Meditatie

Cd's speciaal gecreëerd voor meditatie: een Zenreis, hartchakrameditatie, meditatie voor healing en sjamanistische innerlijke reizen of voor ontspanning en achtergrondmuziek voor geleide meditaties of visualisaties. 

De essentie van de Tibetaanse muziek vindt u op de cd Tibetan Meditation van Phil Thornton en ook Bliss raakt hier weer uw hart en ziel met The Journey. De Japanse Chakuhachi en de Chinese Dizi fluit van Aroshanti nemen u mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen. Heerlijke meditatie cd's.

 

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Aleya Dao - Light Body Sound Healing M4046

!
Aleya Dao - Light Body  Sound Healing
Aleya Dao - Light Body Sound Healing
Het energielichaam of lichtlichaam is de essentie van datgene wat we waren voor de geboorte en wat blijft bestaan na onze dood. Het is de bron van puur spiritueel ontwaken en healing. Met de cd Light Body Sound Healing geeft klankheler Aleya ons ruimtelijke muziek, gecreëerd om te resoneren op het subtiele energetische niveau om ons fysieke lichaam in balans te brengen met ons innerlijk.

Deuter - Space S 77297

!
Deuter - Space
Deuter - Space
Geef jezelf de ruimte om te ontspannen met deze cd. Geef je lichaam de ruimte voor beweging, open je hart en maak ruimte voor liefde. De klanken van Space van Deuter begeleiden je naar je innerlijke ruimte voor stilte tijdens meditatie of ontspanningsoefeningen.

Terry Oldfield - Pure Flute S 34228

!
Terry Oldfield - Pure Flute
Terry Oldfield - Pure Flute
Weer verrast Terry Oldfield ons met zijn nieuwe cd Pure Flute. Op magische wijze brengt Terry de pure klanken van zijn instrumentale reizen tot uitdrukking in dit nieuwe album voor meditatie of Yoga. Luister en geniet!

Peter Kater - Resonance Ne 3145

!
Peter Kater - Resonance
Peter Kater - Resonance
De instrumentale composities van Peter Kater zijn bijzonder rustgevend en helend. CD Resonance is het resultaat van een drie maanden durende zelfreflectie, een diep verlangen naar blijvende intimiteit, de overgave en acceptatie van wat er nu is. Er is liefde en er is angst; er is licht en er is duisternis.

Byron Metcalf - Inner Rythm Meditations M 4898

!
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf presenteert u CD Inner Rhythm Meditations met composities die afwisselend rustig en energiek zijn. Je hoort een subtiele mix van percussie en rustige instrumentatie, waaronder de Shakuhachi fluit.

Frank Lorentzen - Portals of Rainbows Fmf 1426

!
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Portals of Rainbows is opgedragen aan de spirituele meesters die het Regenboog stadium hebben bereikt na hun lichamelijke dood. De Regenboog is een teken dat de overleden lama totale verlichting heeft bereikt en zich openbaart tijdens de crematie ten overstaan van de toegewijde volgelingen.

Anima - Light of Aluna S31980

!
Anima - Light of Aluna
Anima - Light of Aluna
CD The light of Aluna van Anima is een compositie met hoge frequenties om de oorspronkelijke verbinding met de Grote Moeder, Kosmische Moeder of ook wel Oermoeder genoemd te reactiveren en de connectie met de pure essentie van je ziel te herontdekken.

Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations SV 4604

!
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Zeven geleide meditaties van Ramdesh Kaur voor visualisatie met ademtechniek waarmee u stress en in het bijzonder het 'gejaagde gevoel van overal te weinig tijd voor hebben', kan loslaten. De meditaties worden begeleid door kristallen klankschalen en Ashana's gevoelige chants. De tekst is in het Engels gesproken maar goed te volgen.

Liquid Bloom - Heart of the Shaman Ws 154

!
Liquid Bloom - Heart of the Shamans
Liquid Bloom - Heart of the Shaman
CD Heart of the Shaman is een klank-gebed in de vorm van een reis door de zeven energie-centra van ons lichaam. De arrangementen van Liquid Bloom zijn verweven met ritmen van de verschillende werelddelen met natuurgeluiden en gezang. Het album is geïnspireerd op de ceremoniële dansen van de oorspronkelijk bewoners van Mexico en de heilige traditionele Ayahuasca gebeden van de culturen uit het Amazonegebied.

Acama - Resilienz Cd 11501

!
Acama - Resilienz
Acama - Resilienz
Deze meditatie-cd van Acama bevat vier muziekstukken die door hun structuur met meerdere lagen, op het onbewuste inwerken. In het bijgaande cd boekje staat een meditatie eveneens uit vier stukken, behorende bij de vier muziekstukken. De gestelde doelen in de meditatie kunnen op deze manier beter bereikt worden. Acama verwerkt in al zijn muziek harmonisch afgestemde frequenties en stimulerende ritmen om een rustgevende, ontspannen werking te bewerkstelligen.

Ashaneen - Waves of Life Rm 8888-2

!
Merlino - Tranquility
Ashaneen - Waves of Life
Waves of Life is de muzikale toegang tot een vergeten dimensie. Ideale muziek voor meditatie, rust en ontspanning. Veruim uw horizon, adem in en laat u meevoeren op de golven van het leven. Prachtige cd van Ashaneen..

Liquid Bloom - The Face of Love Sil. 32741

!
Liquid Bloom - The Face of Love
Liquid Bloom - The Face of Love
CD The Face of Love van Liquid Bloom is oorspronkelijk van Amani Friends Moeder de transhealer Bente Darma Friend als een geleide meditatie ontvangen, een reis door de chakras vertaald in klanken met aanwijzingen en lichaamshoudingen voor iedere chakra. Iedere fase is een spiegel voor de ziel en bevat zijn eigen spontane visioenen en inzichten.

Jeff Strong - Focused Attention M2100

!
Jeff Strong - Focused Attention
Jeff Strong - Focused Attention

CD Focused Attention van Jeff Strong bevat een doorlopende track om je geest scherp te houden tijdens lezen of autorijden, op werk of bij het studeren. Je hoort verschillende ritmes die je hersenen opladen naar de mid-alpha staat van bewustzijn en het niveau van alertheid verhogen. Het programma heeft een Gonga hand drum gemixt met een aangename ambient instrumentale soundtrack.

 

Rainbow Suzy - Golden Dawn Mg 374

!
Rainbow Suzy - Golden Dawn
Rainbow Suzy - Golden Dawn
CD Golden Dawn heeft twee geleide meditaties/visualisaties voor sereniteit, heling en een betere gemoedstoestand. Het album is geproduceerd en gearrangeerd door Medwyn Goodall en ingesproken door Rainbow Suzy, een heler en medium. Voor wie niet naar de gesproken tekst wil luisteren, staat er ook een instrumentale versie op het album.

Peter Kater - Heart of Silence M 4368

!
Peter Kater & Michael Brant DeMaria - Heart of Silence
Peter Kater - Heart of Silence

Heart of Silence is het resultaat van de eerste samenwerking tussen pianist Peter Kater en fluitist Michael Brant DeMaria. De prachtige piano- en fluitduetten zijn geschikt voor meditatie, ontspanning en helende therapieën.

Jason D. McKean - OM Serenity S.32505

!
jason d. mckean - om serenity

Jason D. McKean - OM Serenity 

Gelatenheid is een levenshouding. Laat het OM toe in je hart en de transformatie die nodig is om datgene te bewerkstelligen wat nodig is. Het Om wordt gezongen door mannelijke en vrouwelijke stemmen verweven met harp en synthesizer.

Niall - Total Serenity NM 052

!
niall - total serenity

Niall - Total Serenity 

De Cd Total Serenity bevat meditatiemuziek gecomponeerd en uitgevoerd door Niall. De eerste drie tracks zijn geschikt voor korte meditaties, daarna volgen twee meditaties van 10 minuten en de afsluitende twee meditaties duren ieder 20 minuten.

Janina Parvati - Dolphin Meditation Cd 16002

!
janina parvati - dolphin meditation

Janina Parvati - Dolphin Meditation 

In de stilte van diepe oceanen worden we begeleidt door de geluiden van walvissen en dolfijnen. De CD Dolphin Meditation is een geweldig album van Janina Parvati voor diepe ontspanning of als achtergrondmuziek voor meditaties. De harmonieuze en kalmerende klanken raken je meteen. Luister zelf.

Vidyamala Burch - Meditation for Pain Relief Mbs 930

!
vidyamala burch - mindfulness meditation for pain relief

Vidyamala Burch - Meditation for Pain Relief

Engels gesproken meditatie van Vidyamala Burch met muziek van Perry Wood op de achtergrond. De cd bevat drie meditaties om pijn te verlichten en er beter mee te kunnen omgaan. Ze zijn allemaal gebaseerd op Mindfulness en diepe meditatie.