillness
Henning Flintholm - Pure Stillness
Laat de zacht vloeiende melodieën van Pure Stillness u lichaam en geest kalmeren. Geniet van de pure stilte, voel de stilte en ontspan. Alweer zo'n heerlijke cd van Henning Flinthol met Synthesizer, Piano, Bamboefluit en natuurgeluiden.

Jan Skovgaard Petersen-Natural Harmonies Fmf 1205

!
jan skovgaard petersen-natural harmonies
Jan Skovgaard Petersen - Natural Harmonies

Natural Harmonies gaat over de belangrijke dingen in jouw leven; die speciale, gelukkige momenten die als een geschenk uit de hemel komen. Een prachtige cd om heerlijk van te genieten.

Jan Skovgaard Petersen-Ocean Dreams Fmf 1186

!
jan skovgaard petersen-ocean dreams
Jan Skovgaard Petersen - Ocean Dreams
Ocean Dreams is ontspanningsmuziek met water geluiden en walvissen op de achtergrond. Laat u meedrijven op de golven in deze waterwereld van de walvissen.

Jan Skovgaard Petersen-Peaceful Morning Fmf 1243

!
jan skovgaard petersen-peaceful morning
Jan Skovgaard Petersen - Peaceful Morning

Een goede dag begint met een goede morgen. Peaceful Morning is de muziek die u helpt om met het juiste been het bed uit te stappen. Prachtige, harmonieuze muziek geïnspireerd door de natuur. Stel je voor elke dag wakker te worden in een huis aan het strand met het zachte geluid van de golven op de achtergrond.

Jan Skovgaard Petersen-Touched by Nature Fmf 1367

!
jan skovgaard petersen-touched by nature
Jan Skovgaard Petersen - Touched by Nature
Prachtige muziek geïnspireerd door de natuur en de rust die we ervaren van een wandeling door de natuur terwijl we luisteren naar de vogels en de golven van de zee.

Midori-Peaceful Garden Nwm 481

!
midori-peaceful garden
Midori - Peaceful Garden

Sluit uw ogen, ontspan en laat Peaceful Garden u meenemen naar een perfecte Engelse country garden. Prachtige zachte muziek verstrengeld met geluiden van Merels, Zanglijsters en Mussen met een stromend beekje op de achtergrond.

Medwyn Goodall-Serve Chilled Mgcd 105

!
medwyn goodall-serve chilled
Medwyn Goodall - Serve Chilled
Serve Chilled is een warme ervaring in een bijzondere wereld onder het ijs met walvissen, pinguïns, zeehondjes en onderwatergeluiden. Met invloeden van Vangelis, Jarre en Oldfield. Anders dan de anderen van Medwyn maar daarom niet minder briljant.

David Naegele-Temple in the Forest Nwm 312

!
david naegele-temple in the forest
David Naegele - Temple in the Forest

Een immens vredige, grandioze opname die harmonie en de rust van de natuur samenvoegt in delicate inspirerende melodieën. Het geluid van een tempel bel is gecombineerd met de Ohm vibratie, het geluid van de vogels en zacht vloeiend water.

Medwyn Goodall-The Way of the Ocean Nwm 446

!
medwyn goodall-the way of the ocean
Medwyn Goodall - The Way of the Ocean

Het gezang van dolfijnen en walvissen tussen het geluid van golven en Medwyn's verfijnde composities. Zes jaar na het verschijnen van The Way of the Dolphin heeft Medwyn opnieuw de zee gezocht en neemt ons nu mee op een geheel nieuwe ontdekkingsreis boven en onder de golven. De gevoeligheid, het ontspannende van dit prachtige album creëert een onmetelijk gevoel van vrijheid en rust.