Natuurgeluiden met muziek

Een speciale collectie ontspannende muziek met natuurgeluiden revitaliseren en transformeren de sfeer in een rustige oase.

Herinneringen uit de kindertijd of vakanties komen weer bovendrijven en helpen uw geest te ontsnappen uit de drukte van elke dag naar een natuurlijke schoonheid. Geniet van de natuurgeluiden en de muziek op deze pagina en ontspan.

 

Aeoliah-Dolphin Serenade Orm 62272

!
aeoliah-dolphin serenade
Aeoliah - Dolphin Serenade
In Dolphin Serenade neemt Aeoliah ons mee op een magische, serene reis door de golven met dolfijnen en walvissen, doorweven met de rustige composities van Inner Sanctum, Angel Love, Light At Mt. Fuji, & The Journey Home. Een non-stop muzikale massage van 51 verrukkelijke minuten. Buitengewoon geschikt voor massage, ontspanning en slapeloosheid.

Anima - Light NW 851

!
Anima - Light

Anima - Light 

De CD Light bevat een compilatie van de populairste tracks van Anima. Je hoort engelenzang, chants en ceremoniële instrumenten in combinatie met natuurgeluiden en helende frequenties.

Anthony Miles-Even Wolves Dream Nwm 251

!
anthony miles-even wolves dream
Anthony Miles - Even Wolves Dream

De majestueuze spirit van de wolf wordt in deze cd weergegeven door zachte, lyrische en geïnspireerde muziek. De aangrijpende, expressieve klank van wolven geeft een verlokkende, mysterieuze kwaliteit aan deze pakkende compositie.

Anugama-Envirement I Osm 116-2

!
anugama-envirement i
Anugama - Envirement I

Leef in het NU. Wie dit begrijpt en ervaart zal vrij en gelukkig zijn. Deze muziek onderstreept die stelling en weerspiegelt het woeste van de oceaan, gevaarlijk en prachtig tegelijkertijd. Instrumenten: Fluit, natuurgeluiden, Tambura en Keyboard.

Anugama-Envirement II Osm 117-2

!
anugama-envirement ii
Anugama - Envirement II
Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd om aan het water te zitten en te genieten van de weldadige rust. Creëer ruimte voor uzelf en geniet van de vredige rust terwijl u luistert naar Envirement 2. Laat al uw gedachten wegvloeien met het kabbelende water.

Arnd Stein - African Dreams Sil.30137

!
arnd stein - african dreams

Arnd Stein - African Dreams 

CD African Dreams is een harmonieuze synthese van muzikale elementen van het veelzijdige zwarte continent met de klanken van moderne ontspanningsmuziek en Wellness. De indringende, hypnotiserende taal van het Afrikaanse ritme, gevangen op zwevende geluidsniveaus en verrijkt met energiegevende melodieën vertegenwoordigen de oorspronkelijke kracht en levensvreugde.

David Naegele-Temple in the Forest Nwm 312

!
david naegele-temple in the forest
David Naegele - Temple in the Forest

Een immens vredige, grandioze opname die harmonie en de rust van de natuur samenvoegt in delicate inspirerende melodieën. Het geluid van een tempel bel is gecombineerd met de Ohm vibratie, het geluid van de vogels en zacht vloeiend water.

David Sun-Guiding Spirit Nwm 794

!
david sun-guiding spirit
David Sun - Guiding Spirit

De unieke muziek van David Sun staat internationaal bekend als de meest rustgevende en verzachtende muziek ooit. Een opname van ongekende schoonheid doorweven met het gezang van vogels, keyboard en snaren die een heilige plek creëren van vrede, healing en vreugdevolle rust.

David Sun-The Secred Garden Nwm 205

!
David Sun - The Secret Garden
David Sun - The Secret Garden

U wordt ondergedompeld in natuurgeluiden, vogels en muziek met een reinigende, energiegevende frisheid. U voelt zichzelf langzaam wegdrijven en er zijn geen dissonante klanken die u kunnen afleiden. Elke klank is zacht met een natuurlijke resonantie, kortom hemels!

Earth Tones - Japanese Shrine Mg 316

!
Earth Tones - Japanese Shrine
Earth Tones - Japanese Shrine
Op Japanese Shrine word je omgeven door vogelgezang en het zachte geluid van een fontein in combinatie met Japanse Shakuhatchi fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - Ocean Meditation Mg 318

!
Earth Tones - Ocean Meditation
Earth Tones - Ocean Meditation
Op Ocean Meditation word je omgeven door het geluid van de branding, met golven die zachtjes aan land spoelen, in combinatie met ambiënte tonen. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - Standing Stones Mg 319

!
Earth Tones - Standing Stones
Earth Tones - Standing Stones
Op Standing Stones sta je tussen eeuwenoude, heidense stenen en word je omgeven door geluiden van wind en regen in combinatie met Keltische fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Earth Tones - The Fairy Ring MG 352

!
earth tones - the fairy ring

Earth Tones - The Fairy Ring 

De CD The Fairy Ring is een nieuwe titel in de Earth Tones serie: cd’s die natuurgeluiden en zachte muziek bevatten. Op dit album hoor je vogelzang en gewijde klanken terwijl je de magie van een eeuwenoud bos ervaart.

Earth Tones - Tibetan Temple Mg 315

!
Earth Tones - Tibetan Temple

Earth Tones - Tibetan Temple

Op Tibetan Temple bevind je je aan de rand van een Tibetaanse tempel en word je omgeven door vogelgezang en monniken chants in combinatie met inheemse fluit. Maakt deel uit van de Earth Tones serie: cd’s waarop slechts één instrument te horen is in combinatie met natuurgeluiden.

Frantz Amathy - Dolphin Spirit Fmf 1331

!
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Laat uzelf leiden door de dolfijnen van Frantz Amathy en de magische, kristallen muziek naar een plek vol stille schoonheid en vrede en waar heling kan plaatsvinden. Dolphin Spirit is het ontdekken van onze eigen innerlijke diepten waar alles kalm en vreugdevol is.

GioAri-Water and Light-The Seven Dreams Orm 65632

!
gioari-water and light the seven dreams
GioAri - Water and Light -The Seven Dreams

Een prachtig nieuw album met het geluid van water en zachte, rustige muziek. Op het moment dat water en licht zachtjes maar diep je lichaam en geest beroeren maak je deel uit van een metamorfose die je hele wezen doordringt en je ontspant en verfrist. Je hoort onder andere keyboard, gitaar, etnische instrumenten en natuurgeluiden.

Global Journey - Harp Naturally S 34602

!
Global Journey - Harp Naturally
Global Journey - Harp Naturally
Een album voor pure ontspanning van Global Journey. De noten van het harpspel van Bethan Myfanwy zweven als het ware in de ruimte en verbinden zich met de zachte natuurgeluiden op de achtergrond tot een idyllisch klanklandschap.

Grollo and Capitanata - Healing Incantation Orm 6277

!
Grollo and Capitanata  - Healing Incantation
Grollo and Capitanata - Healing Incantation

Deze CD van Grollo and Capitanata bevat een combinatie van mooie, ontspannende natuurgeluiden met zachte muziek en een strelende stem. De muziek is bedoeld als ondersteuning bij alle vormen van helende sessies. Healing Incantation begint met het zachte geluid van de branding en vogelzang en gaat vervolgens over in een instrumentale melodie om de luisteraar te laten ontspannen.

Henning Flintholm - Pure Stillness Fmf 1304

!
Henning Flintholm - Pure Stillness
Henning Flintholm - Pure Stillness
Laat de zacht vloeiende melodieën van Pure Stillness u lichaam en geest kalmeren. Geniet van de pure stilte, voel de stilte en ontspan. Alweer zo'n heerlijke cd van Henning Flinthol met Synthesizer, Piano, Bamboefluit en natuurgeluiden.

Jan Skovgaard Petersen-Natural Harmonies Fmf 1205

!
jan skovgaard petersen-natural harmonies
Jan Skovgaard Petersen - Natural Harmonies

Natural Harmonies gaat over de belangrijke dingen in jouw leven; die speciale, gelukkige momenten die als een geschenk uit de hemel komen. Een prachtige cd om heerlijk van te genieten.