Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Medwyn Goodall - Stepping Stones Mg 420

!
Medwyn Goodall-Stepping Stones
Medwyn Goodall - Stepping Stones dubbel cd
De mooiste muziek van Medwyn uit de jaren 2000 tot 2017 uitgebracht op een dubbel CD. Liefdevol samengesteld door Medwyn zelf. Muziek voor inspiratie en healing.

Wychazel - In the Heart of Africa S 32168

!
Wychazel - The Heart of Africa
Wychazel - The Heart of Africa
Hypnotische trommelritmen, gezang van stammen en een indrukwekkende instrumentarium neemt u mee naar het centrum van Africa. Marimba, Mbira, fluit, synthesizersfeer en atmosferische effecten. Een klankreis voor visualisering en ontspanning van Wychazel.

Waduda - Crystal Chakra Healing

!
Waduda - Crystal Chakra Healing
Waduda - Crystal Chakra Healing
Dit album is een actief klank-experiment, een alchimistische transformatie van kristallen door middel van licht en klank. De zeven deelnemende personen aan de zeven kristallen klankschalen gebruiken de schalen niet op de oorspronkelijke manier maar spelen de klank van de huidige maand.

Wychazel - Runecaster S 34287

!
Wychazel - Runecaster
Wychazel - Runecaster
Een verzamelalbum met de mooiste stukken van Wychazel en samengesteld door Wychazel zelf. Runecaster: een prachtige dubbelcd!

Various Artists - Mosaic S 34294

!
Various Artists - Mosaic
Various Artists - Mosaic
Een dubbelcd met de meest bekende New Age muziek van de afgelopen 15 jaar van het label van Medwyn Goodall. Met de muzikanten Patrick Kelly, Paul Sills, Andrew Kinsella, Jon Richards, Threefold en Simon Lovelock.

Wychazel - Beneath an Autumn Moon S 34297

!
Wychazel - Beneath an Autmn Moon
Wychazel - Beneath an Autumn Moon
Ontspannende kosmische klanken met zachte percussie en bijzondere natuurgeluiden op de achtergrond; weergegeven rust en nachtelijke stilte onder de Herfstmaan. Akoestische instrumenten en 12 snaren gitaren, fluit, hackbrett, djembe, trommel en ratel. Beneauth an Autumn Moon is een verrassend mooie ontspannings cd van Wychazel.

Bernward Koch - Filled with Light RM 2743

!
Bernward Koch - Filled with Light
Bernward Koch - Filled with Light
Prachtige cd van Bernward Koch geïnspireerd door schoonheid van de natuur. Voor meditatie, om lekker te slapen of gewoon om te kunnen ontspannen. Sfeervolle muziek verlicht uw pad.

Lex van Someren - Gratitude S 34331

!
Lex van Someren - Gratitude
Lex van Someren - Gratitude
De selectie songs op CD Gratitude vertegenwoordigt de breed georiënteerde muzikale kwaliteiten van Lex van Someren. Soms zacht, dan luider, dan liefdevol, dan weer met kracht, meditatief en ritmisch maar in ieder muzikaal detail voel je de liefde en dankbaarheid opgaand in de muziek. Voedsel voor de ziel.

Deuter - Bamboo Forest Pm 297

!
Deuter - Bamboo Forest
Deuter - Bamboo Forest
De Shakuhachi is een Japanse bamboe fluit die door de eeuwen heen gebruikt wordt voor Zenmeditatie. Het is een krachtig instrument voor meditatie en vergt uiterste concentratie van de speler. Op de cd Bamboo Forest van Deuter is dat duidelijk te herkennen.

Llewellyn - Tantric Gold Pm 297

!
Llewellyn - Tantric Gold
Llewellyn - Tantric Gold
Een sensueel en ontspannend Tantra album van Llewellyn. De muziek creëert een perfecte sfeer voor massage of de liefde. Je hoort natuurlijke geluiden, etnische instrumenten, erotische ademhaling en chants. Een spiritueel album met medewerking van Juliana.

Richard Noll - Peaceful Being S34302

!
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll is componist, multi instrumentalist en zanger en de man van de reeds bekende Shaina Noll. Met zijn debuutalbum Peaceful Being begint Richard een solo carrière. De acht stukken worden gespeeld met fluit, keyboard, viool en percussie.

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Logos - Le Temp des Archanges S34303

!
Logos - Le Temp des Archanges
Logos - Le Temp des Archanges
CD Le Temp des Archanges neemt u mee naar de klanksferen, een ruimte vol harmonie en gelatenheid, ideaal voor meditatie deze kostbare "Tijd van de Aardsengel".

Devakant - Earth & Sky S.34227

!
Devakant - Earth & Sky
Devakant - Earth & Sky
De muziek van Earth and Sky is ontstaan in de Andes, in de buurt van een actieve vulkaan die oorspronkelijk Ruca Pillian heette, wat betekent "Huis van de Geesten". De spirit van de bergen komen tot uitdrukking in de muziek; het vuur van de vulkaan, het diepe blauw van het meer, intensieve regenbuien en de groene wouden.

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Jim Brickman - Soothe S.32974

!
Jjim Brickman - Soothe
Jim Brickman - Soothe
Na een drukke, spannende dag biedt CD Soothe van Jim Brickman een aangename vredige oase om even bij te komen; even een moment voor jezelf. Rustige muziek met piano.

Wychazel - Shaman The Healing Drum 4 Mg 409

!
Wychazel - Shaman IV The Healing Drum
Wychazel - Shaman The Healing Drum 4
Het vierde album van Wychazel van de trilogie Shaman The Healing Drum is gewijd aan Trance. Drie tracks met elk 15 minuten durende hypnotische trommeltracks volgen vier korte stukken voor de Callback. Gebruikte instrumenten: Djembé, trommel, ratels, fluit met gezang en atmosferische effecten.

Somerset Series - Zen S 32277

!
Somerset Series - Zen
Somerset Series - Zen

Ervaar pure rust en ontspanning met CD Zen van de mooie Somerset serie vol prachtige rustgevende melodieën.Te gebruiken als achtergrondmuziek of therapieën.

 

Sounds of the Earth - Ocean Waves 2 Orm 66482

!
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Cd Ocean Waves 2 is de succesvolle opvolger van de eerste cd. Rustgevende zee-geluiden voor healing en als achtergrondmuziek voor therapieën en meditatie. Heerlijke muziek om ook lekker te kunnen slapen. Puur natuur zonder muziek.

Arnd Stein - Asian Zen Garden S32227

!
Arnd Stein - Asian Zen Garden
Arnd Stein - Asian Zen Garden
Betoverende, ontspannende composities creëren dromerige fantasieën en meditatieve sferen op deze Cd van Arnd Stein. Vergeet de sleur van elke dag en ga mee op een mentale reis naar de prachtige tuinen in het Verre Oosten. CD Asian Zen Garden is geschikt voor Qigong, Yoga, Tai-chi of Reiki.