yoga-girl-meditating-easy-pose-on-the-beach-web-header.jpg-nggid044719-ngg0dyn-416x122x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Deuter - Mystic Voyage Ne 3146-2

!
Deuter - Mystic Voyage

Deuter - Mystic Voyage

Deuter's nieuwste juweeltje Cd Mystic Voyage bevat diverse tracks van zijn healing muziek, speciaal geselecteerd voor therapieën en voor iedereen die een kijkje wil nemen in het hiernamaals.


 

Deuter - Sands of Time S04688

!
Deuter-Sands of Time
Deuter - Sands of Time (2CD's)
CD Sands of Time is een verzamelcd ofwel the best of Deuter in de jaren 1974 tot en met 1990.

Deuter - Satta Temple Trance S77300

!
Deuter - Sattva Temple Trance
Deuter - Sattva Temple Trance
Sattva Temple Trance is ontstaan uit een persoonlijke wens van Waduda (van New Earth Records). Haar visie was het om muziek te creëren waarmee ze groepen kan leiden in Trance-meditatie. Een nieuwe ervaring op het pad van Deuter. Luister en geniet.

Terry Oldfield - Rhapsody S34446

!
Terry Oldfield - Rhapsody
Terry Oldfield - Rhapsody
De muziek van Terry ontstaat uit inspiratie vanuit een speciale plek die verder gaat dan het rationele verstandelijke. Hij 'hoort' het geluid van de fluit waarmee een samensmelting tot stand komt, een verlenging van lichaam en geest en in het goddelijke spel verenigt, Krishna of hoe je het ook noemt, die het hele universum droomt en in alles wat is verscheint.

Klaus Wiese - Soma S34273

!
Klaus Wiese - Soma
Klaus Wiese - Soma
Een klassieker van Klaus Wiese. Soma is een ambient-cd voor therapeuten die met trance-inductie werken en voor luisteraars die naar diepte zoeken in muziek. De cd is een reis door de sferen van de SOM-chakras, de doorgang in andere werelden.

Raphael - Life after Death S34447

!
Raphael - Life after Death
Raphael - Life after Death
Raphael had als kind van 6 jaar een bijzonder ervaring van een leven na de dood.Sindsdien is zijn muziek geïnspireerd door de boeken van hypnotherapeut Michael Newton die de fase tussen twee levens met meer dan 7000 cliënten wetenschappelijk onderzocht had.

Ajeet Kaur - Shuniya S80101

!
Ajeet Kaur - Shuniya

Ajeet Kaur - Shuniya

CD Shuniya van Ajeet Kaur; een klankreis naar het verleden van de Himalaya, naar Shiva's gezangen over leven en dood, naar die plaats waar Yoga en Meditatie ontstonden. Beleef een samenstelling van Kriyas en meditaties met de ...

Chinmaya Dunster - On Sacred Ground Ne3702

!
Chinmaya Dunster - On Sacred Ground
Chinmaya Dunster - On Sacred Ground
CD On Sacred Ground van Chinmaya Dunster is muziek voor Yoga maar kan ook gebruikt worden voor de Osho meditaties. Het album is bijna 60 minuten lang met gitaar, fluit, viool, en klassieke Indiase instrumenten. Elke track correspondeert met een andere chakra.

Ceridwen O'Brian - Body Healing S16037

!
Ceridwen OBrian - Body Healing
Ceridwen O'Brian - Body Healing
Serene klanken en akoestische instrumenten doordrongen met natuurgeluiden en af en toe Tibetaanse klankschalen creëren een diepe ontspanning. Geschikt voor healing en meditatie. Ook heerlijk om te kunnen slapen deze bijzondere cd van Ceridwen O'Brian.

Julia Anand Lotus Massage S16036

!
Julia Anand - Lotus Massage
Julia Anand - Lotus Massage
Trance-achtige klanksferen die met zachte fluitmelodieën en zeegeluiden verweven zijn. CD Lotus Massage brengt je onmiddellijk in een aangename vredevolle toestand met diepe ontspanning. Wat een mooi album van Julia Anand!

Rebekka De Rosa - Chillout Dreams S16035

!
Rebekka de Rosa - Chillout Dreams
Rebekka De Rosa - Chillout Dreams
Stel je voor, dat je op een warme, zonnige dag, op het terras zit van een strandbar en over de uitgestrekte zee kijkt, terwijl je geniet van de prachtige melodieën en zachte ritmen van CD Chillout van Rebekka De Rosa.

Liquid Mind XII - Peace Rm 6427

!
Lliquid Mind XII - Peace
Liquid Mind XII - Peace
Een fantastische opname van Chuck Wild ontstaan uit een wereldwijde behoefte aan vrede. De rustige, atmosferische tracks op Liquid Mind XII openen je hart en overal waar liefde tussen mensen is kan vrede ontstaan.

Andrew Kinsella - Cosmic Dawn Mg 428

!
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
Andrew Kinsella - Cosmic Dawn
De kosmische ambience van cd Cosmic Dawn gecombineerd met rustige, suggestieve klanklandschappen is geschikt voor meditatie, diepe ontspanning en om een kosmisch bewustzijn te creëren.

Wychazel - Akashic Dream Mg 429

!
Wychazel - Akashic Dream
Wychazel - Akashic Dream
Etherische sferen en dromerige thema's met een vleugje van het mystieke Oosten, verweven zich op een aantrekkelijke manier met zachte hypnotiserende ritmen en spannende atmosferische effecten.

Midori - The Healer Mg 431

!
Midori - The Healer
Midori - The Healer
En weer een prachtige cd van Midori vol liefde, licht en een warme sfeer. Koester u in de zachte klanken van The Healer, geschikt voor alle helende therapieën en altijd dan wanneer u even een liefdevolle arm om u heen wilt voelen.

Shamindra - Relax for Yoga II

!
Shamindra - Relax for Yoga II
Shamindra - Relax for Yoga II

Het nieuwe album van Shamindra Relax voor Yoga II  is speciaal samengesteld voor Yoga oefeningen. De muziek wordt een onderdeel van de oefening.

The Haiku Project - Nebula Rm 7274

!
The Haiku Project - Nebula
The Haiku Project - Nebula
CD Nebula herinnert ons eraan dat wij deel uitmaken van de natuur en dat het onze taak is om de aarde te beschermen.

Paul Sills - Aniem Mg 427

!
Paul Sills - Aniem
Paul Sills - Aniem
Paul Sills geeft je het gevoel in een fantasiewereld te zijn beland. Laat u meevoeren op een mystieke, muzikale reis naar een andere wereld.

Tomas Lanquist - On Faery Wings Mg 381

!
Tomas Lanquist - On Faery Wings
Tomas Lanquist - On Faery Wings
CD Faery Wings is het debuut-album van Tomas Lanquist met rustige, serene en melodieuze muziek die geschikt is voor ontspanning, massage en meditatie.

Aykanna - Light in the Darkness SV 4767

!
Aykanna - Light in the Darkness
Aykanna - Light in the Darkness
Drie krachtige mantra’s van Aykanna in de Kundalini yoga traditie (Yogo Bhajan) leiden je naar de helende ruimte van positiviteit, liefde en geluk. De cd Light in the Darkness maakt deel uit van de Meditations for Transformation serie.