Top 10 van deze maand

De meest verkochte cd's van deze maand  

Medwyn Goodall - Stepping Stones Mg 420

!
Medwyn Goodall-Stepping Stones
Medwyn Goodall - Stepping Stones dubbel cd
De mooiste muziek van Medwyn uit de jaren 2000 tot 2017 uitgebracht op een dubbel CD. Liefdevol samengesteld door Medwyn zelf. Muziek voor inspiratie en healing.

Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Lex van Someren - Gratitude S 34331

!
Lex van Someren - Gratitude
Lex van Someren - Gratitude
De selectie songs op CD Gratitude vertegenwoordigt de breed georiënteerde muzikale kwaliteiten van Lex van Someren. Soms zacht, dan luider, dan liefdevol, dan weer met kracht, meditatief en ritmisch maar in ieder muzikaal detail voel je de liefde en dankbaarheid opgaand in de muziek. Voedsel voor de ziel.

Waduda - Crystal Chakra Healing

!
Waduda - Crystal Chakra Healing
Waduda - Crystal Chakra Healing
Dit album is een actief klank-experiment, een alchimistische transformatie van kristallen door middel van licht en klank. De zeven deelnemende personen aan de zeven kristallen klankschalen gebruiken de schalen niet op de oorspronkelijke manier maar spelen de klank van de huidige maand.

Deuter - Bamboo Forest Pm 297

!
Deuter - Bamboo Forest
Deuter - Bamboo Forest
De Shakuhachi is een Japanse bamboe fluit die door de eeuwen heen gebruikt wordt voor Zenmeditatie. Het is een krachtig instrument voor meditatie en vergt uiterste concentratie van de speler. Op de cd Bamboo Forest van Deuter is dat duidelijk te herkennen.

Martin Buntrock - Atlantic Symphony S 30278

!
Martin Buntrock - Atlantic Symphony
Martin Buntrock - Atlantic Symphony

Het heerlijk geluid van golven in de branding met achtergrondmuziek. In een wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit Witten/Herdecke kwam men tot de conclusie dat deze muziek samen met een natuurvideo de pijngrens verhoogde en dus voelde men minder pijn. Wellicht door de ontspannende en stressreducerende werking van de zeegeluiden.

 

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Putumayo - Vintage Italia S34113

!
Putumayo - Vintage Italia
Putumayo - Vintage Italia
Het Dolce Vita van de vijftiger jaren en het verhaal van de Italiaanse en Amerikaanse muziek na de tweede wereldoorlog met een hoog flirtgehalte. Terwijl men in bars op zoek was naar Romaanse romantiek werd de jongere generatie aangestoken door Jazzy ritmen.

Stuart Jones - Animal Healing Vol. 2 Nwm 932

!
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
De opvolger van de internationale bestseller CD Animal Healing heeft sublieme, rustgevende composities van Stuart Jones. Het cd-boekje bevat een kleurengids en uitleg over helende energie bij dieren door Margrit Coates.

Jon Richards - Gaia Mg 424

!
Jon Richards - Gaia
Jon Richards - Gaia
Ruimtelijke cd van Jon Richards met verheven ritmen en melodieën. De klanken van gitaar en keyboard worden verweven met kleine oasen van stilte. Gaia is dynamisch, verfrissend met een mooie drum; een eerbetoon aan de natuur.