Natuurgeluiden met muziek

Een speciale collectie ontspannende muziek met natuurgeluiden revitaliseren en transformeren de sfeer in een rustige oase.

Herinneringen uit de kindertijd of vakanties komen weer bovendrijven en helpen uw geest te ontsnappen uit de drukte van elke dag naar een natuurlijke schoonheid. Geniet van de natuurgeluiden en de muziek op deze pagina en ontspan.

 

Global Journey - Harp Naturally S 34602

!
Global Journey - Harp Naturally
Global Journey - Harp Naturally
Een album voor pure ontspanning van Global Journey. De noten van het harpspel van Bethan Myfanwy zweven als het ware in de ruimte en verbinden zich met de zachte natuurgeluiden op de achtergrond tot een idyllisch klanklandschap.

Mike Rowland and Jana Dugal-Symphony of Light Orb 59812

!
mike rowland and jana dugal-symphony of light
Mike Rowland and Jana Dugal - Symphony of Light

Symphony of Light is het inspirerende album gecreëerd door de samenwerking van twee geweldige muzikanten. Mike Rowlands melodieën zijn misleidend eenvoudig, intuïtief en gevoelig voor jong en oud zonder sentimenteel te worden.

Martin Buntrock - Atlantic Symphony S 30278

!
Martin Buntrock - Atlantic Symphony
Martin Buntrock - Atlantic Symphony

Het heerlijk geluid van golven in de branding met achtergrondmuziek. In een wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit Witten/Herdecke kwam men tot de conclusie dat deze muziek samen met een natuurvideo de pijngrens verhoogde en dus voelde men minder pijn. Wellicht door de ontspannende en stressreducerende werking van de zeegeluiden.

 

Various Artists - Forest Bathing RM 5999

!
Various Artists - Forest Bathing
Various Artists - CD Forest Bathing
Forest Bathing is een oude Japanse traditie onder de naam shinrin-yoku en betekent: geneeskrachtige ontspanning in het bos. De tracks op dit compilatie-album zijn special gekozen vanwege hun helende werking.

Earth Tones - Ocean Meditation Mg 318

!
Earth Tones - Ocean Meditation
Earth Tones - Ocean Meditation
Op Ocean Meditation word je omgeven door het geluid van de branding, met golven die zachtjes aan land spoelen, in combinatie met ambiënte tonen. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - Tibetan Temple Mg 315

!
Earth Tones - Tibetan Temple

Earth Tones - Tibetan Temple

Op Tibetan Temple bevind je je aan de rand van een Tibetaanse tempel en word je omgeven door vogelgezang en monniken chants in combinatie met inheemse fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - Japanese Shrine Mg 316

!
Earth Tones - Japanese Shrine
Earth Tones - Japanese Shrine
Op Japanese Shrine word je omgeven door vogelgezang en het zachte geluid van een fontein in combinatie met Japanse Shakuhatchi fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - Standing Stones Mg 319

!
Earth Tones - Standing Stones
Earth Tones - Standing Stones
Op Standing Stones sta je tussen eeuwenoude, heidense stenen en word je omgeven door geluiden van wind en regen in combinatie met Keltische fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Morpheo - Inner Ocean Orm 65782

!
morpheo-inner ocean
Morpheo - Inner Ocean                   
Inner Ocean van Morpheo bevat één uur ontspanningsmuziek met natuurgeluiden zoals golven van de zee en walvissen. Een fantastisch instrument om u te helpen relaxen en nieuwe energie te krijgen. De cd is uitermate geschikt voor meditatie, massage, Reiki, healing en Yoga. Laat de kosmische energie vrij door u heen stromen, "go with the flow" en u zult een vredige stilte-plek vinden in uw innerlijk.

Midori - Music with Gentle Rain Mg 365

!
Midori - Music with Gentle Rain
Midori - Music with Gentle Rain
Er is niets zo kalmerend als het geluid van zachte regen tegen je raam als je ‘s avonds lekker warm binnen zit. Zachte muziek van Midori in combinatie met lichte regen in een doorlopende track van 50 minuten. CD Music with Gentle Rain is geschikt voor ontspanning en ter ondersteuning bij het in slaap vallen.

Llewellyn - Healing Rain Pm 282

!
Llewellyn - Healing Rain
Llewellyn - Healing Rain
CD Healing Rain is de welkome afkoeling van een regenbui na een lange warme zomeravond. Er zijn twee opnames van 35 minuten. De eerste track is het natuurlijke geluid van de regen en in de tweede track is het natuurgeluid door Llewellyn gemixt met ontspannende muziek.

Patricia Tamana - Dolphin Therapy Sil. 16030

!
Patricia Tamana - Dolphin Therapy
Patricia Tamana - Dolphin Therapy
Met CD Dolphin Therapy gaat u de diepte in, letterlijk en figuurlijk. Ontmoet de speelse dolfijnen in zijn natuurlijk omgeving in de diepe oceanen. Ontspan en laat u meedrijven, zwevend onder het gladde zee-oppervlak en langzaam zult u het besef krijgen deel uit te maken van iets groters en dat alle andere beslommeringen onbelangrijk zijn.

Midori - Music with Birdsong Mg 368

!
Midori - Music with Birdsong
Midori - Music with Birdsong
Music with Birdsong bevat vijftig minuten niet onderbroken ontspanningsmuziek van Midori met vogelgeluiden en zang vanuit een Engelse tuin. Gebruikte instrumenten op deze CD: Harp, Piano, Gitaar en keyboardgeluiden.

Earth Tones - The Fairy Ring MG 352

!
earth tones - the fairy ring

Earth Tones - The Fairy Ring 

De CD The Fairy Ring is een nieuwe titel in de Earth Tones serie: cd’s die natuurgeluiden en zachte muziek bevatten. Op dit album hoor je vogelzang en gewijde klanken terwijl je de magie van een eeuwenoud bos ervaart.

Llewellyn - Healing Birdsong PM 276

!
Llewellyn - Healing Birdsong

Llewellyn - Healing Birdsong 

De cd Healing Birdsong van Llewellyn is bij zonsopgang opgenomen en bevat twee tracks: op de eerste track hoor je alleen roodborstjes fluiten en op de tweede hoor je naast vogelzang ook ontspannende muziek.

Liquid Mind - Relaxing Rain and Ocean Mixes RM 6456

!
Liquid Mind - Relaxing Rain & Ocean Mixes

Liquid Mind - Relaxing Rain and Ocean Mixes 

Op de CD Relaxing Rain & Ocean Mixes staan de favoriete tracks van eerdere Liquid Mind albums; deze keer in combinatie met het helende geluid van regen en oceaan.

 

Anima - Light NW 851

!
Anima - Light

Anima - Light 

De CD Light bevat een compilatie van de populairste tracks van Anima. Je hoort engelenzang, chants en ceremoniële instrumenten in combinatie met natuurgeluiden en helende frequenties.

David Sun-Guiding Spirit Nwm 794

!
david sun-guiding spirit
David Sun - Guiding Spirit

De unieke muziek van David Sun staat internationaal bekend als de meest rustgevende en verzachtende muziek ooit. Een opname van ongekende schoonheid doorweven met het gezang van vogels, keyboard en snaren die een heilige plek creëren van vrede, healing en vreugdevolle rust.

Anugama-Envirement I Osm 116-2

!
anugama-envirement i
Anugama - Envirement I

Leef in het NU. Wie dit begrijpt en ervaart zal vrij en gelukkig zijn. Deze muziek onderstreept die stelling en weerspiegelt het woeste van de oceaan, gevaarlijk en prachtig tegelijkertijd. Instrumenten: Fluit, natuurgeluiden, Tambura en Keyboard.

Anugama-Envirement II Osm 117-2

!
anugama-envirement ii
Anugama - Envirement II
Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd om aan het water te zitten en te genieten van de weldadige rust. Creëer ruimte voor uzelf en geniet van de vredige rust terwijl u luistert naar Envirement 2. Laat al uw gedachten wegvloeien met het kabbelende water.