Top 10 van deze maand

De meest verkochte cd's van deze maand  

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Erik Berglund-Harp Music for Children Orp 61282

!
erik berglund-harp music for children
Erik Berglund - Harp Music for Children

Door de fijne klanken van de harp bent u al snel in de magische sfeer van engelen. Dit album is speciaal gemaakt voor de kleintjes. Erik heeft zijn meest zachte en kalmerende composities geremasterd met een Bio-sound technologie doordrongen met Lemurian kristal-energie.

Liquid Mind V - Serenity RM 6422

!
Liquid Mind V - Serenity
Liquid Mind V - Serenity
De meeste luisteraars ervaren CD Serenity als een rustgevende muzikale reis, gecreëerd voor diepe ontspanning tijdens meditatie. Het is heerlijke achtergrondmuziek van Liquid Mind voor therapieën en in tijden van stress. Bij uitstek geschikt voor hyperactieve kinderen en een uitstekend middel om weer te lekker te kunnen slapen als je 's nachts wakker wordt en moeite hebt om verder te slapen.

Llewellyn - Music for Reiki Attunement Pm 088

!
Llewellyn - Music for Reiki Attunement
Llewellyn - Music for Reiki Attunement

In samenwerking met de bekende Reiki Master Philip Permutt en onze populaire Reiki-componist Llewellyn is de prachtige cd Music for Reiki Attunement tot stand gekomen. Een uur niet onderbroken muziek voor Reiki behandelingen en bijzondere therapieën.


 

Bliss - Angel Voices Pm 056

!
Bilss - Angel Voices
Bliss - Angel Voices
Angel Voices presenteert u Lucinda Drayton van het welbekende duo Bliss, de engelachtige stem van Juliana, de Hongaarse Lila Mayi en de adembenemende stem van Kym. Angel Voices is een unieke collectie songs met een ode aan het vrouwelijke. Geniet!

Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations SV 4604

!
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Zeven geleide meditaties van Ramdesh Kaur voor visualisatie met ademtechniek waarmee u stress en in het bijzonder het 'gejaagde gevoel van overal te weinig tijd voor hebben', kan loslaten. De meditaties worden begeleid door kristallen klankschalen en Ashana's gevoelige chants. De tekst is in het Engels gesproken maar goed te volgen.

Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Natural Sounds-Monastery Garden Nwm 273

!
natural sounds-monastery garden
Natural Sounds - Monastery Garden

Dit album plaats u op een mooie zomerdag in een kloostertuin, u bent omringd door het geluid van vogels en terwijl u door de tuin wandelt, hoort u in de verte een kerkklok en dan, de rustgevende Gregoriaanse gezangen van de monniken.

Gandalf - Lotus Land RM 3169

!
Gandalf - Lotus Land
Gandalf - Lotus Land
Soms, als muziek gecreëerd wordt vanuit het diepst van het hart, reflecteert een glimp van een hemels paradijs binnen in ons, het grenzenloze en eeuwige Lotus Land. Mooie CD van Gandalf. Luister zelf.