yoga-girl-meditating-easy-pose-on-the-beach-web-header.jpg-nggid044719-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Wychazel - Zen Garden S34521

!
Wychazel - Zen Garden
Wychazel - Zen Garden
Visualiseer jezelf in een Zen Garden met niets anders te doen dan jezelf te ontspannen. Het unieke prachtige geluid van de Bamboe fluit en zachte muzikale thema's verweven met mystieke vleugjes van het verre Oosten tegen een achtergrond van serene natuurlijke geluiden.

Eamonn Karran - Ill be with You RM 8184

!
Eamonn Karran - Ill be with You
Eamonn Karran - I'll be with You
Traditionele muziek van Eamonn Karran met Ierse roots en moderne arrangementen met piano en Uillean Pipes, verweven met gezang.

Phil Thornton - Light of the Forest Moon Nwm 394

!
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Phil Thornton - Light of the Forest Moon
Light of the Forest nodigt u uit voor een reis diep in het hart van het woud om vanaf dat punt de nachtelijke sterrenhemel te ervaren omringd door de rust van de natuur. Phil Thornton heeft gebruik gemaakt van moderne en traditionele instrumenten. Geniet ook van van de Roemeense zanger Albert Buga.

Marina Raye - Liquid Silk S05163

!
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye - Liquid Silk
Marina Raye bespeelt haar native flute in harmonie met de natuur in deze meditatieve reis naar het hart van de vrede. Zijdezachte golven van geluid nemen je mee naar een wereld buiten de tijd - een wereld waar het water zacht stroomt, waar het leven lief is en hoop schittert in ieder hart. Welkom thuis in Liquid Silk.

Raphael & Never Give Up S34419

!
Raphael & Kutira - Never Give Up
Tenzin met Raphael & Kutira - Never Give Up
Tibetaanse muziek met oeroude intensieve ritmen en sferen met wereldmuziekpercussie. Deze samenstelling van gezang en gebed was voor Tenzin Sherab de eerste stap van een verbinding met de globale tibetaanse community.

Devakant - Inner Space S28819

!
Devakant - Inner Space
Devakant - Inner Space
Een eindeloze ruimte waarin tijd niet bestaat. CD Inner Space is een overvloed aan indische bamboefluit en klankschalen, verweven met Mantras, Sutras, Koans en gregoriaanse gezangen neemt u mee op een meditatief pad naar het stille centrum van het eigen "zijn".

Miguel Lorenco - Mantra Soul Ethic 11821

!
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco is in Portugal bekend om zijn klankseminars en een expert voor klankschalen, gong en de therapeutische werking ervan. Voor hem zijn mantras  een constant vitaliserende energie met de mogelijkheid een eigen levensbalans te vinden. De resonantie van klank is voor hem niet alleen mentaal maar ook in het fysieke lichaam voelbaar.

Terry Oldfield - Sweet Awakenings NE 3138

!
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
CD Sweet Awakenings brengt in u in een staat van ontspannen bewustzijn. De melodieën van Terry Oldfield komen voort uit stilte en creëren een tijdloze plek van ontspanning en healing.

Llewellyn - Reiki Gold 2 Pm 270

!
Llewellyn - Reiki Gold 2
Llewellyn - Reiki Gold 2
Reiki Gold 2 is de lang verwachte opvolger van Llewellyns Reiki klassieker Reiki Gold. Ook hier is de muziek afgestemd op het verplaatsen van de handen. Elke track duurt 5 minuten.

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Brendan Perry - Ark S30751

!
Brandan Perry - Ark
Brendan Perry - Ark
CD Ark is een herinnering aan de glorietijd met de Australische groep Dead Can Dance. Nu zonder Lisa Gerrard. Een prachtig solo album van Brendan Perry.

Soraya en Terry Oldfield - Yoga Nidra S34502

!
Soraya Saraswati - Yoga Nidra
Soraya en Terry Oldfield

Yoga Nidra is de kunst van het niet-doen, die het lichaam en de denkende geest een staat van diepe rust biedt. Het bewuste bewustzijn blijft wakker in Yoga Nidra als je de eenvoudige instructies volgt, terwijl het lichaam zich opent voor universele energie. De oefeningen zijn ideaal voor stress management of voor herstel na ziekte. 

 

Michel Pepe - Serenite S 34486

!
Michel Pepe - Serenite
Michel Pepe - Sérénité
CD Serenite is een innerlijke reis naar een plek met wijsheid en vrede waar we in totale harmonie met ons ware zelf kunnen zijn.De prachtige muziek van Michel Pepe heeft een helende kwaliteit die ideaal is om jezelf nieuwe energie te geven. Instrumenten: Piano, Viool, Harp, Oboe, Cello, Klarinet, Erhu (Chinees instrument) koren en kristalheldere natuurgeluiden.

Avalone - Children of the World S28460

!
Avalone - Children of the World
Avalone - Children of the World

CD Children of the World van Avalone is een ode aan de kinderen en de periode van het volwassen worden. De cd verbindt verschillende muziekstijlen en laat het gezang van kinderen samenvloeien om een vrolijke atmosfeer en inspiratie te creëren. 

 

David Michael - Heart of the Harp S32700

!
David Michael - Heart of the Harp
David Michael - Heart of the Harp
David is de meester van de Keltische Harp en talrijke andere snaren-instrumenten. Door zijn diepgaande verbinding met de natuur is Heart of the Harp een heerlijk ontspannen album geworden voor massages en behandelingen van divere aard. Het laatste stuk Methrow Reverie speelt hij de epische finale samen met Sarodspeler Rick Henderson.

Deuter - Mystic Voyage Ne 3146-2

!
Deuter - Mystic Voyage

Deuter - Mystic Voyage

Deuter's nieuwste juweeltje Cd Mystic Voyage bevat diverse tracks van zijn healing muziek, speciaal geselecteerd voor therapieën en voor iedereen die een kijkje wil nemen in het hiernamaals.


 

Deuter - Sands of Time S04688

!
Deuter-Sands of Time
Deuter - Sands of Time (2CD's)
CD Sands of Time is een verzamelcd ofwel the best of Deuter in de jaren 1974 tot en met 1990.

Deuter - Satta Temple Trance Ne 3801

!
Deuter - Sattva Temple Trance
Deuter - Sattva Temple Trance
Sattva Temple Trance is ontstaan uit een persoonlijke wens van Waduda (van New Earth Records). Haar visie was het om muziek te creëren waarmee ze groepen kan leiden in Trance-meditatie. Een nieuwe ervaring op het pad van Deuter. Luister en geniet.

Klaus Wiese - Soma S34273

!
Klaus Wiese - Soma
Klaus Wiese - Soma
Een klassieker van Klaus Wiese. Soma is een ambient-cd voor therapeuten die met trance-inductie werken en voor luisteraars die naar diepte zoeken in muziek. De cd is een reis door de sferen van de SOM-chakras, de doorgang in andere werelden.

Raphael - Life after Death S34447

!
Raphael - Life after Death
Raphael - Life after Death
Raphael had als kind van 6 jaar een bijzonder ervaring van een leven na de dood.Sindsdien is zijn muziek geïnspireerd door de boeken van hypnotherapeut Michael Newton die de fase tussen twee levens met meer dan 7000 cliënten wetenschappelijk onderzocht had.